IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

no huh jokohan sitä jo..Maanantai 10.12.2007 23:03

sais vaik ens yönä nukuttua. pe-la välinen yö meni dokatessa (yhellä oltiin, juu juu) kolme tuntia siis unta :/ VITTU !

la 9 tunnin duunipv (krapulassa) ja suoraan kellokortti kun löi korkkasin taas :D (join ja paljon) nukkumaan klo 5.oo aamulla. (siis sammuin)

heräsin klo 10 kun joku taas rakens jotain mun pääni sisällä.. ja mun jalkoihin oli kai tungettu jotain happoa ku ne tutis ja meinas pettää.. nappasin puheimen viereen, purin viestit ja kanttu vei. vajaan tunnin välein heräsin joko pahaan oloon tai rakennustyömaan meluun päässäni.
Ylös klo 13. jomottaa ja tutisen. Kotiuduin, lian myöhään su iltana :(

Su - ma välinen yö.. klo jotain puoli yhden kieppeillä sain vihdoin unta.. vajaa tunti unta palloon ja hra puolinen tahtoo keskutella..(ja aina jmaliste vain yöllä!) no siitä ei sen enempää mutta nukuttu on liiiian vähän. silmät oli aamulla noin puoli metriä päästä ulkona, punaiset ja helvetin kipeet. ja kaiken lisäks mulla oli vieläkin darra ! ja eikun töihin.

Nyt 9 tunnin päivän jälkeen, tulin kotiin (on tääl siivottu kuitenkin) laitan ruokaa tulemaan ja muistan et noi saakelin perunat on tuolla uunissa tunnin.. ahistaa ja kauhee nälkä.

joka paikkaa jomottaa :( morkkis ja muitikuvan pätkelmiä jostakin hapuilen.. ei muuten tunnu löytyvän.. (ette oo nähny niit?)

no menen viimeistelemään ruokaani ja toivon etä menis alas.. (yhellä ruisleivällä ei muuten sit kokopäivää pärjää).

Palaillaan taas kuhan tästä vaan selviän :) hiihih

Pusuja

Niu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.