IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 23.04.2009 16:42

Oletteko huomanneet, että elämiseen tarvitsee rahaa? Kunnon duunarin tavoin vastustan kapitalismia, mutta vaikka kuinka sitä vastustaisin, ei se kauppias anna mulle leipää ilmaiseksi eikä kootutkaan selitykset sulata lipuntarkastajan sydäntä lähijunassa.
Yleensähän sitä rahaa saa työn vastineeksi. Joskus saattaa voittaa lotossa, mutta se on harvinaista. Perintöjäkin voi tulla, mutta kuka nyt toivoisi jonkun läheisen kuolemaa vain saadakseen rahaa?
Rahaa siis tarvitaan ja töistä sitä saa. Rahaa tarvitsee vielä enemmän jos haluaa sisällyttää elämäänsä esimerkiksi matkustelua ja muuta mukavaa. Enemmän rahaa saa kun tekee enemmän töitä.
Valitettavasti taantuma vaikuttaa työpaikkojen määrään negatiivisesti. Työpaikkoja on vähemmän, hakijoita enemmän. Kannattaa olla onnelinen jos saa edes jonkun työn. Ja pitää siitä kiinni. Työ tekijäänsä kiittää ja muita sananlaskuja mahtuu maailmaan. Yleensä niistä ne kaikkein vittumaisimmat on juuri niitä, jotka pitävät paikkansa. Yksi tällainen on se, missä kerrotaan ettei voi aina saada kaikkea. Valintoja täytyy tehdä ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Mä sain töitä ja haluan matkustaa. Noi asiat painaa vaakakupissa enemmän kuin kaksi kuukautta Tampereella, jossa mulla ei ole edes työpaikkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.