IRC-Galleria

NumerologiaaPerjantai 25.05.2007 06:12

Elämänpolku
Elämänpolun numero lasketaan syntymäajasta. Sen tehtävänä on kertoa sinulle, mitä sinun tulisi elämäsi aikana oppia.

Elämänpolun numerosi on: 11

Minuuden numero
Minuuden numero lasketaan nimen kirjaimista. Se kertoo syvimmästä olemuksestamme ja persoonastamme. Siitä, millainen sielumme on, ja millaisin toivein olemme syntyneet tähän maailmaan.

Minuuden numerosi on: 2

Kohtalon numero
Kohtalon numero on elämänpolun ja minuuden numeron summa. Se ilmaisee elämämme tarkoituksen.

Kohtalon numerosi on: 4

Selitykset:

11:
Mestarinumero. Kärsivällisyys, valaistuminen, fenix-lintu.

Ihminen, jonka numero 11 on, pystyy toimimaan voiman ja inspiraationlähteenä toisille ihmisille. Kuitenkin hänen mielensä on niin tulvillaan ajatuksia, ettei toisten ole kovin helppo seuratat hänen ajatuksenjuoksuaan. Siksi hän helposti vetäytyy kuoreensa, ujostelee. Aivan turhaan.

Sähköistät ilmapiirin, mihin tahansa menetkin. Teet sen kuitenkin tiedostamattasi, energia virtaa lävitsesi kuin tahtomattasi. Tämä antaa sinulle voimaa - mutta se voi myös hämmentää sinua syvästi. Sinä olet syntynyt toimimaan viestinviejänä olemassaolon eri tasojen välillä. Ideat, ajatukset ja ymmärrys tulee sinulle kuin taivaanlahjana, ilman että joudut ponnistelemaan. Oman alitajuntasi ja tietoisuutesi välillä tuntuu olevan vankka yhteys, joka tekee sinusta erittäin intuitiivisen, jopa telepaattisen ihmisen. Tämä tuo väistämättä tullessaan valtaisan kapasiteetin. Monilla näyttelijöillä, uskonnollisilla johtajilla, profeetoilla ja muilla historian johtohahmoilla on ollut elämänpolun tai kohtalon numerona 11.

Olet poikkeuksellinen ihminen, eikä osasi ole helppo. Silloinkin kun haluaisit sopia joukkoon, tunnet helposti itsesi ulkopuoliseksi. Olet hyvin kriittinen itseäsi kohtaan, vaikka olet hyvin monipuolisesti lahjakas.

Sinut on valittu suorittamaan joku erityistehtävä elämässäsi. Ennen kuin pystyt siihen, sinun on tietoisesti koko ajan kehitettävä itseäsi. Eikä se tule olemaan helppoa. Mestarinumero 11 vie kantajansa kärsimyksen kautta voittoon, ja fenikslinnun tavoin sinun on opittava nousemaan tuhkasta.

Ihmiset, joiden numero 11 on, kehittyvät yleensä melko hitaasti, vasta noin 35-45 ikävuoden vaiheilla alat olla riittävän kypsä toteuttamaan kohtalosi sinulle määräämää suunnitelmaa. Asetat liian suuret tavoitteet itsellesi, ja se tuo väistämättä mukanaan turhautuneisuutta. Ryhdyt helposti rakentamaan pilvenpiirtäjää, kun tarvittaisiin vain pieni saunamökki.

Sinun voi myös olla vaikea löytää elämällesi suuntaa. Masennus kurkkii kantapäilläsi, ja liian suurten toiveiden aiheuttamat epäonnistumiset ruokkivat sitä. Vaistoat omat kykysi, ja haaveilet suuria, mutta loppujen lopuksi sinulla ei kuitenkaan ole riittävästi itseluottamusta toteuttamaan unelmiasi. Vasta monien kokemusten kautta kerätty vahva, realistinen usko itseesi vie sinut menestykseen.

Stressi ja masennus ovat suurimmat terveydelliset riskisi. Hakeudu tasapainoiseen elinympäristöön. Kuuntele rauhoittamaa musiikkia, noudata terveellistä ruokavaliota niin, että saavutat tasapainon ja sisäisen rauhan.

Numero 11 tuo ihmiseen kakkosen ominaisuudet moninkertaisina.

2:
Parillisuus, vastakohtaisuus, riippuvuus, diplomatia.

Avainsana numerolle kaksi on diplomatia. Olet erittäin herkkä, huomaavainen ja vähän ujo. Nämä ominaisuudet ovat sekä vahvuuksiasi että heikkouksiasi. Samalla kun intuitiivisesti ymmärrät toisten ihmisten tunteita ja vaikuttimia, saattaa herkkyytesi saada sinut vetäytymään taka-alalle ja piilottamaan omat kykysi.

Herkkävaistoisuutesi ansiosta olet taitava diplomaatti. Olet myös kärsivällinen ja yhteistyökykyinen. Työskentelet hyvin ryhmissä, ja sinulla on lähes taianomainen taito luoda harmoniaa erilaisten ihmisten ja mielipiteiden välille.

Nautit musiikista ja runoudesta, kaipaat harmoniaa myös omaan elämääsi.

Sinulla on silmää kauneudelle ja hyvin kehittynyt tasapainon ja rytmin taju. Sinulla voi olla parantavia kykyjä, erityisesti sellaisilla alueilla kuin hieronta, akupunktuuri, fysioterapia ja keskusteluterapia. Herkkyytesi voi kuitenkin olla myös kompastuskivesi. Olet herkkänahkainen ja loukkaannut helposti. Annat liian paljon painoa toisten ihmisten sanomisille. Tämä ominaisuus saattaa saada sinut vetäytymään kuoreesi.

Liian usein pakenet ristiriitoja - ja olet siitä vihainen itsellesi. Kun löydät omat sisäiset voimasi, jotka ovat huomattavat, löydät myös itsestäsi rohkeuden käyttää omaa voimaasi silloin kun sitä tarvitaan.

Rakastajana olet herkkä ja intohimoinen. Intuitiivisuutesi ansiosta ymmärrät kumppanisi tarpeet jo ennen kuin hän ehtii niitä ilmaisemaan. Toisaalta, jos koet että sinua on loukattu, saatat ilmaista tyytymättömyytesi hyvin terävästi ja satuttavasti.

Diplomaattiset taitosi ja järjestelykykysi tasoittavat tietäsi myös työelämässä. Et kaipaa parrasvaloja, vaan tavoitteen saavuttaminen riittää sinulle. Hyvin usein saatatkin olla se, jonka ideoiden pohjalta asiat toteutetaan, mutta et läheskään aina saa kunniaa tekemästäsi työstä, tai panostasi aliarvioidaan. Sen sijaan että murehtisit kohtaloasi, kohtaa rohkeasti ne, jotka yrittävät vähätellä sinua ja seiso rohkeasti saavutustesi takana!

Kaipaat turvallisuutta ja mukavuutta. Viihdyt levollisessa ilmapiirissä, läheistesi seurassa. Kun oma kotisi on kyseessä, sinusta tulee perfektionisti. Sinulla on erinomainen maku, ja se näkyy lähipiiristäsi. Olet mukavaa seuraa, sinulla on loistava huumorintaju. Ystävät hakeutuvat levolliseen seuraasi. Olet turvasatama muille herkille ihmisille.

Kun löydät sisäisen tasapainosi, sinulla on kaikki avaimet menestykseen. Hakeudu työhön, jossa herkkyytesi ja diplomaattisuutesi pääsevät oikeuksiinsa. Toimi liimana, joka sitoo toiset ihmiset yhteen. Terapeutin, opettajan ja parantajan tehtävät ovat alueita, joilta voit löytää oman menestyksesi. Sovellut erinomaisesti myös musiikki-, arkkitehtuuri-, mainos- tai muotialoille. Politiikka ja laki tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet soveltaa ainutlaatuisia neuvottelijan ja ongelmanratkaisijan taitojasi.

4:
Rajojen löytäminen, organisointikyky, järjestys, rajoittuneisuus. Nelosihminen on käytännöllinen ja maanläheinen. Sinulla on vahva näkemys oikeasta ja väärästä. Olet järjestyksen ihminen, kaikessa. Myös itsehillintäsi on huipussaan. Olet määrätietoinen, järkiperäinen ja suunnitelmallinen. Et anna helposti periksi. "Miten rikastua yhdessä yössä" ei ole kysymys, jota sinä pohtisit. Teet mieluummin paljon työtä ja näet paljon vaivaa rakentaaksesi menestyksellesi varman ja turvallisen perustan. Etenet askel askeleelta, etkä ota turhia riskejä. Mahdollisuutesi menestyä ovat hyvät, mutta joudut kyllä sitä tavoitellessasi törmäämään moniin esteisiin.

Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys ovat sinulle pyhiä. Olet luotettava, yhteisösi kulmakivi. Et ole mikään idealisti, mutta silti teet mielelläsi työtä yhteisösi hyväksi. Tosin saatat vähän turhan helposti tuomita naapurisi. Olet lojaali niille, joita rakastat, ja sovit hyvin ryhmätyöskentelyyn. Sinulle on kuitenkin tärkeää, että oma vastuualueesi on tarkasti määritelty.

Sinulla on erityisen hyvät menestymismahdollisuudet pankkialalla, kirjanpidossa, hallinnossa, rakentamisessa, maanviljelyksessä, tieteessä ja lakiasioissa. Kaikkialla, missä tarkkuus ja järjestelmällisyys tuovat hedelmää. Ole kuitenkin tarkkana, ettei sinusta tule komentelevaista päällepäsmäriä.

Itsehillintäsi on huipputasoa, samoin sinnikkyytesi. Käsittelet rahaa varoen, ja kaipaat pesämunan tuomaa turvaa. Nautit työnteosta, ja saatatkin siksi luoda uran jo hyvin nuorena. Riskinäsi on taantuminen tapoihin, saatat myös olla aivan liian varovainen silloin, kun tarvittaisiin muutosta. Tämän ominaisuuden vuoksi voit menettää joitakin hyviä tilaisuuksia, kun et uskalla niihin tarttua. Yritä hankkia vähän enemmän joustavuutta luonteeseesi!

Sovellut hyvin avioliittoon ja sinusta tulee vastuuntuntoinen, rakastava kumppani. Mutta mikä tahansa asia, joka järkyttää omaa turvallisuuden tunnettasi, niin kuin esimerkiksi ero, voi olla todella tuhoisa kokemus sinulle. Sinusta saattaa siksi helposti tulla hyvin omistushaluinen, ja määrittelet oikeudenmukaisuudenkin omien tarpeittesi pohjalta. Olet kuitenkin rohkea ja todellinen selviytyjä, minkä tahansa yrityksen vankka peruskivi. Ahkeruudellasi, käytännöllisyydelläsi ja perinteisiä arvoja kunnioittamalla saat elämältä ennen pitkää sen, mitä tavoittelet.


Hmm... Toi 11 osui aika nappii. Kakkosesta en tiedä mutta hei oikeesti, pankkiala? Tiede? Lakiasiat? Hyvä itsehillintä ja rahankäsittely? Saanko nauraa... :---D

Kuinka tyttömäinen olen?Tiistai 08.05.2007 19:12

Take this quiz and find out how girly you are. (GUYS TOO) Put x's beside each thing that's true. Each x that you put is one percent. Have fun!!

[ ] my fingernails/toenails are almost always painted
[ ] during the summer the only shoes i wear are flip flops
[ ] my favorite toys as a child were barbies
[ ] my favorite colour is pink or purple
[ ] I did Gymnastics
[ ] I love skirts
[ ] hollister is one of my favorite places to shop
[ ] tight jeans are the only jeans i'll wear
[X] I love chocolate
[ ] I've never had a real job

TOTAL: 1

[ ] my hair is almost always straightened
[ ] I have at least 8 myspace pictures
[ ] I usually go shopping once a week
[ ] I love to hang out at the mall with friends
[ ] I have a real diamond ring or diamond necklace or earrings
[ ] I've gone to a tanning salon
[ ] I've gone to the beach to tan - not to swim
[x] I have at least 10 pairs of shoes
[ ] I watch either the OC or Laguna Beach
[ ] I change my icon weekly
[ ] I wear a shower cap

TOTAL: 1

[ ] I don't shop at Hot Topic
[X] my cell phone might as well become a part of me
[ ] I wear mascara everyday
[X] I've been or am on a diet
[ ] bathing suits are adorable
[ ] I dont know the difference between a sheep and a goat.
[x] big sunglasses are hott
[X] I have gotten my nails done before
[ ] MTV is one of my favorite channels

TOTAL: 4

[ ] all I want to do at sleepovers is talk about boys
[ ] I love to have gurls do my hair
[X] I give and recieve hugs from all my friends
[X] I hate bugs
[ ] carnivals are so fun!
[X] Summer is THE best season
[ ] my swimsuit has 2 pieces
[ ] I'm waiting for my knight in shining armor
[x] musicians are so hot
[ ] you write me a poem and tell me i'm beautiful and i'm all yours

TOTAL: 4

[ ] I am self-conscious
[x] I cry often (mut onneks siihenkin saa apua...)
[ ] my car smells like vanilla or cherry
[ ] my dishes get washed more than once a week
[ ] I dont do sports
[ ] I HATE to run
[ ] I squeal when i am surprised or angry
[ ] I eat dried fruit as a snack
[ ] I love romance novels
[ ] Drew Barrymore is so cute

TOTAL: 1

[x] I dance a lot.
[ ] usually spend an hour or over to get ready to leave my house
[x] I only have like 5 billion hair products
[ ] I love to get dressed up.
[ ] every part of my outfit needs to match
[x] I talk on the phone at least once a day to my friends
[ ] I would love to have a photo shoot
[ ] I apply lip stuff 50 times a day
[ ] I wish I were a model

TOTAL: 3

[ ] I wish I could meet Paris Hilton
[ ] I have been something that was semi
[ ] I own Uggs
[ ] Hip Hop is the best music
[ ] I pop my collar
[x] I like to be the center of attention
[ ] guys with Mohawks are crazy
[ ] horses are beautiful
[ ] I'd rather not pay attention in school
[x] Cats are adorable

TOTAL: 2

[x] I write my own music
[ ] I would love to visit Hawaii
[ ] Valentine's day is so cute!
[ ] white is better than black
[ ] I wouldn't be caught dead in all black
[ ] my closet is STOCK FULL of clothes
[ ] I hate the grunge look
[ ] I love to read magazines

TOTAL: 1

[ ] I love to gossip
[ ] I had Lisa Frank folders/posters/notebooks as a kid
[ ] I love Celine Dion
[ ] my bubble baths are 1-2hrs long
[ ] My wedding only needs a groom because it's already planned
[ ] My friends and I are in a strict group. We mostly only hang out with each other.
[x] I like little kids
[ ] Diet drinks are the best
[ ] I'm all about being vegetarian
[x] I refuse to eat at McDonalds

TOTAL: 2

[ ] I check my myspace everyday.
[ ] I love life!
[ ] I have a lot of jewelery!
[ ] my screen name(s) have x's in them
[ ] either one of my myspace names has/had <3's or in them
[ ] I would never want to be the opposite sex
[ ] It's not what he/she said it's the way he/she said it
[ ] I have more than 3 pillows on my bed

TOTAL: 0

18% tyttömäinen...

Älä ajattele...Torstai 03.05.2007 12:25

Kyllä on taas niin turha olo. Mitähän tästäkin kaikesta tulee... No, onneksi ei oo suunnitelmia niin ei voi pettyä! :D
Jos koittaisi tänään oikeesti tehdä jotain vaikkapa sivistävää.

Nettiriippuvuus...Torstai 26.04.2007 13:03

Ihana sonera ei ole vieläkään avannut laajakaistaani, vaikka ekan kerran lupasivat avaa sen maanantaina! Neljättä päivää ilman nettiä... Mulla on ikävä irkkiä ja meseä. :/ Ai mikä oikea elämä...

Vigdís Grímsdóttir - Z-rakkaustarinaTiistai 24.04.2007 17:29

Haluan tehdä tästä kirjasta elokuvan. Hankkikaa käsiinne ja lukekaa.

Elämäni soundtrackMaanantai 23.04.2007 00:10

JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISIIN ELOKUVA, MILLAINEN SEN SOUNDTRACK OLISI?

Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle ( Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava
Valmista?


Alkumusiikki:
Kaija Koo - Taas mua viedään

Herääminen:
Aerosmith - Angel

Rakastuminen:
Leevi and the Leavings - Oikein surullista joulua (Hei jee...)

Taistelu:
Aerosmith - Janie's got a gun

Riitaantuminen:
Jonna Tervomaa - Tyhjää (Aika sopiva)

Sovinto:
Hanna Pakarinen - Heaven

Salainen rakkaus:
Dingo - Autiotalo

Elämä on okei:
Kaija Koo - Magneettimies (Okei...)

Pettymys:
Kaija Koo - Tule lähemmäs beibi

Ajaminen:
PMMP - Onko sittenkään hyvä näin

Muistot:
Tehosekoitin - Valonkantaja

Iloinen tanssi:
Kaija Koo - Ex-nainen

Unohtaminen:
Joan Osborne - What if god was one of us

Pitkä yö yksin:
Kaija Koo - Taivas aukeaa

Viimeinen taistelu:
Kaija Koo - He sopisivat niin hyvin toisilleen

Kuolemakohtaus:
Metallica - Nothing else matters

Lopputekstit:
Rollings Stones - Angie

Mulla on listalla 212 biisiä ja niiden joukosta tuli 6 Kaijaa. Ei sitä nyt niin paljon ole!

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 02:58

Lävistykset
[ ] Napa
[ ] Silmienväli
[ ] Unicorn
[x] Huuli (ollut 3 kertaa ja haluaa taas)
[ ] Smiley
[x] Kieli
[ ] Tongueweb
[] Nenä (oli)
[ ] Septum
[ ] Poski
[ ] Korvalehdet
[ ] Rusto
[ ] Surface
[ ] Venytyskoru
[] Muu, mikä? molemmat tragukset
[ ] Ei ole lävistyksiä.

Tupakointi & Alkoholi

[ ] En ole maistanut tupakkaa.
[] Olen maistanut tupakkaa.
[x ] Poltan sillointällöin.
[] Poltan vain kännissä.
[ ] Poltan vakituisesti.
[x ] Poltan valmista.
[ ] Käärin sätkäni itse.
[ ] En ole ikinä maistanut alkoholia.
[ ] Olen maistanut vähän.
[x] Olen juonut itseni pikku hiprakkaan.
[x] Olen juonut itseni isoon hiprakkaan.
[x] Olen juonut itseni oksennuskuntoon.
[x] Olen juonut niin, että seuraavana päivänä en muista edellisestä illasta mitään.
[x] Olen tullut alkoholin vaikutuksen alaisena kotiin.
[x] Olen jäänyt vanhemmilleni kiinni alkoholista.
[x] Vanhempani tietävät että juon.
[ ] Vanhempani eivät tiedä juonnistani.
[ ] Kun jäin kiinni, vanhempani suuttuivat.
[ ] - eivät suuttuneet.
[ ] Olen tullut alkoholin takia jopa poliisiautolla kotiin.
[ ] Juominen on mielestäni tyhmää.
[x] Juominen on tietyissä määrissä mukavaa.
[x] Juon siideriä / lonkeroita tms.
[x] Olutta.
[x] Viinaa.

Olen:
[ ] napannut tuntemattomalta tämän gallupin
[x] napannut tutulta tämän gallupin
[x] pikkusisko
[ ] isosisko
[ ] isoveli
[ ] pikkuveli
[ ] velipuoli
[ ] siskopuoli
[x] huono koulussa
[ ] hyvä koulussa
[x] vilkas tunneilla
[ ] tunnollinen
[ ] hiljainen tunneilla
[ ] viettänyt tänä vuonna jo synttäreitäni
[x] ollut viettämättä vielä tänä vuonna synttäreitäni
[x] outo
[x] idiootti
[x] tyhmä
Eikös me kaikki olla tietyllä tapaa outoja, idiootteja ja tyhmiä...
MITÄ OLET TEHNYT:

[x] hypännyt katolta
[x] jutellut julkkiksen kanssa
[x] kerännyt kukkia julkiselta kukkapenkiltä
[x] huutanut tunnilla täysillä
[x] soittanut pilapuheluja
[x] käyttänyt teippiä johonkin muuhun kuin paperiin
[ ] leikkiny apinaa leikkipuistossa
[x] hävennyt kaveria
[x] tukenut kaveria
[x] poseerannut lehdelle
[x] ollut lehdessä
[x] ollut televisiossa
[x] ollut urheilutapahtumissa
[x] käynyt konserteissa
[x] ollut musikaaleissa
[x] ollut katsomassa teatterinäytöstä
[ ] juonut itsesi sairaalakuntoon
[x] hävennyt jotain asiaa elämässäsi
[x] hajottanut kaupassa jotain
[x] syönyt esim. karkkia kaupassa, ennen kuin olet päässyt kassalle
[x] hajottanut jonkun perheenjäsenen omaisuutta
[x] huutanut jotain typerää julkisilla paikoilla
[x] haukkunut opettajaa
[ ] saanut jälki-istuntoa
[x] riidellyt jonkun kanssa
[x] patikoinut jossain
[ ] istunut muurahaispesän päälle
[ ] nähnyt karhun korkeasaaressa
[x] nähnyt jonkun kuolleena
[x] skannannut skannerilla omaa naamaa
[x] ollut koko yön koneella
[ ] pelannut jotain peliä koko päivän
[x] sytyttänyt jotain palamaan
[ ] pyöräillyt yli 100 km jonnekki päin
[ ] huutanut Jumalan nimeen jotain asiaa
[x] puhunut vieraille kännissä tai vähemmän kännissä
[x] juossut karkuun juoppoja
[x] juossut karkuun poliiseja
[x] tervehtinyt poliiseja
[x] ollut yksin bussissa
[x] pelännyt jotakuta

Pidän...
[x] nimestäni (aina joskus :P)
[x] kuivatuista hedelmistä
[x] jäätelöstä
[x] elokuvista
[x] kirjoista
[ ] koppakuoriaisista
[ ] hämähäkeistä
[x] eläimistä
[ ] koulusta
[x] autoista
[x] suvustani (kaikkine vikoineen...)
[x] luokastani/työkavereistani
[x] paikkakunnastani

Olen...
[x] esiintynyt
[x] ollut konsertissa/festareilla
[x] ollut ulkomailla
[x] matkustanut lentokoneella
[x] matkustanut laivalla
[x] matkustanut junalla
[x] matkustanut raitiovaunulla/metrolla
[x] ollut sairaalassa yön yli
[ ] ollut onnettomuudessa
[x] voittanut rahaa
[x] kadehtinut toista
[x] kannustanut/kehunut toista
[x] huutanut toiselle
[ ] ampunut aseella
[x] käynyt baarissa
[x] käynyt museossa
[x] käynyt huvipuistossa
[x] kalastanut
[x] ratsastanut hevosella
[ ] pidellyt elävää käärmettä
[ ] pidellyt elävää liskoa
[ ] pidellyt elävää lintua

Uni <3Keskiviikko 18.04.2007 12:51

Nukkuminen tekee ihmeitä. Tänään ei ole enää yhtään niin paska päivä kuin eilen. Tuntuu jopa ehkä siltä, että ainakin osa asioista saattaa selvitä. :p Plus että mulla on tänään taas koko duunipäivän auto käytössä! \o/

Lässyn lässyn lääTiistai 17.04.2007 20:11

Miten voi mennä päivä näin putkeen. Muutenkin itkettänyt koko ajan ja sitten saa vielä kaksinkertaisesti paskoja uutisia. Ja kun olin valmis parkumaan, huomasin olevani Malmilla aivan turhaan!

[Ei aihetta]Tiistai 17.04.2007 17:56

\o/ Mulla on lippu Sonatan Tavastian keikalle!