IRC-Galleria

Hauskaa pikkujouluiltaa vaan kaikille :DSunnuntai 02.12.2007 01:39

Täällä sitä vaan istutaan koneen ääressä iltamyöhäiseen kun nuorempi muksu meni isälleen yökylään taas vaihteeksi. Toinen on jo nukkumassa ja äiteellä ei muutakaan tekemistä kuin istuu ja kirjoitella päiväkirjaan :D. Ei vielä nukuta laisinkaan. Käytiin tänään kaverin muksun synttäreillä ja hänellä oli päällään oikein ihana prinsessa mekko :D Joo kaksi viikkoa tässä oon ollunna jo sairaslomalla yskän ja nuhan vuoksi ja perjantaina lääkäri laittoi paperiin että ois keuhkoputkentulehdus joten saikke jatkuu sit keskiviikkoon asti :( tahtoo jo töithin takaisin.. Ja ois pientä kiiruutta ton muutonkin kanssa tässä.. 16.12 saan sitten avaimet käteen sinne uuteen paikkaan ja 21.pvä koitan saada muuttoauton tulemaan tänne siirtään nää tavarat sinne. Saadaan sitten tyttöjen kanssa viettää joulu pahvilaatikoita puratessa. Tosi nastaa laittaa kaikki taas paikoilleen ja saada uusi koti. Saa onneksi heittää kaikki ylimääräiset roinat pois. Ja varmasti tarvii se pukki tilata jostain sitten käymään aattoiltana :D Nuorempi pettyy pahasti jos ei pukki tulekkaan käymään meillä.. No katotaan miten saan sen järkättyä sitten. Ne varmaankin maksaakin jonkin verran.. En tiiä kun ei ole koskaan tarvinnut tilata moista. Ollaan aina aiemmin käyty istumassa joulua paikassa jossa oli pukki paikan päällä.. (exän tätin mies toimitti sen viran ja hyvin toimittikin)

Joo oli kaamee tuisku ja myrsky tuolla ulkona kun käytiin Jennin ja koiran kanssa lenkillä tossa ysiltä. Ei olis kyllä ihan heti tullut heitettyä mitään tunnin kiappausta tuolla myrskyssä.

No kai tää tästä sitten suttaantuu.. Heh mulle iski kaamee paniikki tossa yksi ilta kun tajusin ykskaks että tää muksu tarvii sitten pukata uloskin ja se päivä lähenee hurjaa vauhtia :D Oli taas ikäänkuin unohtanut että tää odotus palkitaan sitten oikein synnäri reissulla :D
No kaipa se sitten menee ihan ok .. *tärisee* No sen näkee sitten miten päin sitä ollaan halkastu.. :D

No nyt en jaksa enää tällä kertaa muuta murista kuin hauskaa joulun aikaa!

terv. Nixu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.