IRC-Galleria

Juuh huomenia vaan kaikille.. tai no kellohan on jo puolta päivää .. Et ollaan ihan kyl jo herätty puoli seiskalta mutta ollut vaan niin uninen aamu tänään ettei olla mihinkään vielä kotoota päästy.
Sinin kanssa tehtiin palapelii ja piirrettiin kaikenlaista.. Harmittaa vaan kun ei pysty kauheen kauan istuu paikallaan ku selkää kivistää. Mulla on neuvola keskiviikkona joten sitten selvii joko mahaasukki ois jo laskeutunut kunnolla.. Ettei enää tarvis miettii onko kaveri kääntynyt väärinpäin.. Viime viikolla oli vinosti eli saattaa vielä kääntyy perätilaan ja vielä kun on niin kova jytäämään eli liikettä piisaa aamusta iltaan mahassa. No kaipa tääkin sitten jostain kautta ulos tulee ku on noi kaksi aiempaakin ulos saatu :)
Tapiolasta tuli kirje äsken.. Yli vuosi sitten poistin rekisteristä vanhan autoni.. Ja vein kilvet tonne katsastuskonttorille.. Pari viikkoo sitten tuli vakuutuslasku siitä autosta :D soitin sinne ja he palautti mulle 28e liikaa maksettuja vakuutuslaskuja... Oon vissiin turhaan maksanut jotain laskuja viime kesänä.. no kivaahan se on ku takaisin rahaa saa :)
No ny tarvii taas lopettaa tää istuminen tässä... Selkä ei anna myöden enää.. mutta terkkuja toki vaan kaikille tutuille jotka kurkkimassa käy täällä

Niina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.