IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

Paras viikonloppu.Maanantai 29.04.2013 22:36

Ah, tämä pitkä loma starttas kyllä hemmetin hyvin. Ensin pari päivää mökillä, chillailua, grillailua, saunomista ja takkatulta. Ja hyvin vähän unta. Parasta.

Ja ratsastusreissu Rohaniin, voi vittu kyllä. En muista mikä olis viimeksi ollut yhtä siistiä. Okei Megazone oli aika tosi jees, mutta ei ehkä ihan yllä tälle tasolle! Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia homma meni hemmetin hyvin, ja tulin jopa sen hevosen kanssa hyvin juttuun. Mikä varmaan on se suurin syy siihen, että se touhu oikeasti sujui, enkä viettänyt suurinta osaa päivästä kentän reunassa ruohobuffetissa.
Miekanheilutusta, jousiammuntaa ja peitsihäröilyä, hevosella ja ilman. Khyllä. Pian uusiks!

Okei sunnuntai lähti aika hirvittävästi käyntiin, ensin mummoepisodi ja sitten yksinäinen koira. :/ Kamala sääli, ei noin vain pitäisi saada käydä. Valokuvia kumminkin saatiin, ja ihme kyllä melkein joka setistä löysin useammankin julkaisukelpoisen kuvan. Mikä on mulle aika iso juttu, tunnetusti rakastan niin kovasti kaikenlaisia kuvatallenteita itsestäni. Mut nyt meni hyvin, sen verran hyvin jopa että sain sen jonkin aikaa suunnitellun dA-accountinkin noiden pohjalta tehtyä. Hyvä minä.
Täytyy varmaan saada sinne jotain muutakin täytettä ennen kuin leimaudun iäksi. :D

Tänään sitten ihotautilekurille aaaiivan liian aikaisin. Mut nyt on Ceralanii, Differinii ja Tetralysalii. Ois paree lähteä iho rauhottumaan.

Ja koska olin ihan kuollu sen reissun jälkeen, takasin petiin. Pääsin ylös sitten neljältä. Parin tunnin päikkärit 'hieman' venyi.Ja sit se tärkee osuus.

Ter-... Rautamies 3 torstai-iltana? Taino, ihmisiä joille tämä on fine oli sen verran, että eiköhän tuo silloin mennä katsomaan. Mutta tulkaa tekin mukaan joille asia on uus!


Also, #pandaherd @ QuakeNet. Join ussss.

No, really. Ladatkaatten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.