IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.08.2013 05:32

...edellinen blogimerkintä jossa oli paria lausetta enempää sisältöä on huhtikuulta. Maailmanloppu.

Noniin. Intti päättyi viimein, eromasis iski ja lahnauduin täysin. Unirytmi on surkeassa kunnossa, mikään ei huvita ja laihtunukkin olen. Mikä on vähän surku kun se on vissiin lihasta melkein kaikki mikä on menny.
Okei ei kaikki oo surkeaa ollut, ihan hauskaakin on tähän mahtunu. Jotenkin kesästä jäi kuitenkin vähän laimea maku. Niin kauniit säät ja mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta kun ei jaksa nousta ajoissa ylös ja kaikki hienot suunnitelmatkin kaatuivat koska syyt. Serena, Megazone, purjehdusreissu, jne jne jäi ny vähän tekemättä.

Ehkä tuossa oli nyt pieni herääminen pari päivää sitten kun kuulin että tämä meidän Lauttasaaren porukan perinteisesti rapakuntoisin kaveri juoksi maratonin. Meanwhile olen itse taas kaavaillut kaiken maailman hienot suunnitelmat siitä miten teen juttuja huolella ja ajoissa ja alan elää kuin diisentti ihmisolento. Sanomattakin selvää, ettei oikeastaan mitään ole tapahtunut.

Ja tämä kaveri ilmoittautuu maratoniin, katuu sitä hetkisen, vetää lenkkarit jalkaan, lähtee treenaamaan ja sitten juoksee sen vitun maratonin.


Voi helvetin perkele.


Ylppäreistä lähtien on tullut turpaan about kaikessa vakavammassa mihin olen ryhtynyt. Alkaa vähän nyppiä. Oma vikahan se on, kun sänkyyn jää loikoilemaan pariksi tunniksi heräämisen jälkeen "kun se on niin mukavaa eikä tässä muutakaan tekemistä ole". Kuitenkin niinä päivinä kun vääntäytyy ylös ja tekee jotakin, on kaikin puolin parempi fiilis ja saa jopa jotain tehtyä pelkän suunnittelun sijaan.

Aloitin siis tänään. Siivosin huoneeni, korjasin tavaran sijoitteluongelman hakemalla ikeasta pari lipastoa ja tungin lattioilla/pöydillä pyörineet roinat sinne. Ok, operaatio on vielä kesken, mutta tuntui hiton hyvältä tehdäkin jotain eikä vain pohtia koneella että joo, onpa sotkuista, siivoon huomenna. Lisäksi varasin bändeille treenivuorot niin saadaanpa nekin alkamaan.

Sitten on vielä ne isommat projektit, eli cossit ja opiskelu.
Tarkoituksena on siis viettää nyt huhtikuuhun asti aikaa avoimen yliopiston kursseja tehden ja koululla sijaisen hommia tehden. Tällä kertaa voisin jopa onnistua. = istun viikot kirjastossa joitakin tunteja päivittäin ja käyn salilla, lisäksi töissä silloin kun niitä saa.
Tykkään tästä suunnitelmasta. Kirjastossa on ihan jees ja kuntosali on kätevästi siinä vieressä. Tämä oma aneemisuus ja kropan luhistuminen silmissä alkaa iljettää, ja hikoilua on ikävä. Palkitsevaa siinäkin mielessä, että palautteen siitä omasta työstä saa suoraan peiliin katsomalla, eikä jonkin epämääräisen pisteytyskaavakkeen mukaan jonka ~ehkä saa takaisin joskus kuukauden parin kuluttua. Lisäksi intin myötä jäi jotenkin koukkuun siihen omien rajojen kokeiluun ja kärsimiseen. Ehken päässyt tekemään sitä tarpeeksi. Haluaisin nimittäin ihan valtavasti reissata lappiin, vaellella siellä viikon verran jäätävä rinkka selässä ja nukkua jossain taivasalla vesisateessa. Hyrr~

Ja ne cossit. Pitäisi saada Jean SNK:sta Traconiin, Jon Snowia tarvitsee pikkaisen vain paikkailla. Ei tuossakaan muuten mitään, mutta kun haluan tehdä ne 3dgearit. Ja hyvin. Enkä halua että homman kanssa tulee kiire koska muuten iskee kärsimys. Fanfestiin kun ajattelin saada myös Lokin valmiiksi, jossa onkin jo sitten semisti enemmän duunia. Enkä enää ikinä halua toistaa tämänvuotisen Ropeconin rumbaa, jossa conin alkaessa pukukin on vasta puolvalmis. Fuck no.
Eli pitää aloitella about nyt. Siivoan tuon työpöytäni tuosta ja alan värkkäämään, pitäisi onnistua. Mukava päästä tekemään pitkästä aikaa kunnon proppeja, ne sentään on sellainen asia jonka koen about hallitsevani.

Eli kun laskee yhteen tuon opiskelun, treenaamisen, cossienteon ja bänditouhut, sekä Harmaasusien syyskuun alussa alkavat mättötreenit (voi vittu kyllä, sitä on ollut niin ikävä T__T), niin mullahan alkaa olla ihan mukavasti touhua!


Ja koska touhu on kivaa, keksitään sitä lisää.
Joku talia olisi ihan mukava saada aikaiseksi, siitä on aikaa kun ollaan (tai ainakaan minä, viimeks olin lapissa) kunnolla päästy isolla porukalla hengaroimaan ilman päälle painavia deadlinejä ja muita ikävyyksiä. Mökkitalia tais ottaa nyt vähän siipeensä, mutta kenties jokin vaihtoehto keksitään?

Sit se Megazone, siitä on Vicin kanssa ollut aina välillä puhetta. Se oli viimeksi hiton nastaa, enkä näe syytä miksei olisi nytkin.

Myöskin Tallinnanreissu vois olla paikallaan, sikäli kun jokin järkevä tarjous sattuisi kohdille.


Sit piti myös hehkuttaa viime tiistaita, kun oltiin kuvailemassa Turisaksen uudelle levylle musavideota. Oli ihan nastaa leikkiä köyhää kyläläistä joka kohtaa loppunsa raivoisan viikingin nyrkkeilysäkkinä. Opin kanssa että ammattilaisilla ja amatööreillä on noissa videojutuissa erona lähinnä se, että alan miehillä on oma savumies savuttamassa kaikki kohtaukset ja että tekoveri tulee painesäiliöstä.

Saa nähdä mitä siitäkin tuli.Ainiin ja tää ei oo sit sellanen "Nyt minusta tulee uusi ja uljaampi Erik!" -juttu, lähinnä yritän saada jotenkuten elämäni kasaan. Potkikaa mua jos meinaan retkahtaa ja syyllistäkää kovasti. Se on mun omaksi parhaakseni.


Sitten vielä tämä koska hiton hyvä biisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.