IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

Juoppo Helmeri ja Demokratian VihollisetPerjantai 29.04.2011 01:21

"Kaverisi Juoppo Helmeri, joka asuu Töölössä ja omistaa useita suomalaisia yhtiöitä, ottaa sinuun yhteyttä. Hänellä on ongelma. Hän omistaa pienen suomalaisen it-yrityksen osakkeita. Tämän yrityksen yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön nimi on IT-Nakkikioski Oy ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhtiöjärjestyksessä ei ole määräyksiä liittyen yhtiökokoukseen eivätkä yhtiön osakkeet ole arvo-osuusjärjestelmässä. Juoppo Helmerin ongelmat ovat seuraavat:
    c) Yhtiö on lähettänyt hänelle kutsun yhtiökokoukseen puoli vuotta etukäteen (6kk). Onko tämä juridisesti sallittua?
    ci) Yhtiö on ilmoittanut, että yhtiökokous pidetään Zugissa Sveitsissä, koska siellä on mukavaa ja halpaa skumppaa, minkä lisäksi Erja Häkkinen asuu siellä. Onko yhtiökokouksen pitäminen tällaisessa paikassa juridisesti mahdollista?
    cii) Helmeri oli soittanut neljä päivää ennen yhtiökokousta yhtiön pääkonttoriin ja pyytänyt saada nähdä käsittelyyn tulevia yhtiökokouksen yhtiökokousasiakirjoja, muun muassa tilinpäätöksen. Hänelle oli kuitenkin todettu vain, että hän voi tunkea puhelimen paikkaan, jonne aurinko ei paista ja jos hän tuo jonkun oik.yo:n tänne niin oik.yo:lle käy kuten kävi aina sakkovangille Kakolan vankilan saunassa. Pitääkö osakkeenomistajan saada nähdä kokousasiakirjat vähintään viikkoa ennen kokousta?"


...että sellainen välikoe. :D Olisihan se aina voinut paremminkin mennä, mutta nytkin olen tyytyväinen.^^ Ainakin oli hauskaa sitä tehdessä.


Toisaalta asia mihin en ole tyytyväinen, ovat nämä pellet.

Ok, koska Perussuomalaisten mielestä nykyiset maahanmuuttolait ovat liian lepsut, on oikein solvata puolueen puheenjohtajaa fasistiksi (ja nähtävästi protestoida myös Lotta Svärd -järjestöä... No, mikäs siinä. Kiellettiinhän sekin fasistisena)? Muutenkin tämä jatkuva rinnastus natseihin on vain naurettavaa. "Uliuliuli, mutku ne on xenofobisia ja vihaa maahanmuuttajia!"
Kuinkahan moni näistäkin vikisijöistä on lukenut Persujen vaaliohjelman?

"Sen sijaan katsomme, että Suomen on oltava avoin sellaiselle maahanmuutolle, jonka vaikutukset ovat neutraalit tai myönteiset." Tästä olemme varmaankin yhtä mieltä? Muistakaa nyt myös sekin, että maahanmuuttaja ja pakolainen ovat kaksi eri asiaa. Pakolaiset ovat Suomeen aina tervetulleita - myös Persujen mielestä. Maahanmuuttopolitiikka jossa oleskelulupia jaetaan kuin nallekarkkeja vahingoittaa kaikkia. "Ulkomaiset huippuosaajat" pilaavat niiden oikeiden ulkomaalaisten huippuosaajien maineen, kun eivät osaa käyttäytyä. Tämä vaikeuttaa sopeutumista, työnsaantia ja edistää kielteisen suhtautumisen kehittymistä valtaväestössä.

Mielestäni on täysin perusteltua odottaa, että tänne tulevat myös tekevät töitä ja käyttäytyvät kuten suomalaiset. Monikulttuurisuus on rikkaus tasan niin kauan, kunnes se törmää suomalaiseen kulttuuriin. Negatiivisia ristiriitoja ei saa syntyä.

Varovainen suhtautuminen maahanmuuttoon ei ole rasismia. Olemme nähneet miten Britanniassa ja ihan niinkin lähellä kuin Ruotsissa (Ruotsista voitaneen mainita myös Elin Krantzin tapaus [järkyttävää, avatkaa omalla vastuulla], jossa ns. "omat koirat purivat").

Onhan Persuilla toki sellaisiakin ajatuksia, joita vastustan. Esimerkkeinä seksuaalivähemmistöjen oikeudet ja maaseutupolitiikka. Taidekysymykseen en ota kantaa, koska se on turhan kaksipiippuinen juttu. Toisaalta tällaisen skeidan tekijät ja arvostajat tulisi karkoittaa Uralin taa, mutta kenties tarvitsemme hieman erilaisempaakin taidetta. Tai "taidetta".

Nojoo, pakko myöntää. En yritä esittää jotain mitä en ole. En antaisi tuon roskan tekijöille senttiäkään tukia. Menisivät töihin ja hörhöilisivät vapaa-ajalla, jollei sitten kykene luomaan jotain oikeasti katseenkestävää.

En ole Perussuomalaisten kannattajia, enkä heitä äänestänytkään, mutta jumalauta jotain rotia nyt. Yhtä iljettävää touhua kuin Ruotsissa viime syksynä (onneksi täällä ei sentään kieltäydytä yhteistyöstä) Vetäkää pussi päähän ja hypätkää järveen te, joiden mielestä demokratia kuuluu vain niille, jotka ovat kanssanne samaa mieltä. Totuus on se, että 560075 suomalaisen mielestä Persut on jees juttu, eikä siinä auta napinat. Siitä ei ole pakko tykätä, mutta julkinen mustamaalaaminen ja parkuminen ei todellakaan ole kypsää käytöstä, eikä sille ole yhteiskunnassamme sijaa.

Onkin surkuhupaisaa, kuinka demokratian puolustajat ja ne "suvaitsevat", ovatkin niitä suvaitsemattomimpia ja yhteistyökyvyttömimpiä. Heitänkin pallon teille. Osoittakaa hieman kypsyyttä ja lukekaa se pirun vaaliohjelma. Sen kun teette, saatte kritisoida Persuja miten paljon sielu ikinä sietääkään. Ehkä kritiikkikin olisi sen jälkeen asiallista, eikä pelkkää mutu-huutelua.

VappenTorstai 28.04.2011 17:47

Vad ska ni alla göra?

Några planer?

Töitä!Keskiviikko 27.04.2011 22:42

Jeaaahhh, eka asiakas!

+80e KACHING!

:||||Keskiviikko 27.04.2011 21:55

Kiva tuijotella metrossa menovinkkejä niiltä ruuduilta, kun silmille pomppaa "Roger Waters - The Wall Live". Tänään ja huomenna klo 20:00.

Tämän päivän liput myyty, ja huomenna minulla on välikoe.

HääkatsomoKeskiviikko 27.04.2011 18:54

Hummm, pitäisiköhän sitä perjantaina jättää lukemiset väliin (pahapahapaha) ja katsella mielummin engelsmannien häitä?


Paljon mielenkiintoisempaa ku joku hikinen lätkän SM-finaali.

Oh God what.Keskiviikko 27.04.2011 01:50

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201104260172933_uu.shtml

"4. Jos koira hyökkää kimppuusi, seiso rauhallisesti paikoillasi kädet sivuillasi."


Anteeksi mitä?

Kun 30 kiloa terävähampaista kuolemaa syöksyy minua kohti 40 kilometrin tuntinopeudella suu auki, minun tulee seistä rauhallisesti paikoillani kädet sivuillani?
dog's face when

UliuliuliuuKeskiviikko 27.04.2011 01:05

Nukuin noin kuusi tuntia. Koko päivä taas opiskelua. Kaksi energiajuomaa ja monta palaa natsisuklaata. Kuolen. Ja torstaina välikoe. Ynghh.

Oli silti miellyttävän lämmin päivä. Piristävästä taukokävelystä ei vain oikein meinannut tulla mitään, kun jumituin vain yhdelle ikkunalaudalle joka osui juuri aurinkoon, ja olin totaalisen x3~.

Tänään lupaan mennä aikaisin nukkumaan.

Ensin pitäisi kyllä jostain saada tilattua se peruukki. Muuten ei ehdi.
Mitään vinkkejä mistä toimitus olisi vikkelää ja laatu kohtuullinen?

It keeps happeningTiistai 26.04.2011 04:16

[Ei aihetta]Tiistai 26.04.2011 01:57

Miksi nälkä tulee aina yöllä?
Ei tähän aikaan saa kenestäkään seuraa mäkkireissulle. >:|

fuk dis

Game of ThronesMaanantai 25.04.2011 05:50

Elikkäs HBO:n uusi sarja, joka pilotin perusteella vaikuttaa oikein hyväisältä~. Kai ny, ku yksi pääosan esittäjistä on Sean Bean. Hahmokaarti vaikuttaa oikein jännältä, jopa se pakollinen Prinssi Rohkea. Who like every Prince Charming, is a dick.

Mutta tuo haarniska. @___@ Tahtooo.

Niinniin, se sarja. Juonesta en ole ihan varma, mutta yllättäen jotain valtapeliä tässä on. Ja jotain jääkelttejä jotka varmaan kohta talven tullen tulee ja tappaa kaikki. Fuck yeah!

Seuraavaa jaksoa odotellessa.


...hitto että haluan haarniskan.

...ja sen toimivan jousen.