IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

Voi vitun George R. R. Martin.Torstai 29.09.2011 15:21

Erehdyin sitten taas lukemaan iltasella. Tietäähän sen miten sitten käy. Yhtäkkiä posti. Ja sitten sisko joka herää kouluun.


Fuck this one-more-chapter -syndrome. /___\

Aiaisattuu + identiteettikriisiKeskiviikko 28.09.2011 00:30

Urg, sali + miekkailureenit on aika nami yhdistelmä. Oon taas vaihteeksi hieman palasina. :D Pääsin jopa pingviiniydestäni eroon ja höpötin ihmisille, nyt kun ei ollut kavereita paikalla (foreveraloun jnejne). Tänään voisin sitten koittaa sitä omaa miekkaa niiltä skoteilta tilailla.
Oli myös huvittavaa miten tyypit puhuivat Brittiläisistä upseerien univormuista 1700-1800-lukujen taitteesta, ja siitä miten "semmone on pirun sekava, ei sellasta millään ite saa tehtyä, pitää ostaa".

Kiltisti hymyilin ja ilmoitin ompelevani sellaista parhaillaan. Se oli heidän mielestään jotenkin hirveän hauskaa.

:(


Ja se identiteettikriisi. Eli uudet silmälasit. Mitenköhän selviän, olen niitä vanhoja käyttänyt nyt viimeiset neljä vuotta. Olo on orpo. :[

No, kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon p--- joo.


Nää on muute hei suorat!

lolwanhaMaanantai 26.09.2011 03:12

...mutta silti jaksaa tuoda hymyn huulille.


Tuo mies on vaan niin ihanan härski, tulee aivan yksi kaveri mieleen. Ja nainenkin näyttää aivan Gianna Michaelsilta, mikä o vaa plussaa.

Vielä kun saataisiin Hintsanen itse vittuun videolta niin olisi hyvä.

bVVql.gif2ar.gif

E:// jaha, teknisiä vaikeuksia. Hosti ei halunnut moisia gifejä sivustolleen ja poisti ne. :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.09.2011 10:10

Vannoin etten astu jalallani Amarilloon.


Kuinkas sitten kävikään. No, syytän synttärisankaria joka sinne halusi.


Hieno ensivaikutelma, kun ensimmäisellä vessareissulla joku kaveri nappasi olkapäästä ennen kuin ehdin koppiin ja ilmoitti sen olevan kohta varattu. Sivusilmällä sitten tähystin kun huussin ulkopuolella havaitsemani tyttö ja poika kipittivät koppiin ja pysäyttäjäkaveri piti ulkopuolella vahtia.

No, niillä oli varmasti kivempaa siinä kopissa kuin minulla olisi ollut.


Oli muuten haustaa, näin btw.


Nyt nukkumaan.


Hyvää yötä.

CRINGE.Lauantai 24.09.2011 19:18


Olisi pitänyt arvata. Olinpa naiivi. :|

ErotuskaaLauantai 24.09.2011 06:41

Aus wiedersehen...


Nyt on sitten natsiromppeet roudattu pois. :( Omalla tavallaan ei tule yhtään ikävä, tavallaan kovastikin. Olihan ne aika hienot ja valokuvaaminen oli oikeasti aika hauskaa. Toisaalta vei helvetisti tilaa, haisi, hajoili ja aiheutti harmaita hiuksia, sekä vei helvetisti tilaa. Ja tilaakin ne vei.

No, nyt saa niiden luomaan tyhjiöön tungettua lisää sälää, eli seuraavan ryhmäprojektin! Aka, The Night's Watch.


Turkisviitta on viime silauksia vaille valmis (se onkin niin työläs) ja kaikkea muutakin tässä tulee askarreltua. Kaikkea en kuitenkaan ajatellut tehdä itse. Miekkahommat jätän ammattilaisille.

Kun sai sen miekkailun aloiteltua, niin kyllähän se kuuluu asiaan hommata omakin kädenjatke. Eli tämä kaunokainen, suoraan Skotlannista. <3

Big-Med-Bat.jpg
Big-Med-Bat-Long.jpg

Suuren kysynnän vuoksi kyseisellä lafkalla on 18-22 viikon jonot, mutta pieni "No hitto oisin tarvinnu jouluks :((( No katon sit jostain muualta..." -ulina sai bisnekset luistamaan haluttuun malliin. Joululahjaksi ja sopivasti ennen Frostbiteä (jos joku JUSSI KARI sattuu tämän lukemaan, niin miten laki suhtautuu miekkaan, joka ei sovellu pistämiseen tai viiltämiseen, ja joka on kiinnitettynä huotraan?)!

Koska Harmaasusien tavallisten huidontatreenien lisäksi mahdollisuus löytyy myös panssarimättöön, on myös itsensä varustaminen näin suojautumistarkoituksessa ennen pitkää (= hetinyt) ajankohtaista. Pitääkin siis hankkia metallilevyä ja alkaa värkätä. Which I am greatly looking forward to.

Nyt voisi pikkuhiljaa valua nukkumaan. Siinä vaiheessa kun löytää itsensä eFuktista käkättämästä kaikensortin hävyttömyyksille, on oikea aika pistää pillit pussiin. Laitetaan nyt vielä tämä. Koska priceless. FEELS GOOD MAN - TOTALLY NSFW!

287dbaa.jpg

...vorerst.

ChocaholicTorstai 22.09.2011 04:14

Pitäs vähentää tätä suklaankulutusta. Ei tee hyvää nassulle. :(

Muttakun se on niin hyvää. ;___; Kuva liittyy iltapalaan.

tumblr_lpwvfmxQd31r09kuao1_500.png

Larpers, why so awesome?Keskiviikko 21.09.2011 19:31


ja lisää.


Nyyh, miksei coneissakin voisi pyöriä tämmöistä porukkaa? No, ehkä fantasiahörhöilyllä vain on pidemmät perinteet.

Mutta voi vittu kun se on siistiä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.09.2011 17:57