IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

I'm done.Keskiviikko 30.11.2011 19:37

if-sample-jon.jpg

A Dance With Dragons luettu. Mitä mä nyt teen elämälläni. ;___; Seuraava osa tulee joskus vuosien kuluttua. Ja tietenki jäi pariin julmaan cliffhangeriin.

Also, kurkku kipeänä. Taas. Menee hermot. En kai mä nyt niin helposti kylmää saa, etten voi kävellä kahta minuuttia ulkona ilman kaulaliinaa? Menee suunnitelmat vituiksi kun ei viitsi rasittaa itseään tarpeettomasti.


Asd, ainakin sain kilvenkupurani. Nyt voi ryhtyä sitten hommiin.

HihihTiistai 29.11.2011 23:15

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011112914847766_vi.shtml

"Bauman sanoi haastattelussa, että Gephart on täyttänyt poikaystävän velvollisuutensa, eikä tämän tarvitse enää mennä katsomaan Twilight-elokuvia."

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2011 04:04

6ZcL59hJ1NuMpTYkI16L.gif

Hei nyt joku teistä taidehinteistä kertoo miten tää oikeen toimii. Otsikko puhuu polttovälistä.


Wat is dis magic yo.

Getting softSunnuntai 27.11.2011 15:47

Kaverilla on kiva veljentytär. Oli sen porukoilla hoidossa eilen kun ropetettiin. Otettiin se mukaan pöytään, annettiin sille nopat ja figuurilaatikko. Ei se niistä mitään tajunnut, mutta tykkäs hevosista ja iski ritareita niiden selkään.

Koitettiin myös opettaa se sanomaan Dovahkin, mutta lopputulos oli enemmänkin "glxblt".


Opetus jatkuu tänään. Kaveri selaa sen kanssa internettiä ja spämmää propagandaa youtubesta. Koitetaan myös saada se opetettua huutamaan FUS RO DAH'ta, jotta se voi sitten rääkyä hiekkalaatikolla muut pennut kumoon.
Ja mä kun luulin vihaavani lapsia.

TÄNÄÄN OLIN SOSIAALINEN.Keskiviikko 23.11.2011 04:28

No, really! Miekkailureeneihin oli ilmestynyt semisti Yusufin oloinen mies, joka sittemmin paljastui amerikkalaiseksi joka on asunut täällä nyt kolmisen kuukautta. Päätin sitten mennä löpisemään kun se oli aina välillä niin yksinäisen näköinen. Mukava kaveri oli, tarjouduttiin vielä heittämään se kotiinkin. Lupasi meille kaljaa vastapalvelukseksi. :D
Tykkää myös Song of Ice and Firestä! On omalla tavallaan tosi tyydyttävää löytää hengenheimolaisia pienillä vihjauksilla. Kun päättää puheenvuoronsa (kylmyydestä tjsp) sanoihin 'Winter is coming.' ja mies vastaa samoin, niin tuntuu höpöltä.
Sekin oli höpöä, että pääsi pitkästä aikaa puhumaan englantia. Vähän oli ruosteessa, mutta kyllä se tästä.

Muuten ei menekään sitten niin kivasti. 8| Flunssaa on hieman ja huomenna on tentti johon en ole lukenut pätkääkään. Ja tämän jälkeen on vain yksi yritys. No, sen siitä saa kun ei ensimmäiseen osallistu koska vaan meni ilmoittautuminen ohi, eikä oikeastaan tiedä minkämoisia kysymyksiä tulee. No, huomisen jälkeen tiedän ja seuraavaan tenttikertaan mennessä saan toivottavasti itseäni niskastakin kiinni.

Täytyy pelata pelit nopsasti loppuun, ettei ala himottaa sitten kun pitäisi jotain saada aikaiseksikin. Turhauttaa muutenkin tämä fiilis, kun tuntuu siltä, että olisi hirveästi tehtävää, mutta mitään ei saa aikaiseksi. No, ainakin kilpibisnekset edistyy.

Jesus Christ how gayMaanantai 21.11.2011 19:56

Jestas sentään, kävin tänään hetken mielijohteesta solariumissa (sano EI vampyyrimoodille). Maksoi jopa huimat 4e.
Aika scifiä se vekotin, tunsin oloni hieman Han Soloksi. Kuumakin tuli. Toisaalta värimaailma ja muodot oli suoraan Tronista.

Scan_Grid.jpg

Kaiken lisäksi missasin ne silmäsuojukset ja taisin grillata näköelimeni. Oh well.


Siksi pitikin hieraista silmiä kun näki tämän. Really?

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.11.2011 04:22

Yääh, kuolen tohon gambesoniin.

Siitä tulee aika puff.

Sormet on verillä ja se ei ole _läheskään_ valmis.


Mut opin autostani uuden asian! Vaihde napsahtaa nätisti silmään kytkintä painamatta 1200 kierroksen kohdalla.


:3

Fakjuu gambesonLauantai 19.11.2011 01:19

gambeson-langarmelig-verschlusse-seitlich-lap-100.jpg

Nyyh, että osasi tulla ompelukonetta ikävä. Tuo siis ommellaan kokonaan käsin. Kyseessä ns. toppatakki, jota pidetään panssareiden alla tai sitten yksinään suojaamassa vähäisemmiltä iskuilta. Paljon sälää, mm. säkkikangasta ja kierrätyshuopaa välissä. Ja veritahroja, tietenkin. Saa nähdä mitä siitä tulee, oma on huomattavasti rujompi, vaikka kesken onkin. Huomenna lissää.

Tänään ollut kanssa huiman sosiaalinen. Tutustunut uusiin ihmisiin (ja koiriin) ja törmännyt vanhoihin. Mycket mukavaa. :3

U-vitun-guu~Sunnuntai 13.11.2011 20:14

Yay, nyt osan sitten hieroa ihmisen päästä varpaisiin. 8) Hieno kurssi oli, ei ollut pilattu turhalla termitrivialla. Lisäksi musta tuli tosi hyvä luokan ulkopuolella istumisessa. Enkä enää siedä Sarah Brightmanin "Heaven Is Hereä".

Oli muuten todella jännä kuunnella opettajan selostusta pylyhieronnan kulusta (uhrina se kurssin säbäjätkä), näkemättä itse kyseistä toimitusta.

"Näätte et tää peukku menee sit tosi syvälle. Ja jos peukalo ei taho riittää, niin voi käyttää kyynerpäätä."

Uskon siis, että Niemen hierontapalvelusta tulee siis vähintään yhtä suosittu kuin Niemen muuttopalvelusta.