IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

dog y u do this?!Keskiviikko 29.02.2012 18:54Give me back my shoes! You can't even use them, you're a dog!

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2012 23:40


9260882.jpg

Saatoinpa tänään myös tilata puolikkaan lehmän.

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2012 20:18

Mitä vittua nyt taas.Perjantai 24.02.2012 05:28

http://www.iltalehti.fi/nainen/2012022315245641_na.shtml

Hei ihan oikeesti jooko. Kokeeko joku teistä neidittelyn oikeasti loukkaavaks?

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.02.2012 18:30

Noi, nyt on Hiiden Hirvi kaadettu. Ja luonnollisesti voitettiin.
Olin myös nopein hiihtäjä ja tarkin ampuja.
Oikeesti, miks oon näin siisti.
En kestä.

bow-shooting-big.jpg

Kuva vuodelta 1999

Haikeusnyyh.Lauantai 18.02.2012 03:19

Musta ei selkeesti tulis hyvää taksikuskia. Matkan aikana on aina ihan kivaa, mutta sitten kun porukka nousee perillä autosta, iskee se karu todellisuus, että hei, en mä oo menossa mukaan.

Sekin vielä, kun vie ihmisiä juhlamekoissaan Katajanokan Kasinolle syömään ja ihmettelee mitä teki väärin, kun omissa wanhoissa ei ollut yhtä taianomaista fiilistä. Ehkä paikka vaikuttaa. Ja tieto siitä, mitä nyt tekisi toisin. Tai ehkä sitä oli silloin vielä niin sinisilmäinen, että moinen tapahtuma ei tuntunut niin ainutlaatuiselta kuin se on. Se olikin viimeinen kerta kun olen ollut ns. 'aidoissa', hienoissa juhlissa (ok, ylppärit ehkä muuten, mutta aika kasuaalisti ihmiset sielläkin oli).

Ja miksi vitussa paritanssit hoidetaan nykyään naisen perse miehen nivusissa?

/rant.


Onneksi ärtymystä lievittää kun on ystäviä jotka saa vaikka syömään ihan parin minuutin varoitusajalla. :)


P.s. ei tulekaan onnellista loppua, ähäkutti. Piti nyt vielä mainita siitä vähän ontosta tunteesta joka tulee, kun lähtee ystäväpariskunnan luota iltaa istumasta ja lähtiessään voi sielunsa silmin kuvitella, kuinka oven takana rynnätään toistensa kimppuun sillä sekunnilla kun lukosta kuuluu naks.


No, ehkä siinä oli sitten helmikuun angstit.

aöäurgh.Perjantai 17.02.2012 01:55

Yh, vitun poskiontelotulehdukset. Oikee puoli kasvoista tuntuu siltä kun joku olisi piessyt mua ihan huolella. Särkee jatkuvasti ja tuo kipu tuntuu säteilevän purukalustoonkin. Mistä en tykkää yhtään. Lisätään tähän vielä oikeanpuolimmainen päänsärky, niin saadaan Erik tosi huonolle tuulelle. Tiedä sit johtuuko tuo jännityksestä vai jostain muusta, mut en halua kärsiä siitä taas. Viimeks se oli ihan hirveetä.

tl;dr, kaikki muu (paitsi ehkä kurkku) on ihan fine, mutta oikea puoli kasvoista on ihan totaalisen fucked up ja sattuu. Perkele.


Ja luonnollisesti mut nakitettiin kuskaamaan siskoa ja sen kavereita wanhoissa. Eli saan hakea ne neljältä jostain Kampista. Yöllä. Vittu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.02.2012 02:35

No ei se ystävänpäivä ihan pieleen mennyt. Vaikka Crusader Kings ilmestyikin vasta joskus puolenyön tienoilla, tuli sen sijaan katsastettua tuo War Horse. Ja se oli hyvä. Kovastikin. Teki taas mieli päästä ratsastamaan.

Mut nyt vois kuitenkin nukkua. Veto ihan pois eikä jaksa oikeastaan olla edes sitä 12h jalkeilla.

Bleh.Maanantai 13.02.2012 19:13

Ikävää kun post-fun -depis, ystävänpäivämasis ja sairausapatia stackaa kaikki keskenään. Nyt ei kyllä huvita mikään.

Viikonloppu oli ihan liian kiva ja ihan liian lyhyt. Oli mukava kun ei tarvinnut huolehtia mistään muusta kuin seuraavasta ateriasta ja kellosta. Koko hommaan ehti jo tottua siinä määrin, että nyt kun piti mennä yksin nukkumaan tuli vaan kylmä ja yksinäinen olo.
Opin kuitenkin, että ruoanlaitto on ihan hauskaa. Ens kerraksi voisin opetella jotain uutta. :)

Hienosti tulin myös kipeäksi. Muuten pylystä, mutta tulipahan heti hyötykäyttöä tälle uudelle kaulaliinalle! Se on kiva ja lämmin. :3 Taidan joutua kuitenkin jättämään huomenna ensimmäistä kertaa miekkailutreenit väliin. Ei viitsi riskeerata nyt mitään, kun sunnuntaina pitäisi osallistua Hiiden Hirven Hiihtoon.
Ampumahiihtokisa muinaissuksilla ja jousella, mikä voisi olla siistimpää?

Ja no, onneksi huomenna ilmestyy Crusader Kings 2. Voin sulkea söpöilyn ulkopuolelle, syödä roskaruokaa ja datailla aamusta iltaan verhot kiinni.

SHUT UP AND TAKE MY MONEYTorstai 09.02.2012 00:44

Oh wait you already did....TAKE MORE OH GOD.