IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

[Ei aihetta]Tiistai 27.03.2012 18:30

ironsky.jpg

Että semmonen ensi-iltagaala. Vähän oli alipukeutunut olo, kun siellä oli porukkaa smokeissa ja iltapuvuissa. Leffa oli aika jepa, pitkästä aikaa tosissaan nauroi elokuvissa. "Minibudjetti" (köhköh mikä Suomen suurin elokuvaproduktio) ei kyllä juurikaan näkynyt, siinäkin mielessä hieno saavutus!

Näytöksen jälkeen oli sitten ilmaisen viinan bileet Pakkahuoneella, jossa oli myös Laibachin keikka. Ja tietysti olin autolla liikkeellä. Ei se mitään, kivaa oli silti. Juhlakansa oli aika hienoa, elokuvatähtiä (joiden kanssa oli vähän epätodellista olla samoissa pippaloissa) ja upeimpia naisia joita olen ikuisuuksiin nähnyt (ofc siis jos viime viikonloppua ei lasketa). Sitä kynähameiden, henkseleiden, suikkien ja valkoisten kauluspaitojen määrää. DJ oli myös aika mahtava, punatukkainen 30-luvulta karannut nainen kunnon pitkähalkioisessa paljettimekossa. Ja se soitti jazzia. :3

Laibach oli myös vitun jees. Yllättäen toimii livenä n.^9001 kertaa paremmin kuin levyllä. Siihen häröön musiikkiin kun yhdistää häröt visuaaliset efektit (mm. raskaasti filtteröity extreme closeuppi suihin ottavasta naisesta seinälle heijastettuna) niin aika jännät vibat siitä saa. Vaikka olikin ihan selvä, ei kyllä siltä tuntunut kun siinä eturivissä seisoi. Lämpimästi voin kyllä suositella!

+ parkkihalliseikkailu kun kaikki ovet oli menneet kiinni ja piti vähän temppuilla sisään päästäkseen.

Winter is coming. Again.Tiistai 20.03.2012 23:56
Materiaalihifistely ftw.

[Ei aihetta]Maanantai 19.03.2012 22:51

Jahas, että tällänen 'ratsastustunti' tällä kertaa! :>
Alkaa nämä esivalmistelut pikkuhiljaa hoitua jo ihan rutiinilla, mikä on varsin jepa. Ei mene aikaa siihen arpomiseen, vaan pääsee turhaa aikailematta itse asiaan.

Ja huhhuh, nyt mentiinkin tiukempaa tahtia kuin koskaan aiemmin! Niinkin rankkaa, että siitä 'selkään nousemisesta' seuranneesta rytäkästä taitaa vieläkin olla hampaanjäljet ihossa. ;) Raippa on jo vanha tuttu, mutta tämä oli uutta! Satula oli luonnollisesti tässä touhussa turhaksi todettu.

Ilta jatkuikin sitten vähän teknisemmissä merkeissä ja onhan se sanottava, että tuli sitä dataa aikamoiset määrät sinne tyttösen asemiin roiskittua. Eikä sitä käytännön anatomiantutkimustakaan pidä unohtaa! ;-D

Nyt voisikin sitten valua tuonne saunan puolelle hieman kuuraamaan. Eilisen touhuilun tuoksut ovat edelleen käsissä, mutta sen siitä hinkkaamisesta saa. ;P


Ensi kertaa odotellessa~.

[Ei aihetta]Perjantai 09.03.2012 23:12

Postaan tän tänne ny varmaan toisen tai kolmannen kerran, mut menkööt.
Tää saa vaan mussa aikaan aina samanlaisen ihailun ja vähäpätöisyyden tunteen. Varsinkin 2:42 ->


[Ei aihetta]Torstai 08.03.2012 10:53

Hyvää naistenpäivää vuan. :)

Ottakee virtuaaliruusu kun oikeet maksaa ja niis on ampiaisia ja joku kummiskin kuolis allergiseen reaktioon ja se ois kyllä aika kurjaa.


a-dozen-red-roses-wallpaper.jpgLopuksi Eppu Normaali tunnelmoi tytöistä. Suomenkielinen versio ois parempi mutku ei sitä oo juutuubissa. :<

Late Night CutesplosionTiistai 06.03.2012 03:46

D'AWW


Ne on aina niin onnellisen näkösiä. :'3

Semmonen viikonloppuTiistai 06.03.2012 00:48

Jeah, tiukat ratsastussessiot takana ja nyt on kyllä taas paikat niin kipeinä että huh! Alku oli vähän hidasta, mutta kun sen raipan sai käteen niin kyllä lähti! Enempikin vois sattua, mutta saatiin nyt tällä kertaa se keventäminen luonnistumaan niinku pitääkin, niin säästyi takamus siltä pahimmalta rynkytykseltä. ;p
Toisaalta kun laukkaan lähdettiin niin olihan se aika eläimellistä menoa se, ei mistään hienoista tekniikoista tietoakaan.
Siinä veti tyttö lopulta sitten ilman satulaakin, kun ei sellaista nyt hollilla ollut. Onhan siinä riskinsä, mutta tuntuma on kuitenkin ihan toista luokkaa! ;)

Wonderflex kimppatilausPerjantai 02.03.2012 00:12

Nyt kun loputkin Eiyuu*Senkitytöt ovat paljastuneet, vois varmaan alkaa tilailla tavaroita. Eli sitä wonderflexiä niin maan perkeleesti. Kimppatilaus anyone? Jos tänne vaikka alustavasti ilmoittautuisitte te, jotka sitä kaipaatte.

Ja sitähän sai täältä. http://www.mycostumes.de/epages/61951018.sf/de_DE/?ObjectID=14933865&ViewAction=View&PageSize=50

Ilmeenne kunTorstai 01.03.2012 18:36

Assassins-Creed-3-Cover-570x802.jpg

dog y u do this?!Keskiviikko 29.02.2012 18:54Give me back my shoes! You can't even use them, you're a dog!