IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

>chinaTiistai 29.05.2012 03:32

Mind gamesPerjantai 18.05.2012 21:39

Alkaa saada tämä lukeminen vähän tragikoomisia muotoja. Tutorit meitä tosiaan ohjeistivat muistisääntöjen suhteen sillä tavalla, että tutkimusten mukaan ihmiset muistavat parhaiten seksiin ja väkivaltaan liittyviä asioita.

Long story short, nyt mulla on huone täys toinen toistaan hävyttömämpiä muistilappuja.

Toivottavasti porukat ei päätä tulla nuuskimaan.

Mulla on esimerkiksi huoneen ovessa tuomarin esteellisyysperusteet muodossa "Piia palveli erityisen ennakkoluuloisia kaksosia yleisen estottomasti". Kesyysasteesta sanoo se, että se on huoneen ovessa. En edes kerro mitä tietokoneen virtanapin vieressä lukee.


No, saatiin sentään lukupiiri sovittua. Sen pitäis olla hyödyllistä.Also, rakas nettihuijarimme ei saapunut sovitteluun. Erik lähtee siis käräjille.


E:// Tänään ekaa kertaa saunaan since forever. Can't wait!

Ajattelin jakaa tosiaan myös tämän.Perjantai 11.05.2012 00:49tumblr_m2yh8qtntG1r0kgheo2_500.jpg

Nyt sitä taas saaPerjantai 11.05.2012 00:38

Eli siis wonderflexiä. Niitä tilauksia ny tänne näi ni saadaanki ne joskus.

TÄÄLTÄNÄI.


Nää o sitten sitovia ja alan karhuta rahaa asap.

[Ei aihetta]Tiistai 08.05.2012 03:47

Hitto kun toimii aivot ylikierroksilla. Saan jatkuvasti kaikenlaisia nerokkaita ideoita siitä, mitä haluan seuraavaksi väsätä. Työpöydällä on (toivottavasti) tämän viikon jälkeen taas tilaa, mutta kun lukeakin pitäisi. 8| Turhan usein huomaa kesken kaiken keksineensä taas jotain mullistavaa. EIKÄ TÄMÄ VITUN TIEDEPORNO AUTA YHTÄÄN. En siis suotta ole paria viime päivää pohtinut miten saisin tuollaiset lasilevynäytöt toimimaan. Ja miten saan ne toimimaan koskematta. Ja miten saan sen asennettua auton tuulilasiin.
No, intissä on aikaa lukea elektroniikan perusteita.


Jollei nää pääsykoekirjat siis syö mun sieluani ensin. Which is entirely possible.


Porukat on myös hamstranneet jääkaapin täyteen kalaa ja juustoa. On muuten aika epäpyhä yhdistelmä, mitähän vittua ne on aatelleet.

Also, GoT HNGHH.

Burn baby burnPerjantai 04.05.2012 02:59Oli sitten sellanen bändi-ilta. Ensimmäinen live-esiintyminen puoleentoista vuoteen, ja päästiin esittämään setistämme puolet. Kyrsi.
Ja sitten paljastui ettei ne olleetkaan vaan popcornit jotka paloi.


Kuva liittyy, tuo keskellä me soitettiin.


Haluun taas kunnon bändin.

AvengursKeskiviikko 02.05.2012 00:29

Jaha, vappu menikin paremmin kuin odotin. Toki, jouduin häpeämään umpihumalaisia vanhempiani, mutta tänään meni ihan mukavasti. Kaivarissa istuttiin jonkin aikaa ja käytiin sitten kaverin kanssa katsomassa The Avengers. Eihän se mikään elokuvataiteen taidonnäyte ollut ja miljoona plotholeakin löytyi, mutta valehtelisin jos väittäisin, etten nauttinut joka hetkestä täysin rinnoin. Siitä on aikaa kun tuollaisen elokuvan on nähnyt, ja olihan se helvetin pähee. Silmäkarkkia alusta loppuun, eikä yksikään hahmo ärsyttänyt liikaa. Päinvastoin ne olivat melkein kaikki oikein mainioita!

Ei silti, Warhorse on nyt kyllä kokenut rankan muutoksen pääni sisällä. Miksi Tom Hiddleston näyttää niin... itseltään. Ei voi epänähdä.

45020-29886.jpg

PUSSAYHLauantai 28.04.2012 03:08

Tää Made in Germany 1995-2011:n kakkoslevy on kyllä jotain parasta ikinä. Alla Scooterin remixi Pussysta. Vähän o käytetty vanhoja sampleja mut on tuo muute iha tiukka. Devin Townsendin Rammlied on myös kohtalaisen... Deviniä.


Nyt pärisee.Keskiviikko 25.04.2012 02:17

Alan ymmärtää tätä opettajien saarnaamaa energiajuomaongelmaa. Opiskeltuani tänään lähes tyhjin vatsoin 600mg kofeiinia elimistössäni, voin sanoa, että keskittyminen on siinä kunnossa lähes mahdotonta. Tosin niin kauan kun on syönyt jotain, pysyy tärinät kurissa.


Jos joku saa mulle diilattua adderallia, olisin kiitollinen.

Erikin uusi rakkausLauantai 21.04.2012 02:17

17-083_l.jpg


Rakastan tota vekotinta. Onnistuttiin hukkaamaan meidän dremeli ennen ku pääsin sitä kertaakaan käyttämään ni hätäapuna hommasin tuon. Makso huimat 15e. AND IT'S THE BEST TOOL EVERRR. No okei, työkalut yleensäki on aika ihania mut toi on ihan älyttömän hyvä. Ja syypää siihen miks kuolen varmaan ennenaikasesti johonki keuhkosairauteen.