IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

VeksihetkiTiistai 23.10.2012 20:54

Kävin tänään sitten vastaanotolla noiden kinttujen takia.

"Elikkäs mätkähdin polvilleni panssariteräskannelle noin metrin korkeudelta. Nyt jalkojen koukistelu sattuu, portaat sattuu ja kävelykin vähän nappaa. Iho ei menny rikki mutta kyllä nuo turvonneet on ja eilen ainakin oli liikkuminen tosi tuskasta."

"Joo no, mä annan sulle tästä vähän buranaa."

"Jaha, selvä. Sit ois kans tuo pikkuvarvas. Siitä on tuolta vähän iho revenny ja pikkasen turvoksissakin on. Ollu tuollanen ny jonki aikaa, ei satu kummiskaan."

"No oho, katos vaan. Oota sä siinä niin mä haen tuolta labran puolelta vähän apuvoimia niin saadaan katottua vähän tarkemmin. *Ihmisiä saapuu pällistelemään mun varvastani* Noniin, joo tää on kyllä vähän jännä tapaus mut ota tästä tällästä lääkettä ja tuu uudelleen käymään jos se ei tunnu auttavan!"


what.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.10.2012 21:24

ville.jpg

Jaha, huomenna kotiutuvilla varusmiehillä on tänään täällä sitten joku bändi esiintymässä. Haluaisin vain datailla rauhassa sodessa, mutta perkele kun nuo metelöi. 8|

tj 260

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2012 21:41


Am speechless. Pystyttäisköhän mekin joskus tekemään jotain noin hienoa. ;3; Pitää ehdotella tai jotain.

Ja tääkin on aika great.
Juu oon näissä jutuissa vähän jäljessä, sry.

yayTorstai 20.09.2012 22:30

tank-commander.jpg


Minä vahingossa vaununjohtajaksi, tämä paha?

Mie olen nyt sitten oppilas Niemi, kunhan vain pataljoonan komentaja muistaa ylentää meidät. Kannatti hoitaa peruskoulutuskausi kunnolla, sen pisteet antoi mukavan etumatkan tähän kisaan. Nyt vielä kun rukkiin pääsisi niin voisi olla tyytyväinen. Ei silti, mielenkiintoisia hommia on kuitenkin luvassa.

Leiri oli helvetin jees, mitä nyt satoi koko ajan ja teltassa oli reikiä, mutta se on aika selviö kun metsään lähdetään. Ohjelmassa oli panssarivaunulla ajelua, puolustusammunnat ja makkaranpaistoa. Helvetisti makkaranpaistoa. Saunaankin päästiin. Melkein harmittaa tulla takaisin kasarmille sieltä. Oli niin loistava meno. Seuraavaan kertaan on ikävä kyllä sitten vähän aikaa. :(

Ja aivan tolkuttoman upea tähtitaivas siellä oli. Siis silloin kun ei satanut.


Päätettiin myös johtajien kesken nimetä vaunut Disneyn prinsessojen mukaan. Omalle kohdalle lankesi nähtävästi Ruusunen. This should be good.

vector.jpg

Haaveet eivät kaatuneetMaanantai 27.08.2012 22:43

...toisinsanoen mut laitettiin sinne minne toivoinkin, eli CV9030-rynnäkkövaunulinjalle. Kuumotus ei tosin ollut täysin aiheeton, miun taistelijapari lähetettiin Parolaan Leopard-linjalle. = 6kk huoltohommia. Mies oli aika maassa.
Nyt sitten kun vaan hoidan hommani hyvin, on mulla puolen vuoden kuluttua komennossani 3-4 tuollaista, tehtävästä riippuen. Sitten voin egoilla käskyttäväni saataatuhatta kiloa terästä. Joka ampuu limupullon kokoisia mötkäleitä kahdeksan kilometrin päähän. 200kpl minuutissa. Vähemmästäkin mies herkistyy.

Mutta ensin täytyy hikoilla taas vähän lisää, tuohon on vielä pitkä matka.


Tämmöisestä nättimyksestä tosiaan kyse.

CV9030_by_kellebass.jpg


Ja sitten jos katselis vähäsen animea. Ginekseen hienosti valmistauduin täyttämällä 32gb tikun sarjoilla ja leffoilla. Ja tilasin uuden läppärin kela mokkulan. Sitten pitäisi onnistua pelaaminenkin. Can't wait. ;3;

Iltavahvuuslaskennasta tulee varmaan myös hauska. Yksi alikersantti kotiutuu huomenna, joten ne ovat kaikki lähimmässä baarissa ryyppäämässä. Saas nähdä mitä hauskaa meille tuiskeessa keksivät.


Pitää joskus tehdä opintomatka Saksaan. 8[

Game of Thrones lautapeliTorstai 21.06.2012 01:37

Yeah it's pretty much like this.

Hell yeah, huomenna lisää.


Ekat 2s voi pitää silmät kiinni jollei halua nähdä kakkoskauden ihan viimosia sekunteja.

Koska Borat perustuu tositapahtumiin.Tiistai 19.06.2012 00:31

Hieno perinne. Tosin vähän syyllinen olo vois tulla.

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2012 22:23

The_end_is_nigh_(1).jpg

Sain aamulla sätkyn kun sisko tuli herättämään sanomalla "Eikös sulla pitäny olla ne pääsykokeet tänään?"

Ei noin saa tehdä.