IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2012 18:35

tmoRt.jpg

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2012 21:00

tumblr_m556id7M4B1rxj28eo9_1280.jpg


Kuvaa myös hyvin seuraavia paria viikkoa. Luvassa siis peräjälkeen välisota ja RUK:n taisteluharjoitus. Tässä välissä pääsen _ehkä_ päiväksi kotiin, mikä sekin on aika epätodennäköistä. No, 21.12. tulee ylennys (tai maailmanloppu) ja alkaa jopa 11 päivän loma! Mikä siis suomeksi meinaa mahdollisimman aktiivista härväystä niin usein kuin mahdollista. Ja aktiivista ompelua.

Tänä viikonloppuna sain sen jopa kunnolla aloitettua! Tunika mikälie on jo ihan hyvällä mallilla, enkä ainakaan tule kylmyyteen kuolemaan. Siinä on kaks kerrosta villakangasta jonka välissä vielä jotain lämpövuorta or some shit I dunno. Oli mitä oli, pehmoisa ja lämpöisä se on. :3


Nyt täytyykin sitten varmaan jo palata arkeen ja kasarmille. 8| Vithu.

E:// Suuri suru tulee kyllä myös tuon mesen menettämisestä. Miks Skypen käyttöliittymä on niin paska en halua alkaa käyttää facebookkia. ;___;

Jäätymistä luvassaMaanantai 03.12.2012 21:59

Nonni, tämän päivän cooper peruttiin koska melkein -20c pakkasta lol. Ei haitannut ihan hirveästi. Sain kuitenkin nyt sen viimoisen lenkkimerkinnän hommattua, eli yksi kuntoisuusloma napsahti! Hyvin bene, ei sen edestä saanutkaan pinkoa kuin 69km.

Toinen ihan jees juttu oli se, että pääsen osallistumaan itsenäisyyspäivän paraatiin. :) Jos joku sattuu siihen aikaan olemaan hereillä niin miut saattaa bongata töllöttimestäkin. Osoite on sitten Kymen jääkäripataljoonan 1. Panssarijääkärikomppanian 1. joukkue.

Jotenkin ei täällä oleminen vituta muuten juur lainkaan nyt kun joululomiin on enää 3 viikkoa. 8) Olkoonkin, että 2/3 niistä on taisteluharjoitusta. Noh, torstaina pääsee taas kotiin ja ohjelmassa on raivoisaa ompelua! Can hardly wait.

It's been fun but now I've got to goSunnuntai 25.11.2012 20:57

Däämn, ihan liian hieno viikonloppu taas. Olette aivan liian mahtavaa seuraa, ei tällänen voi olla terveellistä. Sitä on taas nauttinut joka minuutista vaikka onkin väsyttänyt tai nälättänyt. Minuutteja vaan tuppaa olemaan viikonlopussa (vaikkakin tällä kertaa pidennetyssä) liian vähän. Se kuuluisa tiimalasin hiekka vaan valuu sormien välistä vaikka tekisi mitä. Ehkä alan vetää spiidiä ja lopetan nukkumisen.

Jos intistä pitää yksi hyvä puoli mainita, niin ainakin osaa arvostaa nykyään ystäviään ja heidän kanssa vietettyä aikaa aivan eri tavalla. Tuottaahan se innostuneisuus aina silloin tällöin ylilyönnin tai pari (sry), mutta ainakin on jatkuvasti hauskaa. Ja mitä ylilyönteihin tulee, hiffasin tässä jossain määrin tragikoomisen asian. Nyt on sitten tullut tässä lyhyen elämäni aikana pussattua useampaa kaksilahkeista kuin hameväkeä. Tätä en taida kirjata saavutusten kirjaani. 8|

Tehdään taas pian jotain! Jos jotain keksitte niin laittakaa tekstiviestiä tai jotain, en nyt hetkeen tule edes näkemään tietokonetta. Ja teemamusiikkia vielä loppuun, koska hyvä biisi ja sopii tähän tilanteeseen kyllä ihan täydellisesti. Kuunnelkaatten prkl.

Aamut painaa.Sunnuntai 11.11.2012 21:25

Härregud, en muista milloin olisin viimeksi ollut näin uupunut. Aivan mahtava viikonloppu, ei siinä mitään! Kiitos kaikille. :)

Vissiin se ongelma onkin siinä, että elämä on jatkuvaa vuoristorataa. Saattaa mennä alle 24h siitä, kun lötköilen verkkareissa jossain, höpöttäen hassuista naamiaisasuista siihen, kun juoksen metikössä rynnäkkökivääri kädessä harjoittelemassa ihmisten tappamista täyttääkseni tehtävän, josta en mitä todennäköisemmin selviäisi hengissäkään (melodramaattista, eikä oikein vastaa sitä yleiskuvaa intistä, mutta tuohan se perusidea on). No, sota Suomessa on aika hiton epätodennäköinen juttu, mutta se ei tässä nyt pointtina olekaan.
Tuntuu vain, ettei kuulu oikein minnekään. Lomille kun pääsee, tuntuu Vekaranjärvi kuuluvan suurinpiirtein toiseen ulottuvuuteen, ja toisinpäin. Tuntuu kuin kaikki olisi "niin kuin silloin ennen" (lisää melodraamaa!) kunnes yhtäkkiä taas kajahtaa "KOMPPANIASSA HERÄÄÄTYYYYS!" ja hiffaa olevansa taas jossain ihan muualla, eilisen höntsäilyn ollessa vain etäinen muisto. Omituisimpia on sunnuntai-illat, kun putoaa johonkin näiden kahden maailman väliin. Istuu tässä kotikoneella mutta samalla on jotenkin henkisesti jo kurkkusalaateissa.

Eniten kyrpii aika. Se vain valuu käsistä. Jokaisen helvetin hauskan viikonloppuvapaan (kuten tämänkin) jälkeen iskee vain älytön depis. Jää niin monta asiaa sanomatta ja tekemättä vaikka koko ajan yrittäisi keritä. Tämäkin sitten välillä saattaa johtaa jonkinasteisiin virhearviointeihin kun päättää vain toimia. Suomeksi sanottuna käyttäydyn välillä vähän omituisesti, sori. Olen tavallista päällekäyvämpi ja muutoinkin suorempi. Intin käytösmallit jäävät hivenen päälle ja kaikki kasautuneet paineet (niitä on sitten muunkinlaatuisia kuin seksuaalisia, näin selvennykseksi) pistävät pollan välillä vähän sekaisin.

Nyt pitääkin sitten varmaan taas häippäistä, ehkä jatkan jokin toinen päivä vähän vähemmän apologistiseen sävyyn. Kaikki jää aina kesken, kuten tämänpäiväiset diipit autokeskustelut. Jotka itseasiassa tässäkin ovat aiheena, vaikken niiden käsittelyyn vielä päässytkään.
Ja tää on sit tosiaan sävyltään enemmän melankolista pohdiskelua kuin jotain ulinaa ja itsesääliä. Sitä en halua sietää itseltäni yhtään (sanokaa tai vaikka lyökää mua jos alennun siihen jooko?).

Jatkuu seuraavassa numerossa tjsp.

VeksihetkiTiistai 23.10.2012 20:54

Kävin tänään sitten vastaanotolla noiden kinttujen takia.

"Elikkäs mätkähdin polvilleni panssariteräskannelle noin metrin korkeudelta. Nyt jalkojen koukistelu sattuu, portaat sattuu ja kävelykin vähän nappaa. Iho ei menny rikki mutta kyllä nuo turvonneet on ja eilen ainakin oli liikkuminen tosi tuskasta."

"Joo no, mä annan sulle tästä vähän buranaa."

"Jaha, selvä. Sit ois kans tuo pikkuvarvas. Siitä on tuolta vähän iho revenny ja pikkasen turvoksissakin on. Ollu tuollanen ny jonki aikaa, ei satu kummiskaan."

"No oho, katos vaan. Oota sä siinä niin mä haen tuolta labran puolelta vähän apuvoimia niin saadaan katottua vähän tarkemmin. *Ihmisiä saapuu pällistelemään mun varvastani* Noniin, joo tää on kyllä vähän jännä tapaus mut ota tästä tällästä lääkettä ja tuu uudelleen käymään jos se ei tunnu auttavan!"


what.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.10.2012 21:24

ville.jpg

Jaha, huomenna kotiutuvilla varusmiehillä on tänään täällä sitten joku bändi esiintymässä. Haluaisin vain datailla rauhassa sodessa, mutta perkele kun nuo metelöi. 8|

tj 260

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2012 21:41


Am speechless. Pystyttäisköhän mekin joskus tekemään jotain noin hienoa. ;3; Pitää ehdotella tai jotain.

Ja tääkin on aika great.
Juu oon näissä jutuissa vähän jäljessä, sry.

yayTorstai 20.09.2012 22:30

tank-commander.jpg


Minä vahingossa vaununjohtajaksi, tämä paha?

Mie olen nyt sitten oppilas Niemi, kunhan vain pataljoonan komentaja muistaa ylentää meidät. Kannatti hoitaa peruskoulutuskausi kunnolla, sen pisteet antoi mukavan etumatkan tähän kisaan. Nyt vielä kun rukkiin pääsisi niin voisi olla tyytyväinen. Ei silti, mielenkiintoisia hommia on kuitenkin luvassa.

Leiri oli helvetin jees, mitä nyt satoi koko ajan ja teltassa oli reikiä, mutta se on aika selviö kun metsään lähdetään. Ohjelmassa oli panssarivaunulla ajelua, puolustusammunnat ja makkaranpaistoa. Helvetisti makkaranpaistoa. Saunaankin päästiin. Melkein harmittaa tulla takaisin kasarmille sieltä. Oli niin loistava meno. Seuraavaan kertaan on ikävä kyllä sitten vähän aikaa. :(

Ja aivan tolkuttoman upea tähtitaivas siellä oli. Siis silloin kun ei satanut.


Päätettiin myös johtajien kesken nimetä vaunut Disneyn prinsessojen mukaan. Omalle kohdalle lankesi nähtävästi Ruusunen. This should be good.

vector.jpg