IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

yeah nope.Keskiviikko 13.03.2013 22:01

asd, kaikki mennyt nyt kyllä niin putkeen viime viikonlopusta lähtien ettei mitään rajaa.

Aloitetaan siitä, että palaan lomilta ja oho, modeemi on sökö. No ei se mitään, saan sen jo seuraavana päivänä vaihdettua uuteen. Seuraava havainto. Myös mun emolevyni verkkokortti on paskana. Ei se mitään, käyn ostamassa uuden emon ja alan asennella sitä.
Ahaa, tähän uuteen käykin tosiaan vaan DDR3 ram-muisti, ja mulla oli vanhassa lankussa vaan DDR2:ta. No, sitten vaan uusi reissu verkkokauppaan ja uudet muistit mukaan. Seuraavaksi huomaan, että virtakytkimen virtajohto (kyllä, sellainenkin on) on vähän huonosti kiinni, ja näytönohjain tulee sillai kivasti siihen päälle, joten se on otettava vielä irti. Sen mukana lähtee sitten vahingossa myös sellainen muovi'telakka', joka pitää ne varsinaiset dataa kuljettavat pinnit ojennuksessa. Jotka menee tässä rytäkässä ihan vituiksi. Tässä vaiheessa viimeistään iski se vaihe, jossa vituttaa niin paljon että tärisyttää. Hillitsin tärinän ja menin ostamaan sitten perkele vielä uuden samanlaisen emolevyn, koska pari vitun pientä pinniä. Seuraa pari tuntia epätoivoista bluescreeniin päättyvää boottailua, kunnes vaihdan yhden datakaapelin uudempaan malliin ja johan pelittää. Kun lopulta saan päivitykset ladattua ja tietokoneen bout käyttökuntoon, on kello jotain puoli neljä aamulla. Luulin selviäväni parilla tunnilla ja sadalla eurolla, loppulasku oli 270e ja 14h väkerrystä. Vähän itketti.

tl;dr tietokonejutut vituttaa.

Sitten, paluu inttiin. Yay, vähän on flunssainen olo ja viikolla sitten vain taisteluharjoituksia. Aamulla kivaisasti väsyttää ja teemaan sopivasti koko komppania otetaan aamulla päällikön oppitunnille isoon luokkaan, jossa lausutaan pari sanaa ja laitetaan sitten soimaan Ismo-klassikko "Vittu kun vituttaa", sekä muistutetaan siitä miten kiva paikka intti on kun ihan sama miten perseestä on, aina vois olla huonommin. Vois esmes sataa.

No, tuolla metikössähän on tietenkin saatanan kylmä. -10c, tuulee vitusti ja luntakin sataa niin ettei eteen näe kun 20m. Mikä vitun kevät, missä. Tänäänki satoi sen bout 10cm lunta.

Niinpä hetken kun tuolla sykkii niin tuntee sen ihanan tunteen kuinka alkaa hikoilla. Ja sitten kun pysähtyy niin menee se 2min ja tulee _aivan saaTANAN kylmä_.

tl;dr, nyt on sit vissiin kuumettakin ja perjantaina pitäis mennä kaverin synttäreille jota ei ole aikoihin nähnyt vaikka mieli olisi tehnytkin. Ja ensi viikolla olisi sitten taas taisteluleiriä luvassa. Mikä tulee olemaan ihan ultimaattinen vitutuksen multihuipentuma jos en ole ehtinyt tervehtyä.


Eikä siitä vidun miekastakaan ole kuulunut mitään.Fuck everything. 8|


E:// niin joo ja tänään tosiaan vielä herättiin joskus puoli kuusi FOR NO PARTICULAR REASON AT ALL. Oli paskin herätys ikinä kun olin sen vitun etuaamiaisen jälkeen juuri ehtinyt vaipua taas uneen kun kuuluu koksun ääni vierestä "Niemi hei, kaikki johtajat 20 vailla luokassa. Sul on kaks minuuttia aikaa."

[Ei aihetta]Maanantai 11.03.2013 01:07

What, whaaaaat..?!

Maailma on ihmeellinen paikka, tai sitten jollain on liikaa mielikuvitusta ja aikaa.

tumblr_l96b01l36p1qdhmifo1_500.jpg

[Ei aihetta]Lauantai 02.03.2013 22:04Vähän pelkään innostua enää Assassin's Creedistä, but fuck me if this ain't cool.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2013 14:57

Hyy, viimeinen ilta vaunulinjalla. ;___; Tulee ikävä näitä tyyppejä. Huomenna taas uusi yksikkö, uusi tupa ja uudet tyypit. Ei siinä mitään, mutta harmittaa jättää hyvä porukka. Nyt alkaa myös sitten varmaan se intin vittumaisin (ehkä) osuus, kun aletaan tosissaan harjoitella sotimista sodanajan kokoonpanossa.
Sain sitten viimein sen oman sijoituksenikin, olen nyt sitten Bravo 02, eli Bravo-joukkueen kärkivaunu. Juuri se homma jonka halusinkin, toisaalta ei tuo kriisitilanteessa ainakaan mitään selviytymismahdollisuuksia paranna. :D = suunnassa X on vihollista, mie meen sitten ensimmäisenä ja ilmoitan muulle yksikölle kun kolahtaa. Ja koitan selvitä hengissä tarpeeksi kauan, että muu joukko kerkiää apuun. Parasta! 8) Vähän haastavampaa ainakin kuin letkan perällä ajelu.

Ohuesti kyllä harmittaa tämän viikonlopun gines. Sen olisi varmaan voinut anoa vapaaksi, eikä edes käyttää siihen mitään lomapäivistäni. Meillä kun ei ole vissiin minkäänlaista ohjelmaa nyt viikonloppuna. Perkele.

Täytyy keksiä jotain tekemistä, ehkä alan pikkuhiljaa käyttää tätä läppäriä hyödyllisesti ja pelaan jotain.

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2013 20:20

Mjeps, mosilla oli sitten tänään haaveet kaatuu -päivä. Kohtalaisen paljon oli kyllä nyt hajonneita varusmiehiä. Tuntuu hyvältä kun ensimmäistä kertaa täällä ihan oikeasti on porukkaa jolla on enemmän aamuja kuin itsellä. :3 Jolla niitä tosiaan on enää säälittävät 115.

Päivää piristi myös eräs tuore panssarijääkäri joka huolestuneena kävi kyselemässä postia itselleen, kun ei ollut vähään aikaan kuulunut. Sai sitten lopulta korttinsa, joka oli sitten tosiaan tyypin tyttöystävältä. Oli jotenkin kamalan hellyttävää, kun on varusmies joka käy kirjeenvaihtoa tyttönsä kanssa ihan käsin kirjoitetuin kirjein. Saatoin ihan pikkuisen rikkoa kirjesalaisuutta (paha, paha, anteeksi!), ja se teksti oli ihan yhtä hellyttävää. Kaveri oli juuri valittu erikoistehtävään, ja kortissa sitten hehkutettiin miten ylpeitä ollaan ja onnellisia toisen puolesta, ja jaksettiin muistuttaa miten on enää 7kk jäljellä ennen kuin voidaan olla kunnolla yhdessä taas. Kohtelin sitä morttia ekstrakiltisti koko loppupäivän. En tiedä miksi, mutta mun mielestä tuo niiden kirjeenvaihto on älyttömän siisti juttu, siinä on sellasta rehellistä vanhan ajan fiilistä. Hymyilyttää hassusti nytkin.

Lisäksi Christoph Waltz sai Djangosta oscarin. Oikeus on tapahtunut.

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2013 01:31

Olen nyt hyvin pahoillani kun jatkuvasti spämmään tähän jotain, mutta pakko jakaa.


[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2013 15:02

asd, meni kyllä sunnuntai-maanantaiyökin niin putkeen ku voi. Nukkumaan pääsi odotetusti siinä hieman ennen puoltayötä, mutta kivasti 6/9 tuvan porukoista heräsi 5.20 ja valmistautui lähtöön Parolaan päin. Vittuakos siinä nukut, lähdettiin sitten kuudeksi aamiaiselle niiden mukaan ja sen jälkeen tupaan torkkumaan pariksi tunniksi. Olihan tuo aika luksusta viikonlopun uniin verrattuna, mutmut, vähän hajottaa kun oma herätys olisi vasta varttia vaille seitsemän. 8[

Tää viikko onkin sitten kivasti luovutushuoltoja, koska iso muuttohärdelli ensi viikolla. Touhua valvoo onneksi se mukavin kouluttaja, eikä Nakkimestari L. Asiaankuuluva ulosantikin piristää aina päivää. Tai hämmentää ("Niemi, saitteko viikonloppuna piparia." "Pilluhan se on mielessä, mutta hoidetaan nyt nää huollot ensin." "Imekää nyt sitä sykkivää!").

Illalla onneksi pääsi salille ja saunaan, teki ihan ylihöpöä. On parasta kun saunanraikkaana ja lihasten pakotus vähän laantuvana painuu punkkaan ja tietää voivansa nukkua melkein 9h. Onkin aikaa kun viimeksi olen saanut noin hyvin nukuttua. Ah.

Ikävästi pääsi kyllä cossikärpänen puremaan, sitä kovasti jo suunnittelee seuraavan projektin aloittamista. En usko että porukat kovasti innostuu, oon vähän turhan hyvä sotkemaan kämpän ja sekoittamaan niiden kuviot.

Hitto että osaakin olla keväinen fiilis, kun yhtäkkiä hiffaa helmikuunkin olevan pikkuhiljaa lopuillaan. Päivän pokemonkin vissiin jo Starmie.

Loppuun vielä uusinta uutta PV:n nörttiosastolta. Ihan siistiä touhua tuo, hankalaa tosin.

...ja jos upotus ei toimi niin http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foipv7iVP-c

Coneja, coneja kaikkiallaMaanantai 18.02.2013 01:30

Noni, Frostihan oli odotusten mukaan ihan hiton jepa. Ekaa kertaa ikuisuuksiin ei ollut viikonlopun jälkeen sellaista fiilistä, että olisi tullut jotenkin haaskattua aikaa, eikä olisi saanut lomasta kaikkea irti. Nyt on kyllä tosiaan otettu kaikkki kun untakin on tullut koko viikonloppuna se n. 5h. Se vaikutti kyllä vähän kun ajeli takaisinpäin, oli varmaan hasardein ajoreissu koskaan. Mäntsälässä oli pakko pysähtyä ostamaan vähän MEGAFORCEA kun aina välillä huomasi havahtuvansa siten, ettei parista viime sekunnista ole minkäänlaista muistikuvaa. Onneksi tullut sen verran ajettua, että näköjään osaan tehdä sitä tiedottomanakin. Harvemmin tullut myöskään nukahdettua silmät auki, nyt kun ajattelee.

Vaikka hyvä fiilis olikin, kaipasi kummiskin sitä täyden auton metakkaa conireissuilla. Thus, Niemen taksipalvelu palvelee myös Tampere Kupliin aikaan. Pitkä matka kavereiden kanssa on parhautta.

Conikin sujui ihan mukavasti väsymyksestä huolimatta, se iski aina jotenkin aalloittain. Lopputuloksena olikin sitten kohtalaisen vaihtelevamielialainen Erik, hetkittäin myös aika ylisosiaalinen. Möksmöks-hetkiä ei onneksi kovin montaa ollut, mutta niistäkin onneksi selvisi ilman ihan kauheaa päänaukomista. Vähän taisin lauantai-iltana marmattaa, mutta itsensä tuulettaminen touniksen ja madun hahmodesign-luennolla piristi kummasti. Muuten ei sitten kauheasti ohjelmissa tullut käytyä, pl Wakamoto. Mikä olikin sitten ihan jees. Pähkinänkuoressa, Wakamoto diggaa viinasta, omasta äänestään, ja treenaa iha vidusti. Kilpailujen voittajat saivat muuten hiton päheät, herätyskellot, johon mies oli äänittänyt oman herätyksensä. Itse ainakin haluaisin herätä uuteen päivään kun W. rääkyy korvaan "Hyvä huoomenta. Mitä kuullu? Hyvä päivänjatkooa!". 5/5.


ja vitu, hiljasuus iski. Jotain ois voinu vielä höpöttää, mutta ehkä tää piisaa.


e:// Kiitos tosiaan kaikille, luonnollisestikin ois ollu ihan paska reissu ilman teitä! :3

Viikonloppu pähkinänkuoressaSunnuntai 03.02.2013 20:14

dg6mfEUi4HTknjtMFQf4.jpg

Ei silti, oli kivaa! Pitää varmaan waretella nyt loput Spartacukset.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2012 18:35

tmoRt.jpg