IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

Paras viikonloppu.Maanantai 29.04.2013 22:36

Ah, tämä pitkä loma starttas kyllä hemmetin hyvin. Ensin pari päivää mökillä, chillailua, grillailua, saunomista ja takkatulta. Ja hyvin vähän unta. Parasta.

Ja ratsastusreissu Rohaniin, voi vittu kyllä. En muista mikä olis viimeksi ollut yhtä siistiä. Okei Megazone oli aika tosi jees, mutta ei ehkä ihan yllä tälle tasolle! Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia homma meni hemmetin hyvin, ja tulin jopa sen hevosen kanssa hyvin juttuun. Mikä varmaan on se suurin syy siihen, että se touhu oikeasti sujui, enkä viettänyt suurinta osaa päivästä kentän reunassa ruohobuffetissa.
Miekanheilutusta, jousiammuntaa ja peitsihäröilyä, hevosella ja ilman. Khyllä. Pian uusiks!

Okei sunnuntai lähti aika hirvittävästi käyntiin, ensin mummoepisodi ja sitten yksinäinen koira. :/ Kamala sääli, ei noin vain pitäisi saada käydä. Valokuvia kumminkin saatiin, ja ihme kyllä melkein joka setistä löysin useammankin julkaisukelpoisen kuvan. Mikä on mulle aika iso juttu, tunnetusti rakastan niin kovasti kaikenlaisia kuvatallenteita itsestäni. Mut nyt meni hyvin, sen verran hyvin jopa että sain sen jonkin aikaa suunnitellun dA-accountinkin noiden pohjalta tehtyä. Hyvä minä.
Täytyy varmaan saada sinne jotain muutakin täytettä ennen kuin leimaudun iäksi. :D

Tänään sitten ihotautilekurille aaaiivan liian aikaisin. Mut nyt on Ceralanii, Differinii ja Tetralysalii. Ois paree lähteä iho rauhottumaan.

Ja koska olin ihan kuollu sen reissun jälkeen, takasin petiin. Pääsin ylös sitten neljältä. Parin tunnin päikkärit 'hieman' venyi.Ja sit se tärkee osuus.

Ter-... Rautamies 3 torstai-iltana? Taino, ihmisiä joille tämä on fine oli sen verran, että eiköhän tuo silloin mennä katsomaan. Mutta tulkaa tekin mukaan joille asia on uus!


Also, #pandaherd @ QuakeNet. Join ussss.

No, really. Ladatkaatten.

[Ei aihetta]Maanantai 15.04.2013 21:36

Nyt menee ihan mukavasti. Sain puollon loma-anomukseeni, joten jos nyt mikään ei mene pieleen, lähden torstaina lomille, palaan maanantaina, ja lähden uudelleen torstaina, tullen takaisin vasta sitä seuraavan viikon sunnuntaina. 10pv lomat, yay! :3

Ensi viikolla olisi vielä jääkäreiden koulutushaarakoe, johon oltaisiin myös vapaaehtoisten vaunumiesten kanssa lähdössä. Luvassa varmaan kuntoisuusloma ja viimeinen mahdollisuus rääkätä itseään ihan kunnolla (toimintaa varmaan joku 30h putkeen, pari vesistönylitystä sun muuta mukavaa!). Lisäksi oikeus kantaa sitä panssarijääkärin koulutushaaramerkkiä. Odotan ihme kyllä jopa ihan innolla!

Kyselin myös siitä viisutaliaviikonlopusta, ja periaatteessa mahikset olisi, että voisin sen lauantai-illankin olla vielä mukana. :) Ainakin joukkueen oma kouluttaja oli tätä mieltä, täytyy vielä päälliköltä kysellä. Peukut pystyyn jne!


E://

Tykkään tosiaan meidän panssarimestarista ihan liikaa. Pieksee entisen 6-0.

"1. Huolto
2. ???
3. Tuotto.

Noniin töihin siitä".

[Ei aihetta]Tiistai 02.04.2013 02:19

En muista milloin olisi vituttanut taas näin paljon palata tänne. Kotona olisi taas ihan hiton mielekästä tekemistä, huomenna heräillään 5.30, edessä on kaks viikkoa metsää, epävarmuus siitä pääsenkö koko tuplagineksen aikana kertaakaan kotona käymään, ja lisäksi mortit kusee kovaa minun ja muiden johtajien muroihin kun eivät hoida hommiaan. En tiedä, jotenkin pakko päästä purkautumaan aina tänne palatessa tai viikosta ei tule mitään. Varoventtiili pamahtaa justiinsa.


Lisäksi täällä on kamala hälinä ja mua kiusataan typerillä kysymyksillä. Vitun vittu.

Blue HolocaustSunnuntai 31.03.2013 04:20

Jestas, alkaa palaa päreet tän meidän huushollin interwebongelmien kanssa. Nettiyhteyshän ei sit ollu palannu koko päivänä. = Ei Bioshockia. Which sucks, koska ihan oikeasti haluaisin pelata sitä. Nyt sit varmaan ihan oikeasti pakko jättää kone yöks auki, josko tuo mokkulan voimalla valuisi loppuun.

Mmutta, tänään oli kivaa! Megazone oli hitosti enemmän jepa kuin uskalsin odottaakaan, joskin sinisen valtion jonnet semisti sai ohimosuonen tykyttämään. Onneksi sain kostoni useampaankin otteeseen, ja pelit meni paljon odotettua paremmin. Ihan tosissani odotin, että saattaisin sukuni häpeään!

Burgerit oli kanssa oikein maistuvia ja afterpartyt Adalla mycket kiva. Asiallinen lätinä ja mainiot elokuvat on ihan mukava yhdistelmä, vaikka playboy tv tällä kertaa aikamoinen letdown olikin.


Uudestaan! :3

Ei vittu. Ei ei ei.Keskiviikko 27.03.2013 15:51

125gmzb.jpg

"Noniin, kun sinne Lappiin lähdetään, niin kuljettajat ja vaunumiehet voitte sitten varautua siihen, ettei teillä nyt oikeastaan ole viikonloppuvapaata. Lastaatte junan sunnuntaina ja lähdette jo silloin."

Well fuck everything. Arvatkaa olisko just euroviisuviikonloppu. Ja jos jotain taliaa oltaisiin pitämässä niin vitun great.


En hyväksy, en.


Kuolkaa joku tai menkää mun kanssa naimisiin niin saan sillä perusteella tuon vapaaksi. Perkele.8||||||

PryyTiistai 26.03.2013 21:10

Ny ei menny putkeen. >:c

Anoin jo torstainkin vapaaks koska durr, ampumaratapäivä ja hittoako mä vaunumiehenä siellä teen. Sitten lupailtiin meille uusiksi pistooleiksi Glockeja, jotka on ihan tuliteriä laatuvehkeitä.

No lomathan ei menneet läpi yhdelläkään johtajalla, vaan jäämme tänne kohdistamaan niitä itä-saksalaisia ihmerynkkyjä, miehistön lähtiessä lomille.
Ja ne pistoolitkin vaihtuivat FN Hi-Powereihin, ikivanhoihin louskuihin, joiden rinnalla Tuksukin alkaa näyttää jo ihan kisakireältä.

Laihdutellakin piti (lol rantakunto), mutta taas sitä löysi itsensä Karpizzasta mussuttamasta makkaraperunoita ja munkkia. >_<


On sitä onneksi ihan hyviäkin uutisia. Tuplaginestä ei välttämäti ole pakko kokonaan lusia, vaan saatan saada pari päivää anottua vapaaksikin. Lisäksi useamman päivän lomia luvassa runsaamminkin, mikä on tosi jees. Loppupalvelus kulkee varmaan ihan rattoisasti!Lisäksi mulla oli viikonloppuna ihan hirveetä. Teeskentelin vaan.
Django Take Two.

Jos jokaisen niggan (niggacount 112) kohdalla juodaan ja keskiverto huikka on 2-3cl (koska 4cl laseihin kaataminen (=niihin osuminen) ensimmäisen puolen tunnin jälkeen olisi aika lailla mahdotonta), tulisi 2h 45min aikana juotua n. 2,24-3,36 litraa. Tämä olisi keskimäärin 1,7cl/minuutti.

Lopputuloksena olisi 70kg painavalla miehellä 15-16 promillen humala, ja alkoholin palamisessa kestäisi ~120 tuntia. Hengenvaarallinen humalatila saavutettaisiin laskelmieni mukaan aika hiton nopeasti.

4.7% tarjonnalla elokuvan jälkeen vastaavankokoinen mies nauttisi 1,6 promillen hulamasta. Jos taas haluaa nauttia jostain muusta kuin marketin hiivasammiolitkusta, (5-8%), on vastaava lukema 2.1 romillea.

Luku luonnollisesti nousee jos peliin otetaan mukaan huikka väkevää aina nasevan onelinerin tai vastaavan kohdalla.

Vaikutuksia seuraavassa:
  • 0,25 Estot vähenevät, itseluottamus kasvaa, lämmön ja hyvinvoinnin tunne, tarkkaavuus heikentyy.
  • 0,25–0,5 Mielihyvän tunne, kömpelyyttä, arvostelukyky heikkenee
  • 0,5–1,0 Reaktioaika, ajokyky ja liikkeiden hallinta heikkenevät, tunteet ailahtelevat.
  • 1,0–2,5 Heikkeneminen voimistuu, pahoinvointia, oksennuksia, sekavuutta.
  • 2,5–4,0 Puhe sammaltaa, näköhäiriöitä, tajuttomuus.
  • >4,0 Hengitys vaikeutuu, verensokeri vähenee, lämmöntuotanto heikkenee.
  • 5,0 Keskimäärin tappava pitoisuus


Lyhyesti voidaan siis todeta kyseessä olevan jokseenkin paras juomapeli evör, joskaan pari seuraavaa päivää eivät välttämättä ole elämäsi parhaimmat.

dis gona be gud.

yeah nope.Keskiviikko 13.03.2013 22:01

asd, kaikki mennyt nyt kyllä niin putkeen viime viikonlopusta lähtien ettei mitään rajaa.

Aloitetaan siitä, että palaan lomilta ja oho, modeemi on sökö. No ei se mitään, saan sen jo seuraavana päivänä vaihdettua uuteen. Seuraava havainto. Myös mun emolevyni verkkokortti on paskana. Ei se mitään, käyn ostamassa uuden emon ja alan asennella sitä.
Ahaa, tähän uuteen käykin tosiaan vaan DDR3 ram-muisti, ja mulla oli vanhassa lankussa vaan DDR2:ta. No, sitten vaan uusi reissu verkkokauppaan ja uudet muistit mukaan. Seuraavaksi huomaan, että virtakytkimen virtajohto (kyllä, sellainenkin on) on vähän huonosti kiinni, ja näytönohjain tulee sillai kivasti siihen päälle, joten se on otettava vielä irti. Sen mukana lähtee sitten vahingossa myös sellainen muovi'telakka', joka pitää ne varsinaiset dataa kuljettavat pinnit ojennuksessa. Jotka menee tässä rytäkässä ihan vituiksi. Tässä vaiheessa viimeistään iski se vaihe, jossa vituttaa niin paljon että tärisyttää. Hillitsin tärinän ja menin ostamaan sitten perkele vielä uuden samanlaisen emolevyn, koska pari vitun pientä pinniä. Seuraa pari tuntia epätoivoista bluescreeniin päättyvää boottailua, kunnes vaihdan yhden datakaapelin uudempaan malliin ja johan pelittää. Kun lopulta saan päivitykset ladattua ja tietokoneen bout käyttökuntoon, on kello jotain puoli neljä aamulla. Luulin selviäväni parilla tunnilla ja sadalla eurolla, loppulasku oli 270e ja 14h väkerrystä. Vähän itketti.

tl;dr tietokonejutut vituttaa.

Sitten, paluu inttiin. Yay, vähän on flunssainen olo ja viikolla sitten vain taisteluharjoituksia. Aamulla kivaisasti väsyttää ja teemaan sopivasti koko komppania otetaan aamulla päällikön oppitunnille isoon luokkaan, jossa lausutaan pari sanaa ja laitetaan sitten soimaan Ismo-klassikko "Vittu kun vituttaa", sekä muistutetaan siitä miten kiva paikka intti on kun ihan sama miten perseestä on, aina vois olla huonommin. Vois esmes sataa.

No, tuolla metikössähän on tietenkin saatanan kylmä. -10c, tuulee vitusti ja luntakin sataa niin ettei eteen näe kun 20m. Mikä vitun kevät, missä. Tänäänki satoi sen bout 10cm lunta.

Niinpä hetken kun tuolla sykkii niin tuntee sen ihanan tunteen kuinka alkaa hikoilla. Ja sitten kun pysähtyy niin menee se 2min ja tulee _aivan saaTANAN kylmä_.

tl;dr, nyt on sit vissiin kuumettakin ja perjantaina pitäis mennä kaverin synttäreille jota ei ole aikoihin nähnyt vaikka mieli olisi tehnytkin. Ja ensi viikolla olisi sitten taas taisteluleiriä luvassa. Mikä tulee olemaan ihan ultimaattinen vitutuksen multihuipentuma jos en ole ehtinyt tervehtyä.


Eikä siitä vidun miekastakaan ole kuulunut mitään.Fuck everything. 8|


E:// niin joo ja tänään tosiaan vielä herättiin joskus puoli kuusi FOR NO PARTICULAR REASON AT ALL. Oli paskin herätys ikinä kun olin sen vitun etuaamiaisen jälkeen juuri ehtinyt vaipua taas uneen kun kuuluu koksun ääni vierestä "Niemi hei, kaikki johtajat 20 vailla luokassa. Sul on kaks minuuttia aikaa."

[Ei aihetta]Maanantai 11.03.2013 01:07

What, whaaaaat..?!

Maailma on ihmeellinen paikka, tai sitten jollain on liikaa mielikuvitusta ja aikaa.

tumblr_l96b01l36p1qdhmifo1_500.jpg

[Ei aihetta]Lauantai 02.03.2013 22:04Vähän pelkään innostua enää Assassin's Creedistä, but fuck me if this ain't cool.