IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

[Ei aihetta]Torstai 20.06.2013 14:07


Jaetaas ny vielä tämä. Viimeinen yö telttamajoituksessa.ps.

TJ0! \o/Torstai 20.06.2013 09:51

asdfhajPerjantai 14.06.2013 08:07

Voisin tehdä tälle tyypille Ursulat ja viedä sen äänen. Ei voi kestää, koskaan en oo tehny nopeempaa ostopäätöstä kun tän tyypin levyjen kohdalla. Pakko tukea. 8| Tykkää lisäksi ihan liikaa samoista kappaleista ku minä.Laitetaan bonariksi vielä aasialainen viulisti koska desuun 12h.

Paras viikonloppu.Maanantai 29.04.2013 22:36

Ah, tämä pitkä loma starttas kyllä hemmetin hyvin. Ensin pari päivää mökillä, chillailua, grillailua, saunomista ja takkatulta. Ja hyvin vähän unta. Parasta.

Ja ratsastusreissu Rohaniin, voi vittu kyllä. En muista mikä olis viimeksi ollut yhtä siistiä. Okei Megazone oli aika tosi jees, mutta ei ehkä ihan yllä tälle tasolle! Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia homma meni hemmetin hyvin, ja tulin jopa sen hevosen kanssa hyvin juttuun. Mikä varmaan on se suurin syy siihen, että se touhu oikeasti sujui, enkä viettänyt suurinta osaa päivästä kentän reunassa ruohobuffetissa.
Miekanheilutusta, jousiammuntaa ja peitsihäröilyä, hevosella ja ilman. Khyllä. Pian uusiks!

Okei sunnuntai lähti aika hirvittävästi käyntiin, ensin mummoepisodi ja sitten yksinäinen koira. :/ Kamala sääli, ei noin vain pitäisi saada käydä. Valokuvia kumminkin saatiin, ja ihme kyllä melkein joka setistä löysin useammankin julkaisukelpoisen kuvan. Mikä on mulle aika iso juttu, tunnetusti rakastan niin kovasti kaikenlaisia kuvatallenteita itsestäni. Mut nyt meni hyvin, sen verran hyvin jopa että sain sen jonkin aikaa suunnitellun dA-accountinkin noiden pohjalta tehtyä. Hyvä minä.
Täytyy varmaan saada sinne jotain muutakin täytettä ennen kuin leimaudun iäksi. :D

Tänään sitten ihotautilekurille aaaiivan liian aikaisin. Mut nyt on Ceralanii, Differinii ja Tetralysalii. Ois paree lähteä iho rauhottumaan.

Ja koska olin ihan kuollu sen reissun jälkeen, takasin petiin. Pääsin ylös sitten neljältä. Parin tunnin päikkärit 'hieman' venyi.Ja sit se tärkee osuus.

Ter-... Rautamies 3 torstai-iltana? Taino, ihmisiä joille tämä on fine oli sen verran, että eiköhän tuo silloin mennä katsomaan. Mutta tulkaa tekin mukaan joille asia on uus!


Also, #pandaherd @ QuakeNet. Join ussss.

No, really. Ladatkaatten.

[Ei aihetta]Maanantai 15.04.2013 21:36

Nyt menee ihan mukavasti. Sain puollon loma-anomukseeni, joten jos nyt mikään ei mene pieleen, lähden torstaina lomille, palaan maanantaina, ja lähden uudelleen torstaina, tullen takaisin vasta sitä seuraavan viikon sunnuntaina. 10pv lomat, yay! :3

Ensi viikolla olisi vielä jääkäreiden koulutushaarakoe, johon oltaisiin myös vapaaehtoisten vaunumiesten kanssa lähdössä. Luvassa varmaan kuntoisuusloma ja viimeinen mahdollisuus rääkätä itseään ihan kunnolla (toimintaa varmaan joku 30h putkeen, pari vesistönylitystä sun muuta mukavaa!). Lisäksi oikeus kantaa sitä panssarijääkärin koulutushaaramerkkiä. Odotan ihme kyllä jopa ihan innolla!

Kyselin myös siitä viisutaliaviikonlopusta, ja periaatteessa mahikset olisi, että voisin sen lauantai-illankin olla vielä mukana. :) Ainakin joukkueen oma kouluttaja oli tätä mieltä, täytyy vielä päälliköltä kysellä. Peukut pystyyn jne!


E://

Tykkään tosiaan meidän panssarimestarista ihan liikaa. Pieksee entisen 6-0.

"1. Huolto
2. ???
3. Tuotto.

Noniin töihin siitä".

[Ei aihetta]Tiistai 02.04.2013 02:19

En muista milloin olisi vituttanut taas näin paljon palata tänne. Kotona olisi taas ihan hiton mielekästä tekemistä, huomenna heräillään 5.30, edessä on kaks viikkoa metsää, epävarmuus siitä pääsenkö koko tuplagineksen aikana kertaakaan kotona käymään, ja lisäksi mortit kusee kovaa minun ja muiden johtajien muroihin kun eivät hoida hommiaan. En tiedä, jotenkin pakko päästä purkautumaan aina tänne palatessa tai viikosta ei tule mitään. Varoventtiili pamahtaa justiinsa.


Lisäksi täällä on kamala hälinä ja mua kiusataan typerillä kysymyksillä. Vitun vittu.

Blue HolocaustSunnuntai 31.03.2013 04:20

Jestas, alkaa palaa päreet tän meidän huushollin interwebongelmien kanssa. Nettiyhteyshän ei sit ollu palannu koko päivänä. = Ei Bioshockia. Which sucks, koska ihan oikeasti haluaisin pelata sitä. Nyt sit varmaan ihan oikeasti pakko jättää kone yöks auki, josko tuo mokkulan voimalla valuisi loppuun.

Mmutta, tänään oli kivaa! Megazone oli hitosti enemmän jepa kuin uskalsin odottaakaan, joskin sinisen valtion jonnet semisti sai ohimosuonen tykyttämään. Onneksi sain kostoni useampaankin otteeseen, ja pelit meni paljon odotettua paremmin. Ihan tosissani odotin, että saattaisin sukuni häpeään!

Burgerit oli kanssa oikein maistuvia ja afterpartyt Adalla mycket kiva. Asiallinen lätinä ja mainiot elokuvat on ihan mukava yhdistelmä, vaikka playboy tv tällä kertaa aikamoinen letdown olikin.


Uudestaan! :3

Ei vittu. Ei ei ei.Keskiviikko 27.03.2013 15:51

125gmzb.jpg

"Noniin, kun sinne Lappiin lähdetään, niin kuljettajat ja vaunumiehet voitte sitten varautua siihen, ettei teillä nyt oikeastaan ole viikonloppuvapaata. Lastaatte junan sunnuntaina ja lähdette jo silloin."

Well fuck everything. Arvatkaa olisko just euroviisuviikonloppu. Ja jos jotain taliaa oltaisiin pitämässä niin vitun great.


En hyväksy, en.


Kuolkaa joku tai menkää mun kanssa naimisiin niin saan sillä perusteella tuon vapaaksi. Perkele.8||||||

PryyTiistai 26.03.2013 21:10

Ny ei menny putkeen. >:c

Anoin jo torstainkin vapaaks koska durr, ampumaratapäivä ja hittoako mä vaunumiehenä siellä teen. Sitten lupailtiin meille uusiksi pistooleiksi Glockeja, jotka on ihan tuliteriä laatuvehkeitä.

No lomathan ei menneet läpi yhdelläkään johtajalla, vaan jäämme tänne kohdistamaan niitä itä-saksalaisia ihmerynkkyjä, miehistön lähtiessä lomille.
Ja ne pistoolitkin vaihtuivat FN Hi-Powereihin, ikivanhoihin louskuihin, joiden rinnalla Tuksukin alkaa näyttää jo ihan kisakireältä.

Laihdutellakin piti (lol rantakunto), mutta taas sitä löysi itsensä Karpizzasta mussuttamasta makkaraperunoita ja munkkia. >_<


On sitä onneksi ihan hyviäkin uutisia. Tuplaginestä ei välttämäti ole pakko kokonaan lusia, vaan saatan saada pari päivää anottua vapaaksikin. Lisäksi useamman päivän lomia luvassa runsaamminkin, mikä on tosi jees. Loppupalvelus kulkee varmaan ihan rattoisasti!Lisäksi mulla oli viikonloppuna ihan hirveetä. Teeskentelin vaan.
Django Take Two.

Jos jokaisen niggan (niggacount 112) kohdalla juodaan ja keskiverto huikka on 2-3cl (koska 4cl laseihin kaataminen (=niihin osuminen) ensimmäisen puolen tunnin jälkeen olisi aika lailla mahdotonta), tulisi 2h 45min aikana juotua n. 2,24-3,36 litraa. Tämä olisi keskimäärin 1,7cl/minuutti.

Lopputuloksena olisi 70kg painavalla miehellä 15-16 promillen humala, ja alkoholin palamisessa kestäisi ~120 tuntia. Hengenvaarallinen humalatila saavutettaisiin laskelmieni mukaan aika hiton nopeasti.

4.7% tarjonnalla elokuvan jälkeen vastaavankokoinen mies nauttisi 1,6 promillen hulamasta. Jos taas haluaa nauttia jostain muusta kuin marketin hiivasammiolitkusta, (5-8%), on vastaava lukema 2.1 romillea.

Luku luonnollisesti nousee jos peliin otetaan mukaan huikka väkevää aina nasevan onelinerin tai vastaavan kohdalla.

Vaikutuksia seuraavassa:
  • 0,25 Estot vähenevät, itseluottamus kasvaa, lämmön ja hyvinvoinnin tunne, tarkkaavuus heikentyy.
  • 0,25–0,5 Mielihyvän tunne, kömpelyyttä, arvostelukyky heikkenee
  • 0,5–1,0 Reaktioaika, ajokyky ja liikkeiden hallinta heikkenevät, tunteet ailahtelevat.
  • 1,0–2,5 Heikkeneminen voimistuu, pahoinvointia, oksennuksia, sekavuutta.
  • 2,5–4,0 Puhe sammaltaa, näköhäiriöitä, tajuttomuus.
  • >4,0 Hengitys vaikeutuu, verensokeri vähenee, lämmöntuotanto heikkenee.
  • 5,0 Keskimäärin tappava pitoisuus


Lyhyesti voidaan siis todeta kyseessä olevan jokseenkin paras juomapeli evör, joskaan pari seuraavaa päivää eivät välttämättä ole elämäsi parhaimmat.

dis gona be gud.