IRC-Galleria

Tell me about it Keskiviikko 31.10.2007 19:10

1. Milloin viimeksi olet nähnyt minut humalassa?
2. Mikä on lempialkoholijuomani?
3. Mitä alkoholijuomaa inhoan yli kaiken?
4. Millainen olen humalassa?
5. Mikä kuvastaa juomistapojani: pesusieni, sivistynyt, normaali, nautiskelija? Miksi?
6. Mikä on hauskinta, kun olen humalassa?
7. Oletko nähnyt minun koskaan oksentavan alkoholin ansiosta, missä ja miten?
8. Missä ja milloin olen ollut pahiten humalassa sinun nähden?
9. Juonko usein?
10. Aukaisenko pullonkorkin hampailla, pullonavaajalla, sytkärillä vai millä?
11. Mikä on hauskinta, mitä olen tehnyt humalassa?
12. Olenko kirjaimellisesti känniääliö

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 09:25

Noora päätti putkahtaa maailmaan eräänä viimaisena iltana. Aika nopeasti näki että hänestä tuli ihminen. Perhe oli normaali ja he söivät vain marjoja. Koulussa hän opetti muita, siellä häntä kiusattiin rumista vanhemmista.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi vihastuttamaan kasvikset, niinpä ajanvietteeksi tuli mammutit.

Noora kehittyi toisellakymmenellä varsin lupsakaksi. Päähänsä hän sai punaiset hiukset, sekä tummat silmät.
Petoksista johtuen hän oli melko sekopäinen. Lempiruokaansa rapareperikeittoa hän sai työskennellen kuminpesijänä.

Noora ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa joka perjantai. Alkoholia hän juo junassa.

*_Hän sai itselleen puolison jonka kanssa meinasi mennä naimisiin._* ;)

Sen pituinen se.

Miesten ja naisten erot.Maanantai 29.10.2007 22:49

Miesten ja naisten erot.

Kannattaa lukea.


Miesten ja naisten erot suhteessa seuraaviin asoihin:

Suhteet:
Ensinnäkin, miehet eivät kutsu suhdetta suhteeksi - he viittaavat siihen esimerkiksi "se olis sitä aikaa kun Sanna ja minä kuljettiin yhdessä".

Kun suhde loppuu, nainen itkee ja uikuttaa sydänsurujaan kaikille ystävilleen. Tämän jälkeen hän kirjoittaa runon "kaikki miehet ovat sikoja" ja sen jälkeen jatkaa elämäänsä.

Miehillä on hieman enemmän vaikeuksia. Kuuden kuukauden kuluttua suhteen loppumisesta mies soittaa humalassa ex-tytölleen kolmen aikaan aamuyöllä ja kertoo vihaavansa tätä ikuisesti, mutta olevansa kuitenkin valmis ottamaan tämän takaisin, jos hän suostuu tiskaamaan kuuden kuukauden aikana kertyneen astiavuoren.


Seksi:
Naiset suosivat 30-40 minuutin esileikkiä. Miehet suosivat 30-40 sekunnin esileikkiä. Miehet laskevat myös ajomatkan diskosta kämpille osaksi esileikkiä.


Aikuistuminen:
Naiset aikuistuvat huomattavasti miehiä aikaisemmin. Useimmat 17-vuotiaat naiset osaavat toimia kuin aikuiset. Useimmat 17-vuotiaat miehet nujakoivat keskenään urheilutuntien jälkeen ja juovat viinaa uutena vuotena ulkona -20'C:n pakkasessa. Tämän takia lukiolaisromanssit harvoin onnistuvat.


Lehdet:
Miestenlehtien sivuilta löytyy kuvia alastomista naisista. Myös naistenlehtien sivuilta löytyy kuvia alastomista naisista. Tämä johtuu siitä, että naisen ruumis on kaunista luonnon taidetta ja ansaitsee tulla julkisuuteen alastomana. Miehen ruumis sitävastoin on korni ja karvainen, eikä sitä tulisi näyttää päivänvalossa.

Useimmat miehet kiihottuvat nähdessään alastoman naisen. Useimmat naiset huvittuvat nähdessään alastoman miehen.


Käsiala:
Hyväksi puolekseen miehet eivät käytä kovin koristeellista käsialaa. He vain raapustavat harakanvarpaansa paperille ja sillä selvä.

Naiset sitä vastoin kirjoittavat hyvin sensuellia tekstiä, usein erivärisillä kynillä. Heidän I-kirjaimiensa päällä olevat pisteet muuttuvat hyvin herkästi ympyröiksi ja sydämiksi. Naisten kirjoituksen tuntee myös naurettavan suurista kiemuroista p:n ja g:n alapuolella.

Todellista tuskaa aiheuttaa myös lukea naisten kirjoittamia muistilappuja. Lukipa lapussa sitten "käyn kaupassa" tai "jätin sinut ja muutan takaisin isän luokse", yhdeksän naista kymmenestä piirtää hymyilevän naamankuvan sen loppuun.


Kylpyhuoneet:
Miehen kylpyhuoneessa on kuusi esinettä: hammasharja, hammastahnaa, partavaahtoa, partahöylä, saippuapala ja lähimotellista varastettu pyyhe.

Keskimääräisen naisen kylpyhuoneesta löytyy 437 esinettä. Keskimääräinen mies ei osaa tunnistaa näistä suurinta osaa.


Ostokset:
Kun nainen lähtee ostoksille, hän tekee listan tarvitsemistaan tavaroista, lähtee kauppaan, ostaa tavarat ja palaa.

Mies taasen odottaa niin kauan kunnes ainoa jääkaapista löytyvä ruokatavara on kuihtunut sitruuna ja puolikas oluttölkki. Mies lähtee vasta tämän jälkeen kauppaan. Hän lappaa kärryihinsä kaiken mikä näyttää hyvältä ja kassalle saapuessaan hänen kärrynsä on tupaten täynnä tavaraa. Tämä ei tietenkään estä häntä liittymästä pikakassan jonoon.


Kengät:
Kun nainen valmistautuu lähtemään töihin, hän pukeutuu Vero Modan villapukuun, laittaa jalkaansa lenkkitossut ja ajaa töihin. Paikan päällä hän hiljaisesti vaihtaa lenkkitossut puvunkenkiinsä ja istumaan päästyään potkaisee ne pois - ei kukaan voi kävellä moisissa piikkikoroissa vakavissaan koko päivää.

Mies käyttää samoja kenkiä koko päivän.


Liikkeellelähtö:
Kun mies sanoo olevansa "ihan just valmis" lähtemään liikkeelle, hän on kusitaukoa vaille valmis lähtemään liikkeelle. Kun nainen sanoo olevansa "ihan just valmis" lähtemään liikkeelle, se tarkoittaa sitä, että hän on valmis lähtemään liikkelle kunhan saa silitettyä pukunsa, viimeisteltyään meikkinsä ja pestyään hiuksensa.


Kissat:
Naiset rakastavat kissoja.

Miehet sanovat myös rakastavansa kissoja, mutta kun naiset eivät näe, miehet heittävät kissat ulos.


Jälkeläiset:
Naiset tietävät kaiken lapsistaan. Nainen tietää hammaslääkärikäyntien ajankohdista, jalkapallo-otteluista, romansseista, parhaista kavereista, mieliruuista, salaisista peloista ja toiveista.

Miehet ovat hämärästi tietoisia joistain heillä asuvista lyhyistä ihmisistä.


Lyönti vyön alle:
Miehen ja naisen seuratessa televisiosta nyrkkeilyottelua nyrkkeilijä iskee toista vyön alle. Nainen sanoo "aiai, tuo varmaan sattui". Mies puolestaan ulvoo tuskasta, kumartuu kaksinkerroin ja todellakin TUNTEE tuskan.


Pukeutuminen:
Nainen pukeutuu erikseen ostoksille menoa, koiran ulkoiluttamista , roskiksen tyhjentämistä , puhelimeen vastaamista, kirjan lukemista , töihin menoa, ruuanlaittoa ja vierailuja varten.

Miehet pukeutuvat erikseen häitä ja hautajaisia varten.


David Letterman:
Men think David Letterman is the funniest man on the face of the Earth. Women think he is a mean, semi-dorky guy who always has a bad haircut.


Pyykinpesu:
Nainen pesee pyykkiä parin päivän välein.

Mies käyttää joka ikistä omistamaansa vaatetta, mukaanlukien hiphop-housut jotka olivat muodissa 8 vuotta sitten, ennen kuin edes ajattelee pyykinpesua. Kun mieheltä lopulta loppuvat puhtaat vaatteet, hän kantaa pyykkivuorensa pesutupaan ja tunkee kaikki vaatteet kerralla pesukoneeneeseen. Jos osa vaatteista ei mahdu, mies kirjoittaa taloyhtiölle esityksen "kunnollisen pesukoneen" hankkimisesta. Miehet odottavat myös aina tapaavansa pesutuvassa kauniita naisia - onhan pyykinpesu naisten työtä.


Sukat:
Miehet käyttävät käytännöllisiä sukkia. Jopa häissä tai hautajaisissa heidän vaateparteensa kuuluvat valkoiset tennissukat, jotka sentään ovat samaa paria. Miesten sukkia pidetään harvoin seksikkääinä.

Naiset puolestaan käyttävät hyvin hassuja ja hankalasti puettavia sukkia. Ne joudutaan vetämään jalkaan hankalasti kumartuen, ulottuvat aina yläreiteen asti ja kiinnitetään nauhoilla vyötäröllä roikkuvaan salaiseen vyöhön. Naisten sukkia pidetään hyvin seksikkäinä.


Lempinimet:
Kun Susanna Virtanen, Niina Nykänen, Anne Mäntylahti ja Kati Teräväinen lähtevät ulos, he kutsuvat toisiaan Susannaksi, Niinaksi, Anneksi ja Katiksi.

Kun Mikko Virtanen, Petri Nykänen, Ossi Mäntylahti ja Janne Teräväinen lähtevät ulos, he kutsuvat toisiaan Virtaseksi, Nykäseksi, Mäntylahdeksi ja Teräväiseksi.


Laskun jakaminen:
.. ja kun iloinen miesseurueemme saa eteensä 50 euron laskun, jokainen heittää pöydälle satasen, kellään ei ole pienempää ja kukaan ei myönnä haluavansa rahasta takaisin.

Kun naiset saavat eteensä50 euron laskun, sekunnin murto-osassa esiin ilmestyvät taskukokoiset laskukoneet.


Peilit:
Miehet ovat tylsiä: he yksinkertaisesti katsovat peilistä miltä näyttävät.

Naiset ovat naurettavia: he tarkistavat jokaisesta mahdollisesta kiiltävästä pinnasta miltä näyttävät. Oli sitten kyseessä peili, lusikka tai näyteikkuna.


Keski-iän kriisi:
Kun nainen saapuu keski-ikään hän käy läpi valikoiman monimutkaisia tunteellisia, psykologisia ja biologisia muutoksia. Nämä ovat yksilöllisiä kullekin naiselle.

Miehillä taasen keski-ikään saapuminen aikaansaa kaikilla samankaltaisen reaktion: he ostavat nahkaiset ajokäsineet, kampaavat hiuksensa taase, ostavat Ray-banit ja Porchen.


Puhelin:
Miehet näkevät puhelimen yhteydenpitovälineenä. He käyttävät sitä välittääkseen lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä toisille miehille.

Nainen saattaa vierailla ystävättärensä luona monta viikkoa, tulla takaisin kotiin, soittaa tälle ja viettää puhelimessa kolme tuntia.


Autolla ajo:
Kun nainen ajaa autolla ja eksyy, hän pysähtyy huoltoasemalle kysymään ajo-ohjeita.

Kun mies ajaa autolla ja eksyy, hän ei pysähdy huoltoasemalle kysymään ajo-ohjeita. Miehet pitävät moista heikkouden merkkinä ja ajavat mieluummin tuntikausia ympyrää nostaen samalla moraaliaan lausumalla aika ajoin "Taidettiin löytää uusi tie kotiin" tai "hei, tuolla näkyy Valintatalo, nyt ollaan lähellä."


Virheiden myöntäminen:
Naiset myöntävät joskus tehneensä virheitä.

Viimeisin mies, joka myönsi tehneensä virheen oli kenraali Custer.


Lelut:
Pienet tytöt rakastavat leluja. 11-12 -vuoden iässä he menettävät mielenkiintonsa näihin.

Miehet eivät koskaan menetä mielenkiintoaan leluihin. Kasvaessaan vanhemmiksi heidän leluistaan tulee vain kalliimpia ja epäkäytännöllisempiä. Tyypillisiä miehen leluja ovat mini-TV:t, autopuhelimet, grafiikkalaskimet, pienet robotit, jotka tarjoilevat erilaisia drinkkejä komentojen mukaan, videopelit ja ylipäätään mitkä tahansa esineet, jotka piipittävät, vilkkuvat ja vaativat 4 AA-patteria toimiakseen.


Kasvit:
Nainen lähtee viikoksi matkalle ja pyytää miestä kastelemaan kukkaset. Mies kastelee kukkaset. Nainen tulee takaisin viikon päästä ja löytää asuntonsa täynnä kuolleita kukkasia. Kukaan ei tiedä miksi näin tapahtuu.


Pukuhuoneet:
Miehet puhuvat pukuhuoneissa kolmesta asiasta: rahasta, jääkiekosta ja naisista. He liioittelevat tulonsa, eivät tunne jääkiekkoa läheskään niin hyvin kuin luulevat ja keksivät tarinoita naisista.

Naiset puhuvat pukuhuoneissa vain yhdestä asiasta: seksistä. Eivätkä suinkaan ympäripyöreästi - heidän kuvauksensa ovat äärimmäisen yksityiskohtaisia, teknisiä ja kuvaavia. Eivätkä he koskaan valehtele


Autotallit:
Naiset käyttävät autotallia parkkeeratakseen sinne auton ja säilyttääkseen siellä ruohonleikkuria.

Miehet käyttävät autotallia askartelutilanaan, pitävät siellä varastossa autonsa huoltosarjaa, polkupyörää, voimailyvälineitä, kalastustarvikkeita ja siemenviljaa ruohikkoon. Autoa he eivät siellä säilytä.


Elokuvat:
Jokainen naisnäyttelijä on suorittanyt yhden alastonkohtauksen. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikki elokuvaohjaajat ovat miehiä.

Ainoa mies, joka on esiintynyt elokuvassa alasti on Richard Gere. Tämä on toinen syy, miksi miehet vihaavat häntä.


Jalokivet:
Naiset näyttävät kauniilta jalokivissä.

Miehellä on hyväksyttävää löytyä yksi jalokivisormus vasemman käden nimettömästä. Mikäli koruja löytyy useampia, hän on hintti.


Maku:
Miehet pitävät naisista.

Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä.<3

hah :DMaanantai 29.10.2007 20:00

"Olen aivan pihalla näistä nuorten tekstailu-jutuista. Luulin kerran, että lol tarkoittaa lots of love. Niinpä kirjoitin pojalleni kerran tekstiviestin, jossa luki: I love you, lol"

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 21:19

- Jos aiot itse tehdä tämän myös, niin kopioi se jo nyt päiväkirjaasi ettet näe loppua liian aikaisin. Muuten tästä lähtee kaikki hauskuus.


Tilanne

Olet kävelemässä syvällä tiheässä metsässä. Edessäsi näet vanhan mökin.
1. Miten ovi on ?
(Avoin/Kiinni)
- Avoin

Menet mökkiin sisään ja näet pöydän.
2. Minkä muotoinen se on ?
(Pyöreä/ovaali/neliskulmainen/suorakaide/kolmio)
- Pyöreä

Pöydällä on maljakko, jossa on vettä.
3. Kuinka paljon?
(Täynnä/puoliksi/tyhjä)
- Puolillaan

4. Mistä maljakko on tehty?
(Lasista/posliinista/savesta/metallista/muovista/puusta)
- Posliinista

Lähdet mökistä ja jatkat kävelymatkaasi metsässä. Näet kaukaa edessäsi vesiputouksen.
5. Millä voimakkuudella vesi virtaa
Valitse numeroiden 0-10 väliltä.
- 5

Jonkin matkaa vesiputouksen jälkeen huomaat astuneesi johonkin kovaan.
Nostat maasta kimaltelevan esineen joka on avainnippu.
6. Kuinka monta avainta nipussa on ?
Valitse numeroiden 1-10 väliltä
- 9

Kävelet yhä eteenpäin yrittäen löytää tiesi ulos metsästä. Yhtäkkiä näet linnan.
7. Minkälainen linna on?
(Vanha/uusi)
- Vanha

Menet sisään linnaan ja näet altaan jossa on likaista vettä. Altaassa kelluu jalokiviä.
8. Nostatko jalokiven ylös?
(Kyllä/ei)
- kyllä

Likaisen altaan vieressä on toinen allas jossa on kirkasta vettä ja rahaa.
9. Poimitko rahaa?
(Kyllä/ei)
- En

Linnan perällä on ovi josta menet ulos. Siellä on iso puutarha. Näet laatikon maassa.
10. Minkäkokoinen laatikko on?
(pieni/keskikokoinen/iso)
- Keskikokonen, jos se ois pieni en varmasti huomais sitä :D

11. Mitä materiaalia laatikko on?
(pahvia/paperia/puuta/metallia)
-Pahvia

Jonkin matkan päässä laatikosta on silta.
12. Mistä silta on tehty?
(metallista/puusta)
-Puusta

Siltaa vastapäätä on hevonen.
13. Minkävärinen se on?
(valkoinen/harmaa/ruskea/musta)
- Valkonen

14. Mitä hevonen tekee
(on hiljaa paikoillaan/syö ruohoa/ravaa
ympäriinsä)
- Syö ruohoa

Huomaat yhtäkkiä jonkin matkan päästä hevosesta suuren tuulenpuuskan.
Tornado on lähestymässä.
Sinulla on kolme vaihtoehtoa
a) juosta ja piiloutua laatikkoon
b) juosta ja piiloutua sillan alle
c) juosta hevosen luo ja ratsastaa pois

- c

**********


**********


Tulkinnat

1. Ovi
AVOIN - Olet ihminen joka haluaa jakaa asioitaan muiden kanssa*
KIINNI- Olet ihminen joka pitää asiat sisällään

2. Pöytä
PYÖREÄ/OVAALI - luotat ystäviisi täydellisesti, hyväksyt ihmiset helposti*
SUORAKAIDE/NELISKULMAINEN- olet vähän valikoivampi ihmissuhteissasi ja vietät aikaa vain niiden kanssa jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella
KOLMIO- olet erittäin varauksellinen ja valikoiva ystävien suhteen.
Elämässäsi ei ole monia läheisiä ihmissuhteita.

3. Vesi maljakossa
TYHJÄ - elämäsi ei ole tyydyttävää
PUOLIKSI TÄYTETTY- olet saavuttanut puolet haluamistasi asioista elämässä*
TÄYNNÄ- olet täysin tyytyväinen elämääsi

4. Maljakon materiaali
LASI/SAVI/POSLIINI- sinussa on haavoittuvuutta ja epävarmuutta*
METALLI/MUOVI/PUU- olet vahva

5. Vesiputouksen virtaus
0 ei ollenkaan seksuaaliviettiä
1-4 alhainen seksuaalivietti
5 normaali seksuaalivietti*
6-9 korkea seksuaalivietti
10 supervoimakas seksuaalivietti, et voi elää ilman seksiä.

6. Avaimien lukumäärä
1 sinulla on yksi hyvä ystävä
2-5 sinulla on muutama hyvä ystävä
6-10 sinulla on paljon hyviä ystäviä*

7. Linna
VANHA- osoittaa että olet päässyt yli edellisestä parisuhteestasi*
UUSI- olet vielä kiinni, muistelet edellistä kumppaniasi

8. Jalokivet
KYLLÄ- vaikka kumppanisi on lähellä flirttailet muiden kanssa
EI- ollessasi kumppanisi kanssa keskität huomiosi häneen*

9. Raha
KYLLÄ- ollessasi yksin flirttailet muiden kanssa*
EI- ollessasi yksin, ajattelet siltikin kumppaniasi. Olet uskollinen

10. Laatikon koko
PIENI- alhainen itsetunto
KESKIKOKOINEN- "keskinkertainen" itsetunto*
ISO- vahva itsetunto

11. Laatikon materiaali
PAHVI/PAPERI/PUU (ei kiiltävä)- olet kiltti ja muita huomioiva persoonallisuus*
METALLI- olet ylpeä ja jääräpäinen persoonallisuus

12. Sillan materiaali
METALLI - sinulla on hyvin vahva side ystäviisi
PUU - sinulla ei ole kovin vahvaa sidettä ystäviisi*

13. Hevosen väri
VALKOINEN- olet hyvin rakastunut.*
HARMAA/RUSKEA - olet melko tyytyväinen kumppaniisi
MUSTA - et ole tyytyväinen parisuhteeseesa

14. Hevosen toiminta
HILJAA PAIKOILLAAN/SYÖ RUOHOA - kumppanisi on kotona viihtyvää, rauhallista tyyppiä*
RAVAA- kumppanisi on villi, menevä

Sitten viimeinen osa testiä. Kolme vaihtoehtoa tornadon lähestyessä

TORNADO- ongelmat, vaikeudet
LAATIKKO- sinä
SILTA - ystäväsi
HEVONEN - kumppanisi*

A. Jos valitsit laatikon, pidät ongelmat sisälläsi
B. Jos valitsit sillan, menet vaikeuksia kohdatessa ystäviesi luo
C. Jos valitsit hevosen, haet tukea kumppaniltasi kun sinulla on vaikea*

Kirjoita kommentti

ihme juttuja nää tämmöset :D

Sivusto tekijänoikeuslain suojaama. Käyttäjien tuottaman sisällön oikeudet ovat käyttäjillä. Loput Copyright © 2000-2007 Sulake Dynamoid Oy. Mediatiedot

[Ei aihetta]Torstai 11.10.2007 01:54

KIRJOITA 12 ELÄINTÄ,SIINÄ JÄRJESTYKSESSÄ KUIN NE MIELEESI TULEVAT.
(ÄLÄ MUUTA JÄRJESTYSTÄ / ÄLÄ JÄTÄ MITÄÄN MIELEESI TULLUTTA ELÄINTÄ KIRJOITTAMATTA) SEN JÄLKEEN HAASTA KOLME YSTÄVÄÄSI TÄHÄN.

1. Kissa
2.Koira
3. Hevonen
4.Lehmä
5.Lammas
6. Hirvi
7.Karhu
8.Virtahepo
9. Siili
10. Krokotiili
11.Kilpikonna
12.Jääkarhu

● KUVAILE JOKAISTA KIRJOITTAMAASI ELÄINTÄ YKSIKÖSSÄ MUUTAMALLA SANALLA.

1. Pieni ja pehmeä
2. Suloinen ja villi
3. Meetvursti
4. Iso märehtijä
5. Pörrö pallo
6. saatanan iso eläin ja vieläpä oikee idiootti!
7. GRAUH! iso.
8. tukevahko mutta söpö.
9. ujo mutta kiintoisa:D
10. x( kiva turpa
11. pieni vemmeltäjä ;p
12. Pörröpallo joka on samalla pelottava =D

ELÄIMET KUVASTAVAT:

1. MITÄ AJATTELET ITSESTÄSI.
Pieni ja pehmeä

2. MITÄ YSTÄVÄSI AJATTELEVAT SINUSTA.
Suloinen ja villi

3. MILLAINEN OLET KOULUSSA/TÖISSÄ.
Meetvursti :D

4. MILLAINEN OLET SISIMMÄSSÄSI.
Iso märehtijä

5. MILLAINEN OLET HUMALASSA.
Pörrö pallo

6. MILLAINEN OLET PARISUHTEESSA.
Saatanan iso eläin ja vieläpä oikee idiootti! :D:D::D:D:

7. PARAS YSTÄVÄSI.
GRAUH! iso.

8. ENTINEN IHASTUKSESI.
tukevahko mutta söpö.

9. NYKYINEN IHASTUKSESI.
Ujo mutta kiintoisa :D

10. VANHEMPASI.
x( kiva turpa

11. MILLAINEN OLIT LAPSENA.
Pieni vemmeltäjä ;p

12. MILLAINEN OLET 10 VUODEN KULUTTUA
Pörröpallo joka on samalla pelottava =D

Olen pahis :DMaanantai 01.10.2007 15:57

alle 10, olet nössö.
alle 20, olet tylsä.
20-40, rohkeutta!
40-50, olet järkevä.
50-60, olet teini.
60-80, olet pahis.
80-90, rauhotu!
yli 90, olet nuorisorikollinen.

Olen...

Maistanut tupakkaa
Polttanut vakituisesti
Pöllinyt yli vitosen edestä
Pöllinyt yli satasen edestä
Lintsannut koulusta
Haukkunut opettajia selän takana
Haukkunut opettajia päin naamaa
Väärentänyt nimikirjoituksen
Ollut jälki-istunnossa
Ollut yli kuudessa jälki-istunnossa

Yhteensä: 8

Juonut alkoholia
Juhlinut juhannusta yllämainitulla tavalla
...tai uutta vuotta
Varastanut rahaa
Ollut opettajan puhuttelussa
Ollut rehtorin puhuttelussa
Rikkonut koulun sääntöjä rangaistukseen asti
Soittanut pilapuheluita
Saanut rikosrekisterin
Ansaitsisin rikosrekisterin

Yhteensä: 7

Pettänyt tyttö-/poikaystävääsi
Tullut petetyksi
Kuunnellut heviä
Häiriköinyt suurta tapahtumaa
Päässyt rikkeilläsi lööppeihin
Lukenut salaa jonkun viestejä
Lukenut salaa jonkun päiväkirjaa
Käynyt pornosivuilla
Heittänyt ihmistä kivellä
Uhannut jotain puukolla

Yhteensä: 5

Levittänyt juorua
Pukeutunut mustaan
Valehdellut vanhemmillesi
Katsonut tv:stä/ elokuvista jotain salaa jota et saisi
Katsonut alaikäisenä K15 elokuvia
Katsonut alaikäisenä K18 elokuvia
Leikkinyt sytkärillä
Sytyttänyt tahallisesti tulipalon
Harrastanut nettiseksiä
Raiskannut

Yhteensä: 6

Rikkonut lakia
Joutunut tarkkikselle
Kävellyt päin punaisia
Ajellut pillurallia
Meikannut
Leikellyt hiuksiasi ilman lupaa
Yrittänyt/tehnyt lävistystä ilman lupaa
Kuunnellut musiikkia lähes korvien räjähtämispisteisellä volyymillä
Tappanut (ötököitä)
Ampunut tahallisesti

Yhteensä: 6

Puukottanut
Soittanut seksilinjalle
Matkustanut jäniksenä
Liftannut tuntemattomille
Ollut käyttämättä kypärää
Käynyt salaa perheen viina/viini/ym. pulloilla
Pihistänyt joltain karkkia huomaamatta
Oksentanut alkoholin vuoksi
Syönyt tupakan sisukset että tulisit kipeäksi
Saiko yllämainittu asia sinut innostumaan?

Yhteensä: 4

Ollut häirikkö
Haahuillut kaupungilla ilman kunnon syytä
Lyönyt jonkun silmän mustaksi
Lähettänyt pilakirjeitä
Valehdellut ikäsi
Joutunut poliisikuulusteluun
Katsonut pornoa
Käyttänyt bikineitä
Laittanut herutuskuvia
Kuvannut tiettyjä elimiäsi

Yhteensä: 5

Etsinyt netistä seurustelukumppania
Tanssinut rock tansseja
Koputellut oviin ja häipynyt paikalta
Huudellut rivoja ohikulkijoille
Floodannut
Stripannut
Ärsyttänyt tositarkoituksella
Saanut kuulla olevani huora/lutka/pissis ym.
Piirtänyt pervoja
Puhunut pervoja

Yhteensä: 7

Ollut opettajan silmätikku
Kiroillut
Haukkunut jotain päin naamaa
Piirtänyt graffitteja
Sanonut opettajalle suoraan mielipiteesi hänestä
Haukkunut opettajaa niin, että tämä on sattunut kuulemaan
Hulissut tunneilla
Puhunut pahaa selän takana
Saanut jonkun itkemään
Kokeillut spiritismiä

Yhteensä: 8

Ajanut mopoa alaikäisenä
Hakannut jonkun sairaalaan
Piirrellyt pienenä salaa seinille
"Parturoinut" kaveriasi
Vilautellut
Rikkonut jotain tarkoituksella
Heittänyt jotain jollakin
Lyönyt
Repinyt jotain hiuksista
Piilottanut joltain jotakin
Palvonut saatanaa
Lukenut kauhukirjoja
Imenyt imurilla ihoa ja väittänyt fritsuiksi
Mennyt salaa jonnekin

yhteensä: 8

yhteensä yhteensä : 64

Joo oKeskiviikko 19.09.2007 23:28

Uskotko rakkauteen?:
- Kyllähän minä .!

Oletko vapaa vai varattu?:
- Vapaa -.-

Onko sinulla ihastusta?:
- Voi kyllä! :)

Kuka se on?:
- Vain harvat sen tietävät :D

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?:
- Tavallaan, tavallaan en ..

Minkä laulun omistaisit rakkaallesi?:
- Jamelia-Something about you :D

Minkä asian huomaat ensiksi vastakkaisessa sukupuolessa?:
- Kokonaisuus, Huulet, Silmät, Hymy! :)

Oletko ujo pyytämään treffeille?:
- Todellakin! ja sehän tässä vituttaaki niin raakasti:D

Oletko omistava vai välinpitämätön?:
- varmaanki aikalailla paljonki enemmän omistava xP

Mikä on kaunein asia joka sinulle on sanottu?:
- Nyt yhtäkkiä ei muistu mieleen, ku siitä nyt on jonku aikaa et joku ois mulle tosi kauniisti sanonu jotain söpöä ;<<

Ovatko muut kehuneet kauneuttasi?:
- Njaa, joskus :D

KENEN

vieressä viimeksi nukuit?:
- hmmh.. oisko ollu Tony :>

auton kyydissä olit viimeksi?:
- Sonja :D

kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?:
- Iina iilimato ;)

hiukset haluaisit itselles?:
- jaa a

puhelimen viestejä oot viimeksi lukenu?:
- jaa a kuule, oman? :P

vanhempia oot viimeksi halannu?:
- En mä kauheesti tapaa halailla toisten vanhempia, muutaku joskus harvoin, nii nyt ei kyllä tuu mieleen :>

luona oot viimeksi ollu yötä?:
- Oisko Laura :D

TÄMÄ VAI TUO

Lumi, aurinko vai sade?:
- Aurinko! :)

McDonald's vai Burger King?:
- Mäkki!

Komediat vai kauhuelokuvat?:
- Molemmat ;>

Backstreet Boys vai NSYNC?:
- Bäkkärit :;D

Kivi, sakset vai paperi?:
- Sakset.

Kesä vai talvi?:
- Kesä.

Makea vai kitkerä?:
- Makea.

Muta- vai kivipaini?:
- Muta.

LEMPI -

Väri?:
- Ruskee, valkonen, musta

Ruoka?:
- mummun kaikki tekemät ruuat :D

Pikaruoka?:
- Mäkki hamppari^^ TAI jörskiruoka TAI kevätrullat :D

Karkki?:
- Suklaa ja kaikki sellaset jonkulaiset hedelmäkarkit.

Urheilu?:
- Pesäpallo!

Eläin?:
- Kissa.

Musiikkityyli?:
- Oikeestaan kaikki käy. Ainaki melkeen

Radiokanava?:
- Nova / NRJ

Laulu?:
- Riippuu tosi paljon mielialasta :D

Bändi/artisti?:
- Niitä on nii monia hyviä..

Numero?:
- 11

Kuukausi?:
- Heinäkuu

TV-ohjelma?:
- Kylmä rinki. / C.S.I

Kauppa?:
- Prisma.

Haju?:
- Joku sellanen pojan tuoksu ;D

Opettaja?:
- jaa a.

Peli?:
- Alias on ihan kiva ^^

- OLETKO KOSKAAN...

Rakastanut ketään niin paljon, että itkettää?:
- kyllä joo .

Polttanut?:
- jepajee

Juonut alkoholia?:
- vähä liikaaki.

Joutunut petetyksi?:
- voi kyllä -.- harvinaisen perseestä.

Juossut poliiseja pakoon?:
- En muistaakseni :D

Varastanut jotakin?:
- jepjep.

Yrittänyt oksentaa pakolla?:
- Jupjup.

Huijannut vanhaa miestä?:
- Olen kyllä joo D::D:D:D::D:D: muhaha :D

Itkenyt, jotta pääsisit helpolla?:
Varmaan joskus pikkusempana.

aivan.Perjantai 14.09.2007 05:18

Laita musiikkiohjelmasi shufflelle (sekoitukselle) ja vastaa kysymyksiin tulevien biisien nimillä.


Missä asut:
- Puistossa

Kuvaile ensirakkauttasi:
- All good things come to an end

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi:
- Something about you

MIKÄ ON HAASTEESI:
- Dance dance

Ketkä ovat ystäviäsi:
- Sanni

KUVAILE ULKONÄKÖÄSI:
- Murheellisten laulujen maa

Mitä teit viime yönä:
- Changes

Mikä on elämäsi tavoite:
- We right here

MILLOIN HARRASTAT SEKSIÄ:
- Lähtösi jälkeen

Miten haluat kuolla:
- Chasing cars

Mitä sanot vanhemmillesi:
- Ilman sua

Missä vietät aikaasi:
- Kyle´s mom

Mitä ajattelet yhteiskunnasta:
- Wherever you will go

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi:
- 4 in the morning -.-

MIKÄ ON SELITYKSESI KAIKELLE:
- Kurkiaurat

Mitä ajattelet perjantaisin:
- Vastaukset

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia:
- Huuto

Mikä on lempivärisi:
- Ensimmäinen

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille:
- Pikkuveli

KUVAILE PARASTA YSTÄVÄÄSI:
- Naughty girl

Mitä on sänkysi alla:
- Kiss kiss

Mikä on ollut suurin saavutuksesi:
- Hurt

Mihin menet häämatkalle:
- Show me the meaning of being lonely

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi:
- Still waiting

Missä olisit mieluiten juuri nyt:
- Pump it up

Millainen olet luonteeltasi:
- Uhn tiss uhn tiss uhn tiss:D

Millainen olet 50- vuoden päästä?
- Equal in love