IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Lauantai 26.08.2006 13:01

Pitkästä aikaa viikonloppu kotona yksin.

[Ei aihetta]Perjantai 25.08.2006 15:58

News at eleven.

Gradu etenee.
Kesä loppuu.
Pärjäsin MTGssä.

VäliaikamusiikkiaTiistai 15.08.2006 01:38

*tidipum*

MarraskuuKeskiviikko 02.11.2005 12:09

On taas marraskuu. Lunta ei ole ja lämpötilakin näyttää olevan päälle viiden plusasteen. Lauantaina olisi Tosimies, jossa pitäisi yrittää puolustaa Isomana-liigan mestaruutta ja Tosimies-titteliä. Tosin tällä kertaa liigavoitto ei ole niin tiukalla, että pitäisi niin lärvit juoda kuin viime kerralla. Isot propsit Ilarille, jonka kanssa piti juoda kilpaa viime vuonna välierissä. Pelin voittaja voitti liigan ja tällä kertaa se olin minä. Huomenna olisi tentti, johon ilta varmaankin sitten pääosin menee. Töihin taas... ->

Takaisin SuomessaPerjantai 28.10.2005 16:57

Eipä paljoa ehtinyt Hampuria näkemään. Hotellin takaa aukeni punaisen lyhtyjen aluetta ja sitten taksimatkalla englantia puhumaton turkkilainen kuski otti väärän moottoritien ja sitten huomatessaan virheen lähti oikaisemaan sataman kautta. Olipa sekin keikka. Olin jo muutaman kerran varma, että eipä oikeaa paikkaa tule löytymään, mutta kyllähän se sitten lopuksi päätyi oikeaan paikkaan.

Palaveri itsessään meni ihan hyvin ja saksalaiset olivat tyytyväisiä. Palaverista pitikin sitten jo taksilla hurauttaa lentokentälle, jossa ehdin juoda oluen terassilla (+17 astetta lämmintä - ei olut vaan ilma). Tax Freesta Toblerone-tuubi matkaan ja sitten koneeseen.

Oulun päässä oli -7 astetta ja taksia piti jonotella. Niitähän ei tietenkään ollut riittävästi. Yhdeltä yöllä olin sitten kotona ja pääsin nukkumaan. Tänä aamuna työmotivaatiota on pitänyt hakea sitten urakalla. Jotenkin ei jaksa. Toivottavasti en sairastunut eilen taksijonossa.

HampuriinKeskiviikko 26.10.2005 13:46

Tänään olisi edessä ensimmäinen työmatka, joka suuntautuu ulkomaille. Noh, ehkäpä saksalaiset ja hollantilaiset ymmärtävät, että noviisejahan näissä piireissä ollaan. Huomenillalla sitten lento takaisin.

Ensimmäinen kertaTiistai 25.10.2005 20:18

Onpahan tämäkin ominaisuus. Minua on tosin jo aika haluttanut kirjoitella jotain pientä blogia. Saa nähdä tuleeko tästä mitään.
- Vanhemmat »