IRC-Galleria

Viimetipan ritarikuntaMaanantai 10.10.2005 03:20

Uskomatonta kyllä, sain Ovidius-esseeni valmiiksi 14 minuuttia ennen viimeisen palautuspäivän loppumista (lue: noin puoli tuntia sitten, siis). En yksinkertaisesti saanut aloitettua kirjoittamista ennen kuin aikaraja oli jo uhkaavan lähellä. Mistähän sekin oikein johtuu, että ei saa mitään tehdyksi ennen kuin paine alkaa puskemaan höyryä ulos korvista...

Huomenna (eli myöhemmin tänään) on viimeisen pakollisen äidinkielenkurssin kokeenpalautus. Jaiks. Olisi hiukan liian hyvää ollakseen totta jos olisin onnistunut puristamaan siellä yhtä hyvän suorituksen kuin toisella samassa jaksossa olleella äidinkielenkurssilla (josta sain yhdeksäisen), varsinkin kun toteutin samanlaista deadline-hipomista myös siellä. Masennun -___- No, ehkä toivon vain parasta ja pelkään pahinta. Kuten myös neuropsykologiankurssini suhteen. *huokaus* Jos toinen kahdesta esseestä menee hyvin ja toinen käsittelee aihetta josta itse tietää tuskin mitään, niin täydellinen mokaaminen on sentään mahdotonta. Mutta haaveeni kiitettävästä voin varmaan heittää roskikseen.

Nyt tuutimaan että jaksaa aamulla nousta (ja että hunajapiiras ei esittele teräsnaisen ominaisuuksiaan tappamalla minua sängystä käsin; naputtelemisen pitänee häntä valveilla). Ja ne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.