IRC-Galleria

Oho.Tiistai 01.11.2005 18:25

Wh00t, aloitin kerrankin kokeisiin lukemisen hyvissä ajoissa ja luin muutaman kymmenen sivua maailmanuskontoja varten. Tosin ihan vahingossa. Ai miten kokeisiin voi lukea vahingossa? No, kyllä niihin voi. Olen nimittäin lukemassa sellaista opusta kuin Islamin kahdet kasvot (kirjoittaja Ishrad Manji) (tahdon lihavoinnin ja kursivoinnin ;__; ), ja törmäsin sanoihin sunnalaisuus ja siialaisuus (jotka siis ovat islamin suuntauksia), ja aloin miettimään, että kumpikos hiivatti se nyt olikaan kun oli sitä mieltä, että ainoat oikeat kalifit ovat Alin, Muhammedin serkun ja vävyn, jälkeläisiä. Joten tarkistin asian maailmanuskontojen kirjasta ja luin koko islam-osion ennen kuin löysin etsimäni. Islam kuuluu tokikin maailmanuskontojen kurssin koealueeseen, joten jotain hyötyä siitäkin lieni.

Olen kutonut varmaan reilun metrin tuota kummitytön kaulahuivia (minuun on iskenyt kutomisvimma... *hrr*). Kohta se on siis valmis. Tajusin vasta nyt katsoa käyttämäni langan pesuohjeet vyötteestä ja totesin, että käsinpestäväähän se tietysti. Näköjään kivaa ulkoasua ja helppohoitoisuutta on yksinkertaisesti mahdotonta saada samassa langassa (tuo on Novita Hippyä). Näinköhän ipanan äiti tappaa minut kun annan tuon 4-vuotiaalle joka juoksentelee ties missä ja varmasti likaa sen heti ensimmäisen tunnin aikana.

Jotenkin sellainen olo, että olen taas unohtanut jotain, mutta millään keksi mitä. Se ei ole mikään lasku tai peruutus, joka pitäisi tehdä, kouluhommia ei ole ja asuntoni siivouksen tarvetta on mahdotonta unohtaa. Ahdistavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.