IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

puutarhaSunnuntai 25.06.2006 12:23

juhannusruusu kukkii. tai taitaa se olla jo loppukukassa. päivänliljat on alottanu kukintansa. daalioissa on suuret nuput. sireeneistä vei halla nuput osasta pensaita. taas.
mulla on kahta laatua pionia. aikaisempi kukkii täysillä ja toisessakin on suuret nuput. lajikkeiden nimistä ei ole hajuakaan.
omenapuissa on paljon raakileita. osa pitää varmaan harventaa. matosia näyttää tulevan ku ei oo myrkytetty.
lanttuja. tänä vuonna saan vihdoinkin lanttuja. tuhkan ja kivipölyn ripottelu on estäny kirppoja syömästä kaikkia taimia. mökillä tosin näyttä vieläkin olevan kirppoja taimissa. siellä on satotoiveet aika huonot. herhe on itänyt kovin huonosti. linnut varmaan söi suurimman osan siemenistä. kylvin mökillä aukkopaikoille viikko takasi tavallista hernekeiton hernettä. ne näyttää jo tulevan pintaan. taitaa itää kaikki. tulee vähän liian taaja.
mansikoissa on kohtuu paljon raakileita. vettä sekin kaipais. täytyy varmaan kantaa kastelukannulla. mustaviinimarjapuskat täytyy käsitellä tolu tai suopalioksella. on meinaan vähän kirvoja. marjoja näyttäs tulevan aika paljon. hyvä. mustikoita ei tänä vuonna ole kuin jossain kosteissa painanteissa ja soiden reunoilla ehkä. paikoissa jotka sulivat myöhään keväällä. normaalipaikoissa pakkanen vei kaikki mustikat. puolukka kukkii komeasti. ja vadelma. niitä minä haluan. vadelma on mun lempimarja.
kasvilavaan laitoin avomaan kurkuntaimia kuolleiden kasvihuonekurkkujen tilalle. ne näyttää tykkäävän kasvaa. ilmeisesti kasvihuonekurkku tarttee puhtaan kasvualustan. mökillä kasvihuonekurkku kasvaa hyvin kasvusäkissä.
osa pavuista on itäny täytyy rakentaa niille tukikehikko.
on ollu harvinaisen kaunis ja lämmin juhannussää. mäkäräiset ei ole kiusannu. hyttyset ovat lisääntyneet. samoin paarmat. niitä on paljo. ja ne puree kipeesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.