IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

puutarhaTiistai 19.09.2006 19:07

oho ompas siitä aikaa ko viimeks kirjotin.
riemuitsin liian aikasin saavani lanttuja. kaalikärpäset oli muninu salaa taimiin, ja ennen ko huomasin, oli lantun lehdistä pelkät ruodot jäljellä. se siitä. perunat kasvo hyvin kuivuudesta huolimatta. ne on aika isojaki. tarttis varmaa nostaa jo loput kellarii.
porkkanoita tulee vähän, mutta punajuuret kärsi kuivuudesta liikaa. ne on tosi pieniä. tomaatteja ja kurkkuja on tullu ihan kiitettävästi niistä muutamasta taimesta, jotka mulla oli.
omppuja tuli jonkin verran eikä ollu kauheen matosiika. ja makeita ko mikkä. luumuja sain tosta yhdestä puusta viis litraa. ne oli suhteellisen isojaki.
pari pakkasyötä oli viikonloppuna. harmittaa ko en seurannu säätietoja. daaliat ja krassit paleltu. daaliat oli tosi komeessa kukassa. miekkaliljat ei kärsiny. ne onki jo loppukukassa. oli komee kukinta heti ekalla kokeilukerralla.
mustikoita sain muutaman litran. puutarhavadelmia tuli jonkunverran. puolukoita pitäis varmaan vähän hakee.
sienetkin viimein pulpahti pinnalle. tattimettässä nämä kaks viimestä viikkoo onki menny. yli viissataa euroo saatiin kasaan miinus tietenki pensakulut. nyt ko tattien vastaanotto on loppunu vois kerätä varamummolle sieniä. suppiksia ei vielä näkyny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.