IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 03.05.2006 14:17

jaaha, ei jaksanut lähteä käymään koululla edes ainoana koulupäivänä koko viikolla. lähinnä väsymys veroitti lähtövalmiuksia, mutta kummasti sitä jaksaa istua koneella ilman mitään tekemistä. toisaalta sänkykin taustalla on houkuttelevan näköinen, "parin tunnin" napit ei välttämättä tekis pahaa.

itse asiassa, jos tarkkoja ollaan, niin piti lähteä alunperin toiselle tunnille, joka siis alkaa itse asiassa noin 10 min päästä. noh, kyllä mulla on vielä varaa olla poissa, sanoisi tunnollisinkin opiskelija.

tätä kirjoittaessa huomasin piilevän halun lähteä ulos, pitäisi nimittäin hakea uudet kuulokkeetkin. edelliset, hyvät sellaiset, menivät paskaksi. tämäpä hieno juttu, nimittäin uudet vastaavat olisi hienoa saada, vaan en tiedä mallia enkä jaksa raidaa sonyn sivuja läpi. enköhän jossain välissä lähde, vaan pitäisikö poiketa alkossakin? ei, nimittäin se ei käy, sillä tänään alkaa salikausi. tai ehkä huomenna, kun olen nukkunut tarpeeksi...

jospa sittenkin istuisi koko päivän himassa pelaamassa, kerrankin. viime päivät ovat olleet vähän turhan kiireisiä, nimittäin. tänään on sopivasti pilvistä, ei siis tee mieli ulos niin kovasti kun voisi kuvitella.

mm..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.