IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 05.05.2006 05:30

mukavaa yötä arvoisat lukijat, joita on 1 kpl ja yleensä sekin minä itse. edellispäivänä lupauduin tulemaan hra. martin koululle ja tämän toteutinkin, vaikkakin himaan jääminen tarkoituksena saada nukkua pidempään olikin lähellä sillä heräsin ensin kymmeneltä ja painelin torkkua ties kuinka pitkään, kunnes painoin "peruuta" ja day dreamasin mukavien unien parissa 11.15 asti kunnes heräsin ja kiireessä menin suihkuun. sen jälkeen join nopeasti 0.5L kaakaota hienosta kolpakostani ja lähdin ajelemaan, tai jos ihan tarkkoja ollaan lähdin uimaan, kohti haukilahden lukiota. uimaan nimittäin hiessä, sillä aamulla oli ~19 astetta. paikalle saavuttuani täytyi todeta, että kylläpä tuonne olis ollut silloin aikoinaan kiva päästä, nimittäin uskoisin että olisin siellä viihtynyt. joka tapauksessa, menin hra. martin noutamana ruokalaan istumaan tämän sekä tämän veljen hra. drulak aka. harrin kanssa. tässä välissä alkoi ihan todenteolla tuntumaan että perkele, kyllä tuonne silloin aikoinaan olisi ollut mukava päästä. valitettavasti rehtorille ei kelannut sekään, että olisin tammikuussa siirtynyt kaitaalta sinne. oli kuulema kiintiö täynnä yms. paskoja tekosyitä. muistinkin tänään että hän, henkilö jolle kannan suurta kaunaa, on paikalla. huumorimiehenä ehdotinkin hra. martille ns. leipomista, tämä ei kuitenkaan jostain syystä käynyt. vitsikästä. hihi. eräs hauska aspekti oli myös lukuiset suhteellisen viehkeät neitoset, joita tuntui tulevan joka nurkan takaa, tämähän ei tietenkään minua mitenkään hyödyttänyt, mikä onkin ehdottoman harmillista.

ok, sieltä siirryin himaan ja pian lähdin pyöräilemään summer cycling gear päällä. siinä menikin koko päivä, enkä jaksa selostaa yksityiskohtia, kun se on vähän niinkun vanhan kierrätystä. paitsi että illemmalla tuli kylmä ja kävin hra. martin kanssa pyöräilyn oheella isossa omenassa. omenasta puheenollen, mä tiienkin yhden söpön tytön joka hymyilee niin söpösti että meinaa tulla nuoresta iästäni ja urheilullisuudestanikin huolimatta infarkti. ooh.. ajattelin säästää tuon nössöilyn viimeiseksi, mutta sitten muistin, että nössöilinhän minä myöhemmin lisää ystäväiseni ebi-chanin kanssa. nimittäin tapasin hänet n. 22 maissa mkk:n kentällä ja siitä seurasikin kahden tunnin nössöilysessio.

mukavaa muuten elää tulevaisuudessa. talvella odottelen kesää, kesällä talvea, tarkastuskäynti lääkärin luona kutsuntoja varten sijoittuu aina huomiselle, työnhakukin sijoittuu sekin useimmiten huomiselle tai parin päivän päähän perjantaille, kun silloin on muutenkin vapaata(aivan kuin muina päivinä ei olis =). olenkin tässä jo mennyt hakemaan "huomenna" töitä jo noin 9kk ajan =). sama pätee ihmissuhteiden luomiseenkin, huominen nimittäin.

nyt on kerrassan todettava, että camel - breathless on hieno biisi. voisi melkein innostua taas pitkästä aikaa 70-luvun hienosta progressiivisestä rockista. täytyis kai hakee uusi suekin, jos sellainen on ilmestynyt jo. no, jospa huomenna? :-)

kaikkea hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.