IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:EKeskiviikko 07.12.2005 04:09

vilpitön yritykseni mennä klo 1 nukkumaan kariutui, kun päädyin asentamaan civ iv. huoneeni on vähän turhan kaoottinen tällä hetkellä, mutta viikonloppuna tähän on ilmeisesti tulossa parannus. samsungin näyttötelkkari on ilmeisesti tulossa, joten saan tämän 19 tuumaisen näytön heivattua pois ja samalla myös telkkarin viemästä tilaa, sekä tietysti telkkari-rackin. vaihdan myös pöytää pienempään. mikäli kaikki menee hyvin, viikonloppuna nautin elokuvista kotiteatterin kera.

tänään kävi taas mielessä, että 'ei vittu, opiskelun sijasta tahdon nyt rahaa', mutta kun minulla nyt sattuu olemaan tuo karenssi, niin pitää käydä tuota koulua ainakin tämän jakson verran tunnollisesti.

en ole vieläkään tottunut arkeen, paskaa tämä tälläinen. 'lomailu' oli paljon mukavampaa.

tuossa maanantaina päätin käydä hakemassa viihdoin sen voimapyörän ja oli kyllä kannattava ostos. hieno laite, odottelen tässä että vatsalihakset pääsee kuntoutumaan niin pääsee taas rullaamaan. myöskin laiskaan vatsatreeniin vittuuntuneena päätin keskittyä paremmin korsettiin. periaatteessa tein typerästi, kun rullailin tuon voimapyörän kanssa maanantaina, sillä keskiviikkona on minun perinteinen vatsapäivä. korsetin pienelle huomiolle jättämiseen vittuuntuneena päätin myös, että nyt saa loppuu paikalla seisominen. kehitystä kyllä tapahtuu, mutta omasta mielestäni ei lihasmassan muodossa vaan enemmänkin voiman.

päätinkin tässä näin ihan testimielessä droppaa viitisen kiloa läskiä ja aloittaa suht "puhtaalta pöydältä" massangainaamisen. motivoituneena lähdinkin tänään lenkkeilemään loskaan. syön kyllä edelleen samalla tavalla mutta olen rajoittanut hieman hiilareiden ja rasvaisen juuston :D saantimäärää. luultavasti minua viisammat punttaajat sanois nyt, että paskaako eka diettaamaan ja luultavasti he olisivatkin oikeassa, mutta katellaan.

vittu, tätä kirjoittaessa tulikin nälkä, mutta ei millään jaksais syödä rahkaa/raejuustoa/tonnaria joten voisikin mennä safkaamaan leipää ja fätärijuustoa & maitoa. aamulla tosin olis kouluakin. hm.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.