IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 19.06.2006 04:44

moi.

tänään ei ollut niin hieno päivä. heräsin kello kaksi ja olin tästä hyvin järkyttynyt. joskus neljän maissa kävin suihkussa, sitten kävin viemässä koiran paskalle ja tätä toimenpidettä suorittaessa tuli sellainen fiilis, että ei tänään kyllä mihinkään jaksa lähteä. niinpä menin takaisin himaan ja koneelle totta kai. muutaman tunnin yritin jumituksen jälkeen, parin mese-valittelun sekä epäonnistuneen wow-pelisession jälkeen päätin lähteä pyöräilemään yksikseni. pyöräilyretki koostui mm. megalomaanisesta emoilusta jens lekmanin sydäntäsärkevän tweepopin parissa melankolisessa ympäristössä auringonlaskua katsellen pyöräni kyydistä.

kaavailenpa muuten värjääväni hiukseni mustiksi. vähän kulunut väri ehkäpä, mutta enpä ole sillä koskaan hiuksia värjännyt ja nykyinen kastanja-mikälie alkaa kyllästyttää. tai no, onhan tämäkin toki hieno väri. hmm.

takaisin aiheeseen, päädyin kotiin siinä 24 maissa...

äh, vittu kun kyllästyttää tehdä joka päivä samoja rutiineja, enkä tarkoita edes pelkästään dataus-päiviä. juominenkaan jaksa kiinnostaa. tarvitsen uutta sisältöä.

vapaaehtoiset sisällönlisääjät voivat viedä minut syömään singaporeen@kamppi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.