IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 14.12.2005 10:22

eilen koulusta tultuani n. klo 14 maissa menin melko pian salille, ja noin puoli kuudelta olin kotona. söin. sitten sama skenario. lights out @ ~18. herään @ 24. melkein kaikki messenger-toverini olivat jo menneet nuq, mutta muutama oli kivasti hereillä. sitten muistin, että perkele nyt jäi avaruusseikkailu 2001 kattomatta. näin lopusta jonkun verran. positiivistä kuitenkin että ehdin salille.

konetin ja sen sellaista n. puoli viiteen asti ja sitten menin lukemaan uusinta tiede-lehteä =D. luin artikkelin linnunradasta ja valehtelusta, sitten menin nukkumaan. nukuin kolmisen tuntia, mutta voi jumalauta, äsken herättyäni oli todettava, että olipas niin delightful, sensual & lustful uni, ettei millään olis halunnut herätä. ahh.. mukava nähdä tälläisiä unia, varsinkin kun muistaa unia niin harvoin ko minä, ettei edes tiedosta näkevänsä niitä.

paraikaa istun koneen ja ison ja avaran ikkunan edessä ja iloitsen siitä, että on kerrankin selkeä taivas. taivas on enimmäkseen sininen, osittain oranssi/punertava. kohta lähden viettämään kouluun kuutisen, saatan tosin viihtyä vain 4h sillä minun on aina hankala jaksata istua koululla ensin odottaen että hypäri päättyy (13 - 14) ja sitten mennä vielä matikan tunnille sen jälkeen.

np. dark tranquillity - lethe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.