IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 21.07.2006 07:22

moi

viime viikonloppuna olin uimassa. ei tästä sen enempää, vain se että tästä johtuen kännykkä paskana. tällä hetkellä uusiokäyttöön on otettu vanha ystävä, nokia 3310 josta puuttuu 0-näppäin.

sunnuntaista lähtien olen ollut remontoimassa yhtä asuntoa. kovin monena iltana on mennyt myöhään, eikä ihme sinänsä kun rytmi on vähän paskana. tänäänkin pääsin töihin vasta puoli seitsemäksi, kun heräsin (vaivalloisesti) puoli viideltä. tämä tapahtui siis iltapäivällä. tuo on tehnyt tosi hyvää tuo remonttikeikka, nimittäin tunnen itseni oikeasti sen ikäiseksi kun olen. kaavailin, että voisi hakea tämän jälkeen jotain viikonlopputöitä, esim blokkarina. yksi mahdollinen hakupaikka olisi jo tiedossa, pitäisi jaksata vääntää joku tarina vain. kyllä mä sinne vielä haen :)

olenpa tässä oppinut tulkitsemaan liikennemerkkejäkin, vaikken autokoulua olekaan käynyt. tästäkin syttyi nyt joku kipinä, että voisi tosiaan ajaa sen ajokortinkin. taidan ilmoittautua seuraavalle alkavalle kurssille.

nyt on aika hyvä fiilis, vaikkei ole tämän viikon aikana kauheasti ehtinyt nukkua. tänään taisin kyllä nukkua 9-16 tjsp, mutta silti jäi vähän väsymys päälle. oltiin muuten edellisenä yönä martin kanssa ulkonakin. oli siistiä. tämä tosin vasta sen jälkeen kun palasin pois maalauskeikaltani, joskus klo 24. minulla on muuten myös hienot työvaatteet, jotkut vanhat mustat farkut. ooh.. seinien hiominen on ihanaa.

liikaa asiaa, ystävät hyvät (tai se yksi, joka näitä satunnaisesti saattaa lukea, siis minun lisäksi) :) mutta tässäpä tämä pikapäivitys.

en malta olla sanomatta, että tahdon vähän isompana oman kerrostaloasunnon. tahdon remontoida sen perusteellisesti kauniiksi ja asua siinä. ja suihkukaappi on ehdoton. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.