IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 28.07.2006 09:48

moi

tänään tuli vietettyä taas aikaa autokoulussa kolmen teoriatunnin voimin. nyt on teoriasta 8/20 käyty, ajotunti olis maanantaina. viikonloppuna täytyy vähän kerrata noita juttuja. kaksi asiaa alkoi vituttamaan. se, että haluan kortin mahdollisimman nopeasti ja sitten toinen juttu, jonka ansiosta valtaosa vitutuksesta johtuukin, nimittäin mitä helvettiä minä teen välivaiheen ajan ajokortilla, kun en voi oikein ajaa. okei, voin ajaa toki perheautollamme, mutta kun se on automaatti eikä se ole mielestäni oikein hyvä aloittelevalle kuskille. auton saisi kyllä jollain 500:lla eurolla, mutta kun ylläpito maksaa mansikoita: verot, vakuutukset, bensat, huollot, katsastukset, kaikenmaailman pesunesteet... puuh.

ai niin, tarkoitus oli kertoa päivästäni. teoriatuntien jälkeen käväisin prismassa ja ostin cd-rw-levyn sekä sinimustaa hiusväriä hetken 'pitäisikö vai eikö'-miettimisen jälkeen. tajusin nimittäin, että 'always sunday'-lookkini, siis mitä tulee hiusten suhteen, ei ole mukava. olivat aika hyvin suorastaan harmaantuneet, syytän aurinkoa. nyt on vähän niinku taas menossa mukana. värjäämisen oheella ja jälkeen istuskelin koneella, kunnes päätin että on aika lähteä ulos. tämä tapahtui ilmeisesti klo 23 maissa. kävelin marutei-chanin ja ebi-chanin kanssa friisilään ja sieltä jonnekin, kunnes ebi-chan lähti himaan. pian tämän jälkeen minäkin lähdin ja niin teki jäljelle jäänyt toverinikin.

yö on mennyt koneella istumisen merkeissä. en ole oikeastaan tehnyt yhtään mitään, eilen katsoin sentään match pointin ja toissa päivänä '40 year old virgin':in. viihdyttäviä elokuvia olivat :>.

se on kyllä kummaa, miten nytkin nukuttaa ja on jo muutaman tunnin nukuttanut, mutta kesätottumuksesta johtuen en vaan jaksa mennä sänkyyn ennen kun kello on lyönyt vähintään 8. tämä lienee joku heinäkuun juttu, muistaakseni ei kesäkuun puolella vielä tälläistä ollut, ainakaan näin pitkässä muodossa. herään sitten menoista riippuen 15-19 maissa. kesäänkin on ehtinyt jo kyllästyä vai johtuisiko tästä rytmistä? oli mulla kyllä pari kertaa viikon ajan myös sellainen, että herään oikein aikaisin aamulla, mutta eipä sekään ollut erityisen hauskaa. yksi erittäin hyvä piirre siinä tosin oli, on mukavampaa mennä nukkumaan kun on pimeetä, viime päivinä on joutunut menemään täysin valaistetussa huoneessa siitäkin huolimatta, että sälekaihtimet ovat vaikka kuinka kiinni. höpinät seis ja enivei, tarkoitus olisi mennä kaivarin kesäkonserttiin ensi sunnuntaina, vaan on se aikamoinen haaste herätä tarpeaksi aikaisin, etenkin kun edellinen ilta on tarkoitus viettää humalassa. saas nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.