IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 04.08.2006 07:15

mmhh. nousin tänään puoli viideltä teoriaa varten. yhteensä enää kolme käyntiä teoriatunneilla ja ohi on. maanantain ja tiistain jälkeen on "enää" 24 ajokertaa. viimeistään syyskuun lopussa on kortti, uskoisin. oikeastaan suorastaan nautin teoriatunneista. mukavia opettajia ja hyvä yleinen ilmapiiri. tänään viereeni istahti joku hehkeä neitonen, vaikka muitakin paikkoja olisi ollut vapaana. tämän lisäksi poltin myös kieleni, kun yritin juoda kahvia tauon aikana.

tunnit loppui -> kotiin klo 20 -> takaisin kauppaan 20.30.

kaupassa pohdin kovasti ostaisinko strongbowia, mutta päätin olla ostamatta kun himassakin venasi yksi tölkki. huomenna on siis hyvä tekosyy mennä kauppaan, hakemaan lisää strongbowia. syö muuten aika paljon rahaa kun tölkki maksaa 2.6€ ja noita tulee kiskottua viikon aikana yhden jos toisenkin. joka tapauksessa, 'bowien sijaan ostinkin ruokaa, mutta totta kai unohdin paprika tucit. huomenna siis hakemaan niitäkin.

kauppareissun jälkeen lähdin pyöräilemään käymättä välissä himassa kuitenkaan. jostain syystä iski kova vitutus. liekö syyllinen moonsorrow - jotunheim, mutta tuli ylimielisyydellä ja misantropialla terästetty vitutuskohtaus. pyöräilyn oheella tämä laantui, mutta palasi sitten palasi taas. ihan kätevä tunne sinänsä, sai minut ajattelemaan vanhoja tapoja ja niiden aloittamista uudelleen. kyllä mä tänä vuonna vielä salille palaan...

ilta menikin pikku-kalsareissa ts. alkoholin parissa, vaikka kaavailinkin mahdollista lenkille lähtöä. ajattelin katsella pian a walk to rememberin, kuulema hyvä. se nähdään kohta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.