IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Tiistai 29.08.2006 06:25

äsken tappelin n. 1,5h äänikortin + kaiuttimien kanssa. ostin tänään uudet, hienot ( logitech ) z-4 -kaiuttimet. asentaminen ei ollut kuitenkaan helppoa, sillä mikä se asentaminen ilman säätöä olisi. ongelma muodostui vasemmasta kaiuttimesta, josta ei kuulunut ääntä. tiesin ettei vika ollut kaiuttimissa, koska stereoiden kanssa on ollut sama juttu. niinpä rupesin miettimään, missä voisi olla vika. hetken ajan kestäneen ahdistavan vitutuksen jälkeen päätin kokeilla, jos repisinkin vanhasta koneesta äänikortin. sitten tuli uusi ongelma, pci-paikat täynnä. ylimääräisen usb:n helvettiin takapaneelista. ennen äänikortin asentamista kuitenkin kävin föönäämässä koneen parvekkeella, kun oli niiiiin pölynen että teki paha katsoa, kun suht uusi rauta on niin paksun pölyn peitossa.

tämän jälkeen kaikki rupesi kuitenkin pelaamaan kun kytkin virrat yms. koneeseen. ihanaa, että 2.1-kaiuttimeni toimivat.

olen myös päättänyt muuttaa vähän järjestystä huoneessani. en tunne tätä tällä hetkellä huoneeksi, joka edustaisi minua. kyl kaikki tietää mitä meinaan. uusi pöytä pitäisi saada. mietin vain, että tulisiko sen olla suoraan ikkunan edessä vaiko niin, että ikkuna jää oikealle. oikealle jäädessä olisi enemmän säätövaraa mm. sängyn kanssa, mutta seinää ei huvittais katsoa. hmm..

niijoo, illalla katsoin shakaalin ::EEEE.

huomenna on muuten the big day, teoriakoe @ 14. en ole kyllä pahemmin harjoitellut, mutta luotan itseeni. en kai ole sentään turhaan teoriatunneilla käynyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.