IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:OTorstai 19.01.2006 17:07

epäsäännöllisen rytmin takia ehdin tänään vasta käydä kyselemässä lukio-asioista. vierailin haukilahden lukiossa, pitäisi selvitä alkuviikosta, että pääsenkö sinne. jos en pääse, niin minulla on aivan yhtä pätevä varasuunnitelmakin tapiolan aikuislukion muodossa. se vaikuttaisi ihan pätevältä sittenkin, vaikkakin ensijärkytys oli suuri. haukilahden lukion rehtori oli jostain syystä hostile, mutta uskoisin että homma meni perille. rehtorin etsinnässä auttoi hra. ithirion, joka kyseistä koulua käy. kävin myös tapiolassa, tarkoitus oli kysyä aikuislukiosta, mutta en jaksanutkaan sillä verukkeella, että myöhemminkin ehtii. ja niin ehtiikin, ei hätää. ai juu, hra. ithirion oli myös kanssani tapiolassa.

kun tuli lähdön aika, näin bussipysäkillä ainakin omasta mielestäni jotenkin kumman sympaattisen oloisen tytön ja tämän kaverin. voi saatana, jotenkin ei ole edes ensimmäinen kerta kun näin käy. viisaana poikana lähdin taas tekemättä mitään asian eteen =). vituttavinta on, että tässäkin tapauksessa läsnäoloni selvästi huomattiin.

pienemmästä ahdistuu, kun tämän päälle pitäisi vielä formatoida kone, hankkia töitä, hankkia pari uutta osaa työstä saaduilla rahoilla. vielä sekaisin olevat kouluasiat päälle ja se, että jätän tilaisuudet käyttämättä aina niin ei ihme, että ahdistaa aina välillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.