IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 25.01.2006 10:02

ahh. :)

eilen taisin loppujen lopuksi mennä "päiväunille" @ ~ klo 15. kipeytynyt selkä vaatii lepoa, niinpä sitä oli saatava ;). heräsin klo 22.30. menin syömään ja hetken päästä muistin, että sieltä tulee perkele deadwood. se oli katsottava. deadwoodin jälkeenkin tuli ohjelmaa, katselin nimittäin avaruuskansioita ykköseltä. se oli opettavainen ohjelma. tänään tulee jatkoa <3 täytyy olla hereillä. joskus kahdeltä menin sänkyyn takaisin jatkamaan unia ja heräsin tuossa vähän ennen kuutta. tulee sellanen fiilis, ku olis eläkkeellä oleva vanhus tälläsen unirytmin kanssa. ei mutta, ei tässä mitään vikaa, pitää vain toivoa että iltapäivällä tulee uni, kun täytyis päästä katselemaan avaruuskansioita, enkä jaksa nauhoittaa. ja muuten en jaksais valvoa siihen asti mitä tod. näk. :<
ehdin syödäkin tässä näin. laitoin myös jotain geeliä selkään. kohta on aivan pakko käydä suihkussa.

sitä ennen kuitenkin voisin kertoa siitä, kuinka ärsyttävää koneen päivittäminen on. se on nimittäin ärsyttävää. tästäkin aamusta oon kuluttanu pari tuntia eri osien tehovertailuun ja hintavertailuun (ku oon nii pihi ;<). tai no, itse asiassa pelkästään hintavertailuun oon tässä keskittynyt atm. paskaa puuh... kuitenkin sama rauta on vuoden päästä alelaareissa.

noh, joka tapauksessa, tänään saa jänskätä, että tuleeko haukilahdesta puheluja. ei jumalauta. oivalsin tässä tätä kirjoittaessa, miksi helvetissä en ole tehnyt aamupäivisin mitään nyt kun on hyvää aikaa tehä ja kun oon kuitenkin hereillä ja suht. virkee. vois tehdä ihan hyvää käydä jossain... noh tälläistä tää on kun ei käy koulussa, liikaa vapaa-aikaa ja kavereilla ei tunnu olevan yhtään.

toivottavasti kaitaalta ei vaan soitella muuten. viimeksi oli sellaista paskaa että. tuli vain mieleen kun oon ollu poissa viikon tjsp.

hehe. kaikesta huolimatta suht. hyvä fiilis :>

u2 - sunday bloody sunday. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.