IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 17.12.2006 07:01

hyvää iltaa.

olen juonut liikaa valkovenäläisiä.

ok, tänään olin töissä, mutta koska olin eilen semifinalissa (selvinpäin) ja palasin kotiin kolmelta, olin vitun väsynyt kun heräsin kuudelta töihin.

tästä johtuen olin melko väsynyt myös töissä, mutta kun viimein pääsin kotiin, ovelana poikana menin nukkumaan muutamaksi tunniksi klo ~20 asti. sitten alkoi ankara kelaaminen, lähteäkö baariin vaiko ei. lopulta, onneksi päätin lähteä, vaikka jouduinkin toteuttamaan sen yksin. se osoittautui kuitenkin erittäin hienoksi ideaksi, sillä minulla oli saatanan siistiä.

ekaksi kävin frebarissa "parilla", sain ilmaisen tuopinkin eräältä ystävälliseltä herralta. sitten taisin harhailla etsien mukavaa paikkaa ja jouduin punavuoren ahveneen. sieltä lähdettyäni harhailin lisää ja taisin eksyä taas frebariin. SITTEN SAIN MAAILMAN HIENOIMMAN IDEAN ja menin heavy corneriin. huolimatta siitä, että paikka oli k-20, poke päästi sisään koska olin niin mukava nuorukainen. lupasin, etten ala riehuu. seuraavaksi hämmästyin, sillä paikka oli baariksi "edullinen". jouluolut 2.50€ etc. muutenkin viihtyisän oloinen paikka, tanssilattian puute oli paska juttu. löysin tupakka-askin, jossa oli 3 tupakkaa ja päätin ryhtiä pahaksi pojaksi. hetken mielijohteesta poltin ne, mikä oli oikeastaan aika coolia... mahtaa olla morkkis kun herään. menin muuten melkein semifinaliin taas, mutten jaksanut maksaa 7€ tyhjästä, eilen oli sentään magenta skycode & kastor.

en jaksa kirjoittaa kovin yksityiskohtaisesti, mutta olipa saatanan mukavaa eikä maksanut kuin 30€.

kello on viisi, mutta taidan mennä hakkaa lisää kookosta, ei ne naapurit varmaan herää.

np. underwater sleeping society - madrid

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.