IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

jänskää.Sunnuntai 06.11.2005 08:46

eilisen tapaan, tämä yö oli kovin jännänlainen. olen tässä jonkun aikaa tutustuttanut itseäni canterbury sceneen. paraikaa kuuntelen dovesin uusinta levyä, some cities. tämä on vähän tämmöistä. kai tätä kuuntelee. taustamusiikkia.

pian testikuuntelussa on gong ja caravan. veikkaan paskoiksi, mutta katsellaan nyt. olen kyllä caravania aikaisemmin kuullut, enkä tainnut erityisemmin pitää. canterbury scenen lisäksi aion koekuunnella wigwamia tässä aivan pian, ellen nukahda. sitten pitäisi jaksata kuunnella björkin médullaa. haluan muuten käydä canterburyssä.

tässä välissä, samalla kun kirjoitan, alkoi tuntumaan ihan siltä, että nyt on liikaa brittijuttuja menossa. taidanpa siirtyä siihen medullaan.

ah. ensimmäinen biisi lähti. nyt tuntuukin siltä, että voisi sittenkin kuunnella venus as a boyta ihan suosiolla. nyt ei jaksa uusia musiikkikokemuksia.

nyt kun saatiin miellyttävää musiikkia, niin aloitetaanpa tämän päivän tarina. heräsin kolmelta ja söin. muutama tunti meni meseillessä ja kivan shardin etsimsiessä. tarkoituksena oli toteuttaa pitkäaikainen tavoite ja lähteä pitkästä aikaa lenkille ja lenkiltä kätevästi suoraan saunaan. oikein laskelmoin, kuinka söisin ensin kolmelta, sitten kuudelta, sitten parin tunnin päästä siitä lenkille ja suoraan saunaan. näin ei kuitenkaan tapahtunut, sillä muutinkin mieleni ja ajattelin että voisin sittenkin siivota huoneen. toteutin tuon ja menin saunaan.

tämän suunnitelmamuutoksen jälkeen katselin big brotherin, juttelin ihmisille mesessä ja viihdoin, pitkän ja selvästikin yksipuolisen uurastuksen jälkeen löydin kivan oloisen shardin. kaverikaan ei onneksi saanut sitä angstikohtausta, vaikka aluksi kyllä vähän yritti.

kello lähenee seitsemää. nyt alkaa jopa vähän nukuttamaan, eli jospa menisi vaikkapa sänkyyn pikku hiljaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.