IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Tiistai 07.02.2006 06:19

edellisessä merkinnässä käytetyt suuret kirjaimet johtuivat puhtaasti wowin aiheuttamasta suurenmoisesta thrillistä ja sitäkin suuremmasta väsymyksestä. tyylivirhe.

parin päivän ajan olen hakannut wowia guest passilla. tänään onneksi en varsinaisesti kerennyt pelata, kun täytyi olla urheilemassa. salista ei sovi tinkiä, joten edes wow ei pystynyt estämään minua menemästä salille. jossain välissä täytynee ostaa ihan kunnollinen world of carcraft.

eilen heräsin puoli kolme. se oli erittäin paskaa. kuten aikaisemmin saattoi käydä ilmi, kävin arkiseen tapaani salilla, tällä kertaa tosin hra. ithirion oli mukana. aivan, aivan. tässä välissä voinee huomauttaa, että jossain edellisessä merkinnässä laatimani tarttee-rahaa-näihin-lista vaatii päivitystä. nimittäin muistin just, että sykemittari olis hc ja ug. sellanen kunnon, joka kirjaa tulokset ylös, jonka jälkeen ne saa kätevästi siirrettyä koneelle.

täytyy ilmeisesti mennä nukkumaan, näin piti tehdä oikeastaan jo pari tuntia sitten. huomenna täytyy mennä kirjaamaan itteni aikuislukioon, dunno tekikö nyt yhtään oikein. saas nähdä, ehkä siellä on jänskää. epäilen kyllä, mutta ainakin lyhyet päivät + perjantai vapaa = kelpaa. eikä olis tosiaan nyt parempaakaan käyttöä ajalle. tai no.

kummaa, wtf. fiilis ku ois laskuhumalassa. ok sänkyyn nopsaa ennen kuin nukahdan koneelle taas parin viikon tauon jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.