IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 31.01.2007 08:55

mm..

koska amikseen hakeminen on vaikeaa ja vittumaista, tiedossa on ilmeisesti lukio-come back, osa 3. ajattelin tosin opiskellakin jopa tällä kertaa, tarkoitus olisi hankkia myös viikonloppu-duunia samalla. pistän kyllä paperit menemään joka tapauksessa, vastaanotan paikan sitten jos siltä näyttää. kauniita unelmia joka tapauksessa.

edellinen viikonloppu oli mahtava. tapasin oikein mukavia ihmisiä, joiden visiitti täällä olisi saanut olla pitkäaikaisempikin, enkä tietenkään unohtanut käydä baareissa! piti käydä ihan perjantain ja lauantain voimin, kun olin joutunut pitämään parin viikon tauon ja jotta rahaa menisi mahdollisimman paljon, niin eihän siinä muukaan auttanut. en uskalla käydä pankkiautomaatilla. olen myös ollut flunssassa n. 1,5 viikkoa, myös tämä vaikutti siihen miksi pidin väliviikon. joka tapauksessa, ensi lauantain DTM (:OOOOOOOOOO:::::O!!)-keikan jälkeen tarkoitus pitää vähän pidempitauko. täytyy aloittaa treenaus, oikeasti. olen tosin osittain aloittanutkin, kävin viime viikon maanantaina salillakin, mutta olin sen verran pahasti flunssassa loppuviikon, että siihen jäi, mutta ei hätää. kunhan olen täysin terve, niin ei jumalautaaaaa~.

rytmi taas paskana. ehdin jo mennä muutaman päivän ajan nukkumaan ennen 01, kun sain sen korjattua tuskaisen 28 tunnin valvomisen jälkeen, mutta nyt alkaa näyttää taas pahalta.

nollainformaatio-merkintä päättyy tähän.

np. pet shop boys - fugitive (richard x extended mix)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.