IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 11.02.2007 06:53

ja taas kännissä.

en saa tästäkään mitään iloa enää. kaikki poltetut sikarit, kaikki juodut drinkit puuh. tähänkin kyllästyy näköjään. olisikohan aika vaihtaa pahe? laskin tänään että olen vienyt baareihin loppusyksyn ja kuluvan talven aikana ~ tonnin, mikä on aika suuri osuus joulutyön tuloista. olen miettinyt, jos alkaisinkin pelaamaan wowia. hmm. houkutteleva ajatus.

joka tapauksessa, ensi viikolla UFFilla alkaapi tasarahapäivät. ajattelin hakea helvetisti vaatteita. toivottavasti löydän jonkun todella makeen nahkatakin, niin kuin olen muutaman kerran tehnyt. löydöt ovat tosin jääneet liian monta kertaa roikkumaan suolaisen hinnan takia.

menen ilmeisesti maanantaina kouluun. minulla on sellainen olo, että joku päivä minusta saattaa tulla jopa ylioppilas.

olen ollut viime aikoina poliittisesti aktiivinen. vaalit kiinnostavat. sen kunniaksi, että kyseessä on ensimmäiset vaalit jossa pääsen äänestämään, ajattelin olla radikaali ja äänestää jotain pienpuoluetta. katsoin muuten toissapäivänä ylen pienpuolueita koskevan vaaliohjelman. senioripuolueen puheenjohtaja huvitti minua suuresti puheillaan, vaikkakin ko. vaari olikin ihan symppis.

np. swallow the sun - fragile

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.