IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 12.02.2006 09:35

ah, palasin juuri eräistä partyistä. ko. tapahtumaan otti osaa myös ystäväiseni hra ithirion. itse asiassa, totta puhuakseni partyt loppuivat siinä kolmen maissa, jonka jälkeen herrasmiehinä saatoimme uuden toverimme kotosalle, ja kävimme myös teellä. oli mielenkiintoista juoda teetä ja jutella kaikenlaista jänskää neljältä aamulla. teetuokion jälkeen jäimme toveri ithirionin kanssa tuttuun tapaan filosofoimaan ja olosuhteetkin olivat otolliset, on nimittäin helvetin hieno taivas. ja täysikuu. rok. ja rauhallistakin. pro. jalat vaan jäätyi kun seisoo kolme tuntia ulkona.

niin, itse partyt olivat ainakin omalta osaltani hyvinkin hupaisat, ehkä jopa niin hupaisat, ettei meitä toista kertaa kutsutakaan. huomion arvoista on, että en edes juonut practically mitään. siltikin oli hauskinta kuukausiin. jumalauta. hienoa tulla kotiin klo 7 aamulla.

iloisin mielin voisin mennä nukkumaan, sillä iltapäivällä odottaa suuri vitutus, seuraavana päivänä nimittäin alkaa koulu, tarkemmin sanottuna tapiolan aikuislukiossa, ja sepäs on mielenkiintoista ja jännittävää, kun en ollenkaan aavista, että missä ovat esim. tunnit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.