IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Torstai 12.04.2007 09:12

Viikonlopun tuskainen työnhakuprosessi tuotti tulosta. Tänään, tai oikeastaan eilen, potentiaalinen työnantaja soitti. Harmi vain, että olin nukkumassa. Ei se mitään, ajattelin pirauttaa tänään kunhan joskus herään. Ja mielellään ennen 12, vähän pakko olis. Joka tapauksessa, toivottavasti pääsen lapioimaan ja laatoittamaan kesällä. Olen jo ehtinyt suunnitella kaikkea, kuten mahdollisen auton vaihdon, mikä on tietysti vähän hullua. =D

Kaiken muun hauskan oheella, tänään alkoi uusi jakso. Koulussa on kivaa edelleen. Matikka on kivaa, biologia on kivaa, historiakin on ihan kivaa. Mutta, jottei meno aivan liian kivaksi yltyisi, onneksi äidinkielen paskuus on tasapainottamassa asioita. En tiedä johtuuko se opettajasta, vaikka siitä sen epäilenkin johtuvan, mutta on aivan käsittämättömän tylsää kuunnella kahden tunnin monologia, johon sisältyy paljon irrelevantteja asioita. Tästä hyvänä esimerkkinä kuollettava paskanjauhanta jostain 70-luvun bestsellereista, joita kuulemma löytyy kaikilta iäkkäiltä ihmisiltä.

Koska olin laiska, pidin eilen lepopäivän. Kumma kyllä, en pode erityistä morkkista. Ehkä se tuli tarpeeseen. Tänään myöhemmin on pakko olla enemmän MIES :OOOOOOOO ja mennä salille kun olis aikaakin. Tavallaan vittumaista opiskella iltaisin, kun juuri silloin kun on se aika päivästä et jaksais tehdä jotain, niin pitää olla koulussa.

Shit fuck tits, tulikin mieleen et täytyis jaksaa nousta yhdeltätoista. Haastetta väkevällekin miehelle. Vitutusta tiedossa.

np. slowdive - golden

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.