IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

5 omituisinta tapaaniSunnuntai 12.02.2006 15:38

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

********************

1. Näprään kaulakoruani koko ajan. Kyyllä, mm. herrat JackStar, JUK ja MKN varmasti voivat kertoa tästä tavastani lisää. Necklace4ever!

2. Irkkaan. Ei siinä mitään omituista ole, mutta jos kerran neiti Ph0ebeekin sen ilmoitti omituisimmaksi tavakseen niin kai sitten itsekin. Nomadic - Ircing since 1999.

3. Galleria-irkkaan. Se on omituista. Tällä naamalla. Galtsuirkannut olen vuodesta 2002. Eli galtsuirkkaukseni on kutakuinkin yhtä vanhaa kuin galleria itse. Rispekt.

4. Aamuina, jolloin ei tarvitse herätä (=johonkin tiettyyn aikaan), laitan joskus kellon soimaan klo 7, ihan vain siksi, että fiilis, kun huomaa, että saa nukkua vielä pitkään, on helmi.

5. Skootterilla ajaessani noudatan pääosin liikennesääntöjä. Se on harvinaista nykypäivänä.

********************

Haastetta:

Termiitti1
darsi
kathjuska
sarqqu
MKN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.