IRC-Galleria

Hehei :pMaanantai 28.11.2005 00:23

Olen vihdoinkin palaillut kotiin Lahdesta. Eilen oli kyllä tosi hieno show, näki että sitä oli treenattu tosi paljon! Välillä tuli kyllä sellanen olo, että kohta toi Antti nousee taivaaseen, siivet vaan puuttu :D mutta eipä noussu 8> Mut siel oli kyl tosi hieno tunnelma, oli yhes vaihees tosi hienoo kun IHAN KAIKKI heilutti siel käsii. Se oli niin upeen näköst ku katto sinne taakse, huh :p Alussa oli tosi kivasti yhdistelty niitä nopeita biisejä ja meno oli tosi kova. :p Ja sit loppuun päin oli niit rauhallisempii biisei. Ja se screeni juttu oli kiva, varsinki se alku et ne muka tulis sinne lavalle sellai ja nii, kyl ne älyy, jotka siel oli ;D

Toi oli niiku enemmä sellanen konsertti eikä keikka. Ja ei se haitannu vaik piti istuu. Yleensä keikoil haluu seisoo, mut ei tuol ollu ku alus sellanen et ois halunnu nousta, mut ei sitte. Et toi oli sellanen sivistyneempi kun keikka, jos niin voi sanoa :D No, keikan jälkeen me lähettiin suht nopeesti, juteltii vaa joittenki kaa ja sit lähettii. Nelli heitettiin tosi kiirees bussiin, just meni kuski sisää ja nelli vaa juos sit sinne 8> Mun piti mennä kans, mut sitte jäinki Tuulille, jotta voitaisiin mennä kattoo leffaan se Emily Rosen Riivaaja niin kun aikasemmin oli suunniteltukin.

Se sitten käytiin tänään tsekkaamassa, mutta enpä voi sitä kovin kehua. Odotin siltä enemmän kauhua, mutta se oli ennemminki joku dokumentti, huoh. Mutta kyllä mä yhessä kohassa kiljuin ihan komeesti :G Että niin. Sitten mä tosiaan lähin junalla kotiin ja täällä ollaan. Ehin vähän kattoo Idolsin loppua ja sitte Amazing Racen. Hha Millie ja Chuck tippu, hha :D se Millie oli iha pelle. Nojoo 8> Ja nytte istun tässä, meen kyllä kohta. Mun piti olla tänää himas, kosk mun piti tehä kemman tutkielmaa, mut joo ehk olin ja sellai. En tiiä mitä siitki tulee ku on nii paljo kokeit ja nyt ens viikko täynnä keikkoja ni joo. Luulen, että ei siitä mtn tuu.

Joo, huomenna sitten taas kouluun, jeah 8> Siellä saa taas varmaan nauraa paljon niin kun aina, että ei siinä mtn. Taidan nyt mennä kun mulla on se paha tapa jäädä tänne aina roikkumaan. EI NYT!

Heihei ja öitä :>

Nondy :)

Päivän biisi: (äää vaikeeta en tiiä :D) Shakira - Don't Bother.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.