IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

NoraNora

NoraNora

käyttääks joku tätä vielä :D hei

Hienojen ideoiden päivä.Torstai 13.12.2007 14:02

Oli eilen. Mulli rakensi aterinkuivaustelineen 1,5 litran pullosta näppärästi veistä ja poraa käyttäen. Nikisipirkka-ainesta! Se on ruma, mutta ajaa asemansa.
Jeikkonen taas keksi langattoman puhelimen. Musta vaan tuntuu, että maailma ei ole vielä valmis tälläiseen muutokseen. Sitähän olis sit niinku koko ajan tavoitettavissa ja vois lähtee kotoaan pois. Käviskö kukaan edes enää irkis?? Hoh.
Nyt saa jäädä sisustusarkkitehtihaaveet syrjään, koska mulla on liikeidea; krapulaparantola. Sut haettais sieltä missä oot, ihan mistä tahansa ja puettais (esim. mun ihontuntuiseen) mukavaan väljään vaatteeseen ja vietäis paikkaan, jossa voisit viettää niin kauan aikaa kun tahdot. Parin päivän päästä viimeistään on lähdettävä, ellei sitten parantolaa laajennettais samalla lomakeskukseksi, mistä löytyis hurvittelut saman katon alta. Parantolassa lepäisit vaan jollain pilventuntuisen päällä ja kaikki mitä tahtoisit. toteutetaan. Jäisiä juomia, päähierontaa, kuhmujenpaikkausta, muistinpalautusmenetelmiä, rahankäyttösuunnitelmia, yystävyyssuhteiden parannusmenetelmiä.. Oisko vapaaehtoisia työntekijöitä? Valitettavasti tää siis sisältäis melkosesti viikonlopputyötä ja kellonympäri.. Tiloja myös etsitään. Kiitos :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.