IRC-Galleria

Noniin taas sitä ollaan...Keskiviikko 30.11.2005 18:28

Aamulla herätys oli kamalaa, kun eilen illalla taas tuli pelattua. Ai, että koulussakin osas olla tylsää paitsi veisto tunti oli ihan kohtalaisen mukavaa. :) Ärsyttää vaan aamusin se, että kaikki sanoo, että miks et ole aamupalalla!? Ja mä olen niin monesti sanonut, että vittu minulla ei ole aamulla nälkä niin ei ole.

No yhet tossa vaan tökkii ja jotain tyhmiä juttuja tekevät. Sitten, kun mä sanon NO! Niin aina kysytään miks sä aina, kun puhut niin sanot NO :D Mä sanon ihan siten niin.

Äidinkieli oli niin tylsä, että... Ja sitten liikunta. Lupasin olla sählyssä maalissa maalivahtina. Ennen, kun pelattiin niin liikunta opettaja piti jotain ihme leikkejä! Vittu se osas olla ärsyttävää siis todella lapsellista suoraan sanottuna. No me aloitettiin pelamaan sählyä ja jokaisessa missä joukkuessa olin maalivahtina niin voitettiin. :D Mut sit se täräys, kun mä sain pallon haltuun niin yks tyyppi potkas minua päähän. Tietenkin, kun kypärä kolahtaa niin se tuntuu aika ikävältä korvassa. :/ Mut maalivahtina sitä voiskin olla. :) Mua kehuttiin kesällä maalissa kun mä sain sen lapaluun murtuman niin tuli pikkuinen maali pelko tai ei ainakaan uskaltanut tehä kunnon syöksyjä. Mut toivottavasti pelko lähtee pois ja pääsen jatkamaan jälleen. :) Syksyn lopussa jalkapallossa rupesin jonkun verran syöksyilemään. :D Huomenna on taas joulu =/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.