IRC-Galleria

Olipas taas jännä päiväTorstai 07.01.2010 22:11

Kävelin kouluun niin nopeesti kuin pystyin, ulkona oli näet ihan helvetin kylmä. Samalla vauhdilla marssin kansliaan valittamaan joulutokarista... kotitalousnumero(kin) olis ihan jees, mutta joku urpo (Mara kenties?) oli sen unohtanut paperista kokonaan.

Kanslistin ilme oli luokkaa "mitä vittua o_O", kun ilmotin yhen numeron puuttuvan - ei se tietenkään mitään semmosta ääneen sanonu, mutta ilme kerto kaiken, kuten aina. Joka tapauksessa jätin sen toimistoukan... siis KORVAAMATTOMAN koulusihteerimme etsimään sitä kadonnutta numeroo ja painuin enkun tunnille.

Enkussa ei tapahtunut mitään jännää, paitsi että Marjo oli menny istuu mun paikalle (ranteet auki). Tanja tosin oli vieny sen paikan, koska mä olin vieny Tanjan paikan viimeks, jotta Marjo pääsis mun viereen.

Kotsassa mulla, Sonjalla, Reijalla ja opella oli diili tulevalle ryhmäuudistukselle. L-P tuli mun ja kahden edellä mainitun likan ryhmään, mä vaihdoin vekeen Virvan & Kumppaneiden ryhmästä - alkoi nimittäin vituttamaan se, että aina sai varoo sanojaan ja tekojaan, ettei kukaan suuttunut ja mähän aina varonkin mun sanoja teoista puhumattakaan.

No enivei, Niko tuli mun tilalle Virvan ryhmään - siitä tosin ei Virva kovinkaan innostunut (saati Emppu tai Jossu), mutta Nikolle se oli yks ja sama (tai no niin se ainakin väitti), joten se argumentti riitti opelle.

Muhis ja Ämpäri saatiin poikien ryhmään, josta ykkösryhmä ei oikein riemastunut. Kakkosryhmä jäi myös urputtamaan (Virva yms. siis), mutta se toki lisäs mun vahingoniloa! Todennäkösesti vain mä, Sonja ja Reia oltiin tyytyväisiä lopulliseen ratkaisuun ja koska mä olin mukana tossa siirtohommassa (totta puhuen; se oli mun idea), oon varmasti eräiden mukaan vittumainen ämmä, mutta sen minä jo tiesinkin ;)

Samuli muuten osaa:
Isbe: Hei, suomennapas lause "Du är ett STORT barn."
Samuli: Sinä olet iso lato.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.