IRC-Galleria

Northerly

Northerly

 

Äiti ja lapsi-leiri.Perjantai 17.07.2009 14:49

Mulla oli eilen aivan loistava päivä! Ensin sain aamulla torkuttua jonkin verran, kun leiriapulainen Mari veti kaksi maastolenkkiä. Sitten pidin iltapäivän ratsastustunnit ja ai että kun sain olla ylpeä tämän viikon leiriläisistä. Tuntui todella hyvältä kun ratsastajat onnistuivat annetuissa tehtävissä.
Illalla vedin leiriläisille jälleen kärryajelua ja kaikki tuntuivat tykkäävän ihan mahdottomasti. Ajelutuksen jälkeen leiriläiset pääsivät saunomaan ja kun kaikki olivat käyneet, sain minäkin puhdistaa itseni höyryhuoneessa. Saunomisen jälkeen äidit ja tytöt istuivat pihalla jykevän pirttipöydän ääressä viettämässä iltaa. Liityin heidän seuraansa. Jossain vaiheessa tytöt innostuivat leikkimään ja pelailemaan keskenään pitkin pihaa.

Tässä vaiheessa äidit kantoivat eteeni suurimman kunnianosoituksen, jonka olen koskaan tuntilaisiltani saanut. Sain kauniiseen puulaatikkoon pakatun paikalliselta viinitilalta ostetun punkkupullon kortin kera. Voi kuinka liikutuin! Äidit ja tyttäret halusivat kiittää minua mukavasta leiristä ja hyvästä opetuksesta. Olin ihan sanaton, käsittämätöntä. Yksikään opettamani ryhmä ei ole tällä tavalla kiittänyt ja muistanut mua ikinä. Aivan ihanaa. (:
Loppuilta menikin sitten viiniä maistellessa (mutta ei mun pullosta ^^) ja sulkapalloa pelatessa.

Ja tänään lähtee matkani kohti Poria ja jazzeja! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.