IRC-Galleria

Koulutyrkky.Keskiviikko 27.02.2008 22:11

Jepajepajepajee.

Tulin just suihkusta. Oli pien hiki päällä, kun olin reilun puoltoista tuntia possutellu menemään hepan selässä. Oli keskiviikkokisat, harjoituskilpailut, ja meidän ratsiope laittoi meidän luokan tietysti treenaamaan loppukokeita silmällä pitäen. Mikäs siinä, mehän mentiin.

Kouluohjelma Helppo B:3 2003. Pitkällä radalla. Huh huh. En oo tuota ohjelmaa koskaan ratsastanut, joten jouduin taas opettelemaan uuden. Niin mä sitten oon painanut koko pöivän pitkin mäkeä ja reikä päässä koittanu muistella missä vitun kirjaimessa käveltiin ja missä nostettiin laukka.

Lähdettiin ajoissa toiseen päähän koulua Ypäjä-halliin verkkaamaan. Olin sielläkin vielä vähän hermona enkä alkuun saanut oikein mitään otetta koko ratsastukseen. Sitten vielä kuulin, että luokka oli myöhästynyt puolella tunnilla. Kivat! Saa tässä nyt sitten venata vittu puol tuntia ylimäärästä enneku pääsee radalle.

Kun sitte vihdoin tuli mun vuoro, suuntasin uljaan polleni Noryllin (Rölli vaa iha frendien kesken) A:sta kohti C-kirjainta ja tuomareita. Pysähdys keskelle. Tervehdys. Ja menoksi! Mieleen muistui kun Benita oli tallissa kysynyt:
"Mitä jos mä unohdan pysähtyä?!"
"Mihin? Ei täs ohjelmas oo pysähdyksiä."
"No tervehdykseen!"
Hymy nousi huulille, mutta onnistuin pidättämään tulossa olevan naurukohtauksen. Liian myöhään kuitenkin huomasin, että Rölli arasteli tuomaripäätyä ja ensimmäinen kulma meni ihan sivuluisuksi. Perse sisällä se jatkoi sitten myöhemminkin siellä päässä ja mulla meinasi mennä hermot ihan kokonaan. Saatanan koni.
Nelikaarinen kiemuraura meni perseelleen, kun meikäläinen teki toisesta kaaresta liian pienen. Siinä sitä sit mietin että miten vittu teen seuraavan kaaren kun lääniä ois kentän päähän vielä enemmän ku laki sallii. No, eipä tietenkään kun Rölli sitten sai jonkun ihme kohtauksen vikalla kaarella ja heitti jotkut epämääräset pulttispurtit sinne tuomarien silmien alle. Että mua hävetti.

Kun sitten koko painajainen vihdoin oli ohi, mä olin niiiiiin karvaan pettynyt ja olin ihan varma että saatiin elämämme surkeimmat koulupisteet ikinä. Harmitti oikeen tosi lujaa. Mutta sitte kuulin kun ne kuuluttivat tuloksia... 59.58%... Wow!

Aika jees meillä sit vissiin meni vaikka itelle jäikin vähän paska maku suuhun. En todellakaan oottanut noin korkeita pisteitä. Meikäläinenhän on iha melkee katu-uskottava kouluratsastaja! :D

Past and present.Maanantai 25.02.2008 15:46

Mitä muuta sitä voi kauniina sunnuntai-iltapäivänä tehdäkään kuin siivota. Eihän 18-vuotiaalla nuorella tietenkään ole parempaa puuhaa. Varsinkaan jos vanhemmilta kysytään. Katsoin aamulla leffan, joka mun oli tarkoitus silmätä läpi jo lauantai-iltana, mutta jostain syystä en koskaan saanut levyä koneeseen asti. Niinpä yltiöromanttinen Cold Mountain oli sapattisunnuntain heiniä. Se sopi juuri sopivasti mun rakkaudennälkäiseen olotilaani. Kun himottaa, kannattaa katsella kaunista miestä (tässä tapauksessa Jude Law) rintamapaossa ja matkalla rakkaansa luo. Huh, mitä potaskaa. :D

Mutta siis. Romansseista roskapusseihin eli siivoamaan. Ei mulla mikään kova urakka ollut edessä noin niinkuin jos fyysisessä mielessä ajatellaan. Yksi kori vain täynnä papereita ja jotain pikkutilpehööriä piti katsoa läpi ja karsia kaikki pois heitettävä roskikseen. Piece of cake, right?
Ja paskat. En tiiä vaikuttiko toi leffa muhun niin että olin jotenkin herkässä tilassa vai mitä tapahtui mutta melkein meinasi tippa tulla linssiin kun selasin läpi niitä lappusia. Vanhoja kirjeitä ystäviltä, vanhoja kirjeitä ystäville joita en sitten koskaan lähettänyt (ne oli pahimpia). Omatuntoa pisti kun löysin niin monen jo valmiiksi kuoreen suljetun raapustuksen. Oli postimerkit ja kaikki. Miksen mä koskaan vaivautunut puskemaan niitä postilootaan asti?

Mä löysin myös tuhottomasti kaikkia erilaisia vuodatuksia, joita oon kirjoittanut yläasteella. Sellasta päiväkirjapotaskaa, kun on ollut hyvä tai paha mieli. Enimmäkseen paha mieli. Jestas sentään, en oo tajunnutkaan kuinka ahdistunut ja vihainen lapsi mä olen ollut kolme-neljä vuotta sitten. Huh huh... Mä löysin pätkiä, jotka koostui 75% kirosanoista, uhkauksista ja manauksista. Sitten oli niitä pätkiä kun leijuin pilvissä sen jälkeen kun olin viettänyt laatuaikaa ystävien kanssa. Uskokaa tai älkää, mutta siis laatuaikaa ilman viinaksia. Kumma miten mä joskus arvostinkaan yhtä pientä lausetta tai kahta sanatonta tuntia, kunhan vain sain viettää aikaa ystävien kanssa. Läheisriippuvaisuutta, ihan selkeesti. Sairasta...

Mieleen nousi mielettömästi muistoja. Suurin osa sellaisia, jotka olisin halunnut jättää unholaan. On se jossain määrin rankkaa huomata vuosien kuluttua, että on ollut kusipää. Jotenkin en vaan oo koskaan tullut sitä ajatelleeksi. Hiukan se ehkä masensikin ja mä ajattelin vaan että voi kun voisin pyytää anteeksi niiltä kaikilta, joiden elämän oon sotkenut.


Tänä aamuna mulla oli kuitenkin ihan voittajafiilis kun ajoin aamuauringossa Opistolle. Heivasin kamat kämpille ja suunnistin talliin. Ratsastustunti kymmeneltä maanantaiaamuna. Kuka sadisti senkin on keksinyt. Ja vielä loman jälkeen. Ei helvetti.
No, kamat selkään ja maneesiin. Tottakai Siskolla oli joku ihme vimma prepata meitä kuin viimeistä päivää kouluratsastuksen loppukoetta varten. Mun jalat oli spagettina jo ennen kuin päästiin alkuunkaan. Pitihän se arvata, että uljas ratsuni Rölli oli viikonlopun jäljiltä varsin virkeä ja painoi kädelle kuin tonni kalaa. Saatana.

Tulos?
Loivat kiemurat oli liian loivia, heppa ei taipunut voltille ja ravilisäyksissäkin mentiin laukan puolelle. Sisko huusi kentän päästä.
"Istu alas! Jalat taaemmas! Rento käsi! Pidätä sitä! Aseta! Katso minne oot menossa! Taivuta! ENEMMÄN!"
Hiki valui otsalta ja olin pakahtua fleeceni sisään. Ja poni senkun vaan puski. Istu siinä nyt sitten.
"Aseta! Taivuta! Istu alas! Paino keskelle satulaa! Katse YLÖS! Jalkaa, jalkaa! Nosta sitä!"
ARGH! Voehan viddu!

Kyllä kävi mielessä pari kertaa kysymys, että miksiköhän vitussa mä tätä oikein teinkään. Vastausta ei kuulunut ja Siskon ohjeet harhautti niin että jatkoin keventelyä vaan ihan onnessani ja tiet oli hukassa. Ei ne heittäneetkään kuin muutamalla metrillä. Jesh! Tervemenoa kisaamaan keskiviikkona.

Puami.Maanantai 25.02.2008 01:21

Baarikierros ja tuttujen tapaaminen jatkuu.

Ajauduin eilen illalla mesettämään Maijan kanssa ja päätettiin sitte lähteä Ypäjälle (miksi ihmeessä?) Puomiin istuskelemaan yhdelle tai kahdelle. Päästii sinne, ulkona jotai humalaista raahattiin just taksiin. Se siinä jotai huuteli meidän perään, kumpikaan ei vaa saanu oikee selvää mitä sillä oli asiaa. Iha sama. Mentii sisää ja meikä pyysi cokiksen ja Maija tilas itselleen oluen. Istuttiin sitte alas ja jutskattiin jotaki.

Mieli ois tehny pelaamaan bilistä, mut ei me raaskittu tuhlata rahojamme. 7,5 euroo tunnilta... En oikee tiiä oliko se onni vai onnettomuus, mutta viereisestä pöydästä tarjoutui maksaja. Mitä epämääräisyyksiä neki mahto olla. Kertoivat sen taksilla lähteneen tarjonneen kaikille kierroksia ja olleen ihan umpitunnelissa. Voe vittu, meiän ois pitäny tulla vähä aikasemmin. Aika hyvin siltä kyllä jos oli siinä kunnossa jo ennen kahdeksaa illalla. :D

Vieraan pöydän pojat tunkivat seuraan ja maksoivat biliskierroksen. Maija pelasi, mä en. Oon paska enkä halunnu esitellä "taitojani" kun rupes lentää puhe, että häviäjä tarjoo kierroksen. Mut eipä mun olematonta lahjakkuutta tarvittukaan. Maija peittos ne urpot 2-0 ihan yksinkin. Niitä oli sentään parhaimmillaan kolme lyömässä vuorollaan. Go Maija, go Maija!!

Maijalla oli aikanen herätys seuraavana aamuna, joten ei me oltu kun kymmeneen asti. Koko loppu ajan jouduttiin sitten istumaan näiden tuntemattomien sankareiden kanssa kun tunkivat samaan pöytäänkin. Mutta mikäs siinä, tarjosi ne sentään mulle uuden colan ja taisivat ostaa Maijallekin toisen olusen. Melkoisen ahdistavaa porukkaa se kyllä oli silti. Puheen aiheiltaan ja muutenki..

Kotimatkalla autossa sitte lipsuttiin niinkin herkkiin aiheisiin kuin ihmissuhteet. Tai niiden puute, jos meikäläisestä puhutaan. Jotain säpinää ois kyllä ihan kiva saada. Tai mietin vaan. Kun ei mulla yhtään vakavasti otettavaa parisuhdetta oo koskaan ollukaan. Satunnaisista kulkijoista ei puhuta, eihän?
Vähän ehkä kade olen kavereille, joilla on jo omansa ja asiat hyvin. Mä vaan painan koulussa ja duunissa, ei mulla oo ees aikaa tavata ketään. Saa nähdä... Mun ikuisuusprojektini.

Pulperi Night Club.Lauantai 23.02.2008 20:49

Joop. Enpä oo aikoihin vieraillu taas galleriassa saatika että oisin sitte kirjotellu tänne päiväkirjan puolelle. Ehkä pitäs taas, ni voisin leikkiä että mulla oikeesti ois jotain sosiaalista elämää. Tai elämää noin yleensäkin.

Mulla oli eilen ihan mahtava ilta, kellä muulla?

Lähdettiin Heidin ja Mirvan kanssa "radalle" eli hurjan yöelämän keskukseen, Saloon. (yeah right) Oli kiva taas nähdä toisiamme pitkästä aikaa, mäkin kun vietän aina viikkoni koululla. Juteltii ja vaihdettiin kuulumisia. Pidettiin hauskaa. Päädyttiin sitte Pulpukkaan jossain vaiheessa iltaa ja tuli tuttujakin vastaan. Oli ihan mahtia tavata Kalle pitkästä aikaa, edellisestä olikin jo vuosia! Ilta sujui rattoisasti drinkkien äärellä ja ystävien kera. Mirvalla oli aika kova meno päällä jo alusta asti ja oli ihana katella kuinka se piti hauskaa ja kävi tanssimassa millon minkäkin biisin tahtiin. Heidin kanssa oli kiva jutustella menneitä ja nykyisiä eikä kuskimme Hennakaan huonoa seuraa ole, tietenkään. Kalle taas on sen verran hupaisa ja veikeä tyyppi, että sen seurassa nyt viihtyisi kuka tahansa.

Jouduin illan aikana äärettömän julman ja kavalan salaliiton kohteeksi. Joskin se taisi olla täysin mielivaltaisesti ja yhtäkkiä kasattu, mutta kuitenkin. Perkele sentään, Kalle ja Mirva raahasivat meikän tanssilattialle. Ei enää mitään käsitystä mikä biisi soi, jotain tosi klisee-disko-klassikkoa kumminkin. Mun "minen tanssi"-imagoni romuttu heti kättelyssä ja näin jälkeen päin melkeen häpeän että tuli mentyä. Sellasessa mukavassa nousutuiskeessa se ei kuitenkaan tuntunut missään, niin että vältyin häpeältä paikan päällä.

Rehellisesti sanoen mulla oli kuitenkin elämäni hauskin baari-ilta. En oo koskaan oikeen viihtynyt noissa luojan hylkäämissä räkälöissä, mutta eilen ihan oikeasti nautin olostani. Kiitos siitä kuuluu ystävilleni, joiden kanssa oli niin kivaa. Osasyy saattaa kyllä langeta myös niille viruvalkee-"drinkeille", joita Heidillä alkuillasta vedettiin. Tai muutamalle Mariannelle ja Kallen tarjoamalle tequilalle. Yhtä kaikki, HAUSKAA OLI.

Ehkä sitä vois harkita tässä joku viikonloppu uusivansa moisen.

Saijan suustaPerjantai 29.06.2007 01:28

"Ei sua mihinkään luostariin huolita."

Minä: "miks?"

"Sä et oo kauheen siveellinen."

I Challenge YOUMaanantai 28.05.2007 00:21


Säännöt ovat seuraavat:
1. Valitse 4 kaveriasi.
2. Etsi jokaiselle nimelle yhteisö, jossa esiintyy kyseinen nimi!
3. Haasta 4 kaveriasi tekemään tämän.


1. Heidi ja Heidin tissit<3
2. Mirvaa pissatti taas
3. Freddy Got Fingered
4. Taneli se vaan tienaa enemmän


Minen haasta ketään... (tylsä oon)

Happy B-day, maaaaan!Lauantai 28.04.2007 02:14

"Seitsentoista vuotiaana on neito kaunehimmillaan." Sanoi vanha kansa.
Tästä se alamäki ilmeisesti sitte virallisesti alkaa.

Kortti käes, kaara alla. Mikäs tässä ollessa.

Äidille uhkasin lentää pesästä punaisella paholaisella. Kun kert täysi-ikäisiäkin ollaan ja niin edespäin.

Pikkuveli (14v) painosti dokaamaan. En langennu.

Siinä kai se.

Hurray...

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 08:05

Joo'o.

Niin ne huonotkin laulaa hyvästä yöstä ja huomenesta. Ja myöhemmin ehtii kyllä nukkua, se on totta.

Mulla soi päässä vaan Bombay Bus:in "Kartoita Ihmisyys"... Karua, kerrassaan...

Hyvää päivää ja eläköön elämä!Lauantai 31.03.2007 08:00

Voe vitura, mikä saa ihmisen valvomaan?

Unettomuus.

Kello on vaihteeksi viisi yöllä ja mä kuikuilen yksin hereillä. Ei ketään muuta, koko talo nukkuu. Kaikki kaveritkin nukkuu, oon ihan yksin.

Oon tehny tämmösen joskus ennenki...Sunnuntai 04.02.2007 15:29

Gootti
[x] angstaan vitusti
[ ] viiltelen
[x] haluun kuolla, miel mahd verisesti
[ ] ja kajaalia meneee...
[ ] mulla on valkoinen naama
[ ] yritin kerran itsemurhaa (mutta viilsin ranteet auki väärään suuntaan tms)
[ ] käytän vain mustia vaatteita
[ ] enkä saa happea kun korsetti on liian tiukalla
[ ] kuuntelen vaan goottimusaa
[ ] kävin tuskassa
[ ] ostan vaatteeni morticiasta
[x] musta on mun lempiväri
[ ] kaikki muut on teinikootteja paitsi mä
[x] mulla on masennus vaik sitä ei oo diagnosisoitu
[x] pimeässä on kivaa
[ ] ja viini on hyvää

5

Punkkari
[x] juon kiljuu tai sorbusta
[ ] ja oon lähes aina kännissä
[ ] en muista festareista mitään
[x] tykkään imppaa liimaa + vetää kaikkee muuta kamaa
[ ] mulla on bändi
[ ] mut meen bändis ei kukaan osaa soittaa/laulaa
[ ] eikä sekään haittaa tahtia, keikkaa pukkaa.
[x] oon köyhä
[ ] en käy töissä/koulussa
[½] mulla on irokeesi
[ ] ja sitte on vitusti lävistyksiä
[ ] ja suurin osa niistäkin tehty ite / kaveri tehny
[x] en kuuntele muuta ku punkmusaa
[x] varastan kaupasta
[x] kiroilen vitusti
[x] kyttä on natsisika
[x] ja oon anarkisti
Hoppari
[ ] vedän vitusti pilvee
[ ] ja muissakin kamoissa on kivaa
[x] viinaki maistuu
[ ] isot korut on yoyo
[ ] kuuntelen vaan räppii
[ ] pommaan tagei
[ ] ja maalaan iha oikei graffiteiki
[ ] mulla on liian isot vaatteet
[ ] isot pallit tarvii isot housut
[ ] puhun stadinslangii
[x] kytät on homoja
[ ] kapitalismi on perseest
[ ] oon kommari
[ ] on tosi cool jos on mutka tai mora mukan ku dallaa kadul
[ ] bling bling vitun köyhät
[ ] rikollisuus on jees
[ ] mazda 626 tai 323 on proo

2

Hevari
[x] mulla on niittivöitä ja ketjui ja sellassii
[ ] kuutelen vaan hevii
[ ] mulla on pitkä tukka (no puolipitkä)
[x] ja soittakaa paranoid!
[x] pitti pystyyn!!!
[ ] saan pitis ain turpaani
[x] moshaaminen on komijaa
[ ] \,,,/
[x] oon melkei kaksmetrii pitkä
[ ] hevimies on tosimies
[ ] käytän nahkavaatteita
[ ] vittu palvon saatanaa saatana
[ ] kalja on ihan vitun jees
[ ] kävin nummirockis joskus
[x] mul on usein niskat kipeet
[ ] osaan laulaa (=karjua)
[ ] oon vanha ruma äijä

6

Pissis
[ ] NO DAA EN OO
[ ] sidukka on jees
[ ] ks = x
[ ] muoti on elämä
[ ] mulla on napakoru
[ ] poltan tupakkaa
[ ] tarkemmin punasta malluu
[x] oon käyny h&m:ssä ostoksilla
[ ] seurustelen parivuotta vanhemman amiksen kaa
[ ] ja tykkään istuu takapenkillä autossa
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[ ] stringejä käytän
[½] halailen kavereitani
[ ] raxut ei oo koiranruokaa
[ ] meikkaan
[ ] irkki = galtsuFruittari
[ ] omistan lacosten kengät (kahet)
[x] tukka on geelillä nostettu pystyyn
[x] raitapaidat on hot
[x] kuulen usein "homo"-kommentteja
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[ ] muoti on niille joilla on hyvä maku
[ ] muijjat kuolaa mun perää
[ ] MÄ OON NIIIN LEIJJA
[ ] otan irkkiin peilin kautta kuvia
[ ] mul on paljon ystävii mikkä on muijii
[x] mul on mese
[ ] kutsun muijia usein kissoiks
[ ] antti tuisku on muoti-ikoni!
[ ] oon/aijon mennä lukioon
[ ] bemarit on hot!
[ ] puntit kuuluu sukkien sisään
[x] mul on korut molemmis korvis

5


Emo
[ ] mulla on pitkähkö tukka
[ ] ja se on musta
[x] elämä on surullista
[ ] viiltelen
[ ] ja olen ottanut viiltojäljistä kuvia
[x] kuuntelen vain surullista emomusaa ja skedepunkkikin on khuul
[x] omistan bändipaitoja
[x] raitapaidat on pro
[x] tennarit on pakolliset
[ ] käytän kajaalia
[ ] teen kajaalilla tekokyyneliä
[ ] olen nuoleskellut samaa sukupuolta olevan henkilön kaa
[ ] ja siitä tapahtumasta on otettu kuvia
[x] laitan yleensä kuviini surullisia kuvatekstejä
[x] emopojat vie sun naisen
[ ] salkkareiden romeo on aika hot

7

Kawaaiheebot
[ ] japani on ihq!
[ ] KAWAIIII!!1
[ ] pokemon rulz
[ ] japsipojat ja tytöt on hot
[ ] olen ulkonäöltäni tytön näköinen vaikka olen poika
[ ] raahaan pehmoeläimiä mukana
[ ] kerään japanikamaa
[ ] pukeudun räikeisiin väreihin
[ ] näyttelen peace-merkkiä kaikille
[ ] KAORU ON HOT
[ ] ja kuuntelen muutenkin japsimusaa
[ ] koulupuvut pakolliseksi suomeen!
[ ] katon animee
[ ] katon myös animepornoo
[ ] piirrän japsijutskii
[ ] luen mangaa

0

Hippi
[ ] mul on rastat
[ ] oon kasvissyöjä tai vegaani
[ ] polttelen pilvee
[ ] oon tesmannu lsd:tä
[ ] diggailen reggaesta ja sensellasesta
[x] RUOKAA EI ASEITA
[x] soitan kitaraa
[ ] en käy melkei koskaa suihkus
[ ] VIHREET ARVOTTT
[ ] käytän vaatteis aika räikeitä värejä
[ ] huivit on jees
[ ] halailen puita enkä roskaa
[x] en mee armeijjaan
[ ] en oo ikin tapellu mut saan aina turpaani
[ ] mulla on leveelahkeisia housuja
[ ] boikotoin vähän kaikkee
[x] hortoilen vähän välii mettäsä

4

Amis
[ ] omistan dx corollan
[ ] mulla on sakkolihaa oleva tyttöystävä
[ ] isken vaan sakkolihaa
[ ] ajelen pillurallii
[ ] ja takan istuu alaikäsii chicksei, kyyditten niitä vaan pillun toivos
[ ] haen niille myös siiderii ja tupakkaa
[ ] kalja on parasta
[ ] heti auton tuunaamisen jälkeen
[ ] oon ammattikoulussa jollain teknisellä alalla (auto, sähkö, metalli yms)
[ ] omistan pilottitakin
[ ] oon isänmaallinen
[ ] maiharit löytyy
[ ] oon keitelly kiljuu joskus
[x] lukiolaiset on pellejä, ja yhdys sanat turhia
[ ] pää on kalju
[ ] ajokorttia ennen amistellaan mopolla .. :D

1

Skini
[ ] pää on kalju
[ ] hakaristi löytyy jostain vaatteesta tms
[ ] suomileijona tatuoitu johki ja suomijellona-vaatteita löytyy
[ ] pilotilla saa pillua
[ ] maiharitkin on
[ ] meen armeijaan tottakai
[ ] ne jotka ei mee, on homoja
[ ] pesäpallomaila on periaate
[x] ammattikoulussa opiskelen
[ ] ulkomaalaisia hakataan
[ ] SUOMI SUOMALAISILLE
[ ] karjala takaisin vaikka pullo kerralla
[ ] no siis joo, meinaa oikeesti karjala takaisin
[x] ruotsalaiset on homoja
[ ] koti, uskonto ja isänmaa
[x] tai no ei sil uskonnolla niin väliä..
[ ] RIP ADOLF HITLER <3 ja RIP PEKKA SIITOIN <3

3YHTEENVETO :

PUNKKARI 8½
EMO 7
HEVARI 6
GOOTTI 5
FRUITTARI 5
HIPPI 4
SKINI 3
HOPPARI 2
PISSIS 1½
AMIS 1
KAWAAIHEEBO 0