IRC-Galleria

Northerly

Northerly

 

Pori Jazz 2009Maanantai 20.07.2009 05:15

Palauduin juuri takaisin Etelä-Pohjanmaan järviseudulle. Tämä viikonloppu oli aivan loistava. Kiitos siitä kuuluu rakkaille ystävilleni, koululleni sekä äijille, joiden kanssa olin duunissa.

Todellakin, vietin siis viikonvaihteen Porissa jazzien live-esiintymisiä kuvaillen. Kuvasimme useammalla kameralla lavan viereisille screeneille kaikki viikonlopun esiintyjät. Olin duunissa lauantain ja sunnuntain. Nyt on niskat ja selkä jumissa sekä jalat ihan hellinä, mutta helvetin hauskaa kyllä oli. Heti menisin uudestaan! Porukka oli aivan loistavaa, esiintyjät hyviä ja työnteko maittoi. Väsyttää ihan vitusti ja aamulla on herätys kahdeksalta. Jälleen alkaa uusi leiri.

Ei siis muuta kuin hyvää yötä, immeiset. Pistän varmaan jotain vähän kiehtovampaa jazz-raporttia joku toinen päivä, kun oon taas voimissani. :D

Äiti ja lapsi-leiri.Perjantai 17.07.2009 14:49

Mulla oli eilen aivan loistava päivä! Ensin sain aamulla torkuttua jonkin verran, kun leiriapulainen Mari veti kaksi maastolenkkiä. Sitten pidin iltapäivän ratsastustunnit ja ai että kun sain olla ylpeä tämän viikon leiriläisistä. Tuntui todella hyvältä kun ratsastajat onnistuivat annetuissa tehtävissä.
Illalla vedin leiriläisille jälleen kärryajelua ja kaikki tuntuivat tykkäävän ihan mahdottomasti. Ajelutuksen jälkeen leiriläiset pääsivät saunomaan ja kun kaikki olivat käyneet, sain minäkin puhdistaa itseni höyryhuoneessa. Saunomisen jälkeen äidit ja tytöt istuivat pihalla jykevän pirttipöydän ääressä viettämässä iltaa. Liityin heidän seuraansa. Jossain vaiheessa tytöt innostuivat leikkimään ja pelailemaan keskenään pitkin pihaa.

Tässä vaiheessa äidit kantoivat eteeni suurimman kunnianosoituksen, jonka olen koskaan tuntilaisiltani saanut. Sain kauniiseen puulaatikkoon pakatun paikalliselta viinitilalta ostetun punkkupullon kortin kera. Voi kuinka liikutuin! Äidit ja tyttäret halusivat kiittää minua mukavasta leiristä ja hyvästä opetuksesta. Olin ihan sanaton, käsittämätöntä. Yksikään opettamani ryhmä ei ole tällä tavalla kiittänyt ja muistanut mua ikinä. Aivan ihanaa. (:
Loppuilta menikin sitten viiniä maistellessa (mutta ei mun pullosta ^^) ja sulkapalloa pelatessa.

Ja tänään lähtee matkani kohti Poria ja jazzeja! :D

Sadepäivän horoskoopit.Sunnuntai 12.07.2009 18:20

Sinä olet valmis tekemään työtä ihmissuhteiden eteen. Sinä suhtaudut ystävällisesti ja huomaavaisesti kaikkiin ihmisiin. Avuliaisuutesi tuo jännittävää kehitystä yksityiselämääsi.

Tunnet jääneesi osattomaksi jossakin asiassa. Älä anna minkäänlaiselle alakulolle sijaa, vaan pohdi oman arkesi mukavia pieniä asioita. Niitä riittää.

Läheisesi näköalattomuus uhkaa pilata lähipäiväsi. Hakeudu pois hänen vaikutuspiiristään paikkaan, jossa ajatuksesi pysyvät kirkkaina.

Kiire vie melkein jalat altasi. Säntäilystä ei ole nyt muuta kuin haittaa. Anna tilanteen kehittyä omalla painollaan ennen kuin puutut peliin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 13:29

Hyppäsimme tänään Dannyn kanssa ja ai että kun oli hieno mies! Lopputuloksena metrin korkuinen okseri. Kuvia tulloo kunhan Riia niitä koneelle kamerasta saa. (:

LeffailtaSunnuntai 12.07.2009 04:18

Katsottiin Riian kanssa Ewan McGregorin tähdittämä psykologinen trilleri Pimeä pakkomielle sekä Meren raivo. Näin jälkimmäisen jo kolmatta tai neljättä kertaa ja se on aina yhtä riipaisevan koskettava sekä hieno. <3
On hienoa huomata, kuinka ystäväsi sinua arvostavat. Itse arvostan omia ystäviäni äärettömän paljon ja olisin valmis uhrautumaan heidän puolestaan, valmis tekemään mitä tahansa. Autan useasti ystäviäni kaikin mahdollisin tavoin ja kun heillä on huolia, olen aina valmis kuuntelemaan. En koskaan käännytä ketään pois oveltani.

Muistan kuinka Heidin äiti joskus kauhisteli ystävälleni kuinka minä olen muuttunut, päivitteli irokeesiäni ja tatuointejani. Heidi vastasi äidilleen, että Hanna on nyt juuri sellainen kuin hän on aina halunnut olla. Kiitos, Heidi. <3

Muistan kuinka Mari kerran kertoi kehuneensa ja suositelleensa minua koulumme vanhemmille opiskelijoille, jotta saisin enemmän projektitarjouksia. Mari, olet ihana! <3

Minusta on käsittämätöntä, että ystäväni olivat valmiita ajamaan lähes 300 kilometriä Porista Alajärvelle vain sen takia, että halusivat tulla katsomaan minua. Kiitos Kari, Mari, Riksa, Timo ja Erno. Pidän teistä kaikista ihan helvetisti! <3

Tällaiset pienet asiat luovat lämpimän tunteen sydämeeni ja vain vahvistavat sitä sidettä, joka sitoo minua ystäviini. Yhtään en osaa sanoa heidän tuntemuksistaan, mutta itse heittäydyn tällaisten ystävien kanssa yhteiseen ihmissuhteeseen ihan täysillä. Vaalin ystävyyttä, arvostan huomaavaisuutta. Yksikin kehu, auttava teko tai lämmin sana saa sydämeni pakahtumaan ja minut haluamaan antaa kaikkeni ystävieni puolesta. Kyllä, olen ihan hullu mitä ystävyyteen tulee! :D

[Ei aihetta]Lauantai 11.07.2009 02:50

Katsoin juuri YLE tv 1:ltä espanjalaisen elokuvan nimeltä Meri sisälläni. Helvetin hieno elokuva neliraajahalvaantuneesta miehestä, joka anoo oikeudelta eutanasiaa. Pisti ajattelemaan ja kosketti syvältä. En ole aikoihin nähnyt yhtä vaikuttavaa elokuvaa.

Danny-boy on estehevonen! ^^Sunnuntai 05.07.2009 18:08

Ei luoja kun olen taas tyytyväinen tuohon eräänlaiseen projektihevoseeni Dannyyn. Aivan loistava estetreeni tänään. Tai treeni ja treeni, kokeiltiin ekaa kertaa selästä käsin hyppäämistä. Tuossa pari viikkoa sitten irtohypytettiin herraa ja meni semmoista 110 cm pystyä reippaalla ilmavaralla. Ponnua riittäisi varmasti jonnekin 130 cm asti ainakin.

Olen tässä muutaman viikon ajan kerran tai kaksi viikossa työstänyt tuota hevosta paremmaksi. Se kulkee meillä leireillä tunneilla ja on ihan toimiva sielläkin, mutta askellajit ja esteet on olleet vielä vähän hakusessa. Nyt sitten tosiaan kokeiltiin pikkaisen mitä herra tykkää esteratsastuksesta ihan tosissaan. Aloiteltiin ensin kevyellä verkalla ravipuomeilla ja sitten siirryttiin pikku hiljaa pienen pieneen ristikkoon ravilähestymisillä. Että meni hienosti. Pikku hiljaa nosteltiin ristikkoa sitten ja voi että kun olin ylpeä pikku Dannystä. Se lähestyi esteitä kiltisti, loikkasi täydellisesti ja jatkoi esteen jälkeen aina nätissä rauhallisessa laukassa. Meni huimasti paremmin kuin olisin odottanut!

Loppujen lopuksi ristikkomme oli noin 80 cm korkea. Hyppäsimme sen Dannyn kanssa vielä kahdesti lähestyen laukassa ja sen jälkeen lopettelimme. Hieman raviverkkaa vielä loppuun ja loppukäynnit. Ei parane kerralla edetä liikaa, ettei tule hepalle paha mieli. Danny tykkäsi hyppäämisestä ihan tajuttomasti ja ensi viikolla voimme varmasti sitten aloitella jo isommilla ja koettaa pikku hiljaa edetä ylöspäin. Palan halusta kokeilla, paljonko tuo ruuna oikeen ponnaa. (:

Ränkirock '09Sunnuntai 05.07.2009 07:23

Ei vittu kuin loistava päivä!

Eilen (kello tosiaankin on jo yli neljän sunnuntaiaamuna) tuossa iltasella grillattiin täällä tallilla, tehtiin iltatalli ja sen jälkeen lähdettiin katsastamaan millaista meininkiä löytyy Lehtimäeltä Ränkirockista. Olin tapahtuman mainoksen nähnyt viikolla kaupassa ja pohdin itsekseni että mikähän tuoki mahtaa olla, olin kuullut vain yhdestä bändistä (pääesiintyjä Bloodpitistä), muuten kaikki jotain täkäläisiä tuntemattomia orkestereja.

Ennen kuin päästiin lähtemään matkaan, Henkka soitti mulle. Aattelin että se varmaan taas kaipaa apua jossain asiassa, mutta ei! Se ilmoitti, että pojat (Riksa, Mikko ja Henkka) olivat tulossa Ränkirockiin ja kyseli että eikös se ole ihan lähellä. No voehan helevetti! Vähänkö mahtavaa! Oli ihan tajuttoman kivaa tavata poikia pitkästä aikaa ja hillua niiden kanssa metsässä pienillä ilmaisfestareilla. Sain kuulla, että ne käyvät siellä lähes joka vuosi ja olivat edesmenneen bändinsä kanssa siellä soittamassakin viime kesänä. Vittu.

Hilluttiin Riian ja Heidin kanssa siellä vähän yli yhteentoista asti ja sitten heitin tytöt takaisin tallille. Nappasin pojille jääkaapistani mukaan melkein kaiken syötäväksi kelpaavan ja lähdin takaisin festareille viettämään aikaa kavereideni kanssa. (:
Pääsin paikalle, niin viimeinen esiintyjä olikin jo lavalla kovassa vauhdissa. Katselimme setin loppuun ja suunnistimme jatkopaikalle Valkealammen rantaan, missä pojat saivat täyttää kupunsa. Henkka kaivoi matkalla autonsa takakontista kävelykepin ja mun oli pakko päästää suustani taas kerran "mitä vittua?!". Siinä se sitten käveli sen kanssa mairea hymy naamallaan. Siinä vaiheessa kun Henkka alkoi pyöritellä keppiä lanteikkaan kävelyn tahdissa mä totesin että nyt tuo keppi muuttui just astetta homommaksi. Henkka siihen:
"Se on vähän niinkuin miehen penis. Sekin muuttuu homoksi, jos sitä käyttää väärin."
Asia selvä! :D

Rannassa pojat söivät kovaan nälkäänsä tuomani kylmät hampurilaiset sekä mikropizzat ja kylmän makaronilaatikon. (Hyi helvetti mahtoi olla kamalaa.) Henkalle oli pinaattilettuja, jotka Riia armeliaana sponssasi. :D Samalla oli käynnissä rennon letkeä ja helvetin hauska keskustelu.

Notkuin poikien kanssa siellä kolmeen asti aamuyöllä ja heitin sitten heipat lähtiessäni takaisin nukkumaan. Riksaa halasinkin ja lupasin taas soitella kun ehdin. Huutelin vielä kävellessäni perään että pidetään yhteyksiä ja pitäkää hemmot itsenne hengissä. (:

Vittu että on nyt hyvä fiilis, enkä malta odottaa jazz-viikonloppua, että pääsen taas näkemään kaikki ihanat ystäväni ja pyörähtämään Porissa. <3